Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Ο Όργουελ ωχριά μπροστά στους σιωνιστές


Ο Όργουελ ωχριά μπροστά στους σιωνιστέςΟ Όργουελ ωχριά μπροστά στους σιωνιστές
ΠΗΓΗ

Οι παγκοσμιοποιητές, οι υπέρμαχοι της ΕΕ των ανοικτών συνόρων και τα πάσης φύσεως γκρουπούσκουλα τους, ήτοι «αντιφασίστες», «αντιναζιστές», ΜΚΟ του Σόρος και άλλοι ηλίθιοι, ισχυρίζονται ότι η ανεκτικότητα είναι η ψυχή της Ευρώπης και η βασική αρχή της «ανοικτής κοινωνίας» που έχει διαλαλήσει ο Καρλ Πόπερ.

Σε επίπεδο Βρυξελλών και των διαφόρων υποτακτικών της καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξαλειφθούν τα μονοπολιτισμικά κράτη, τα εθνικά κράτη, εννοείται ότι η λαθρομετανάστευση, ο ισλαμικός εποικισμός είναι το μέσο για αυτό τον σκοπό. Πρόκειται περί μιας ιδεολογικής αντιπαράθεσης, τουτέστιν θέλουμε μια ανοικτή ή μια κλειστή κοινωνία, θέλουμε να μας καταπιούν τα ισλαμικά στίφη ή να αγωνιστούμε για το εθνικό κράτος;

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Εν προοιμίω πρέπει να αντιληφθούμε ότι η ΕΕ, το ΝΑΤΟ είναι τα προπύργια της ανοικτής κοινωνίας, είναι οι δημιουργοί και χρηματοδότες της λαθρομετανάστευσης. Ως εκ τούτου οι εθνικιστές που είναι υπέρμαχοι της μονοπολιτισμικής κοινωνίας, του έθνους-κράτους, είναι οι εχθροί της ανοικτής κοινωνίας και δυσφημίζονται ως φασίστες ή ρατσιστές, σύμφωνα με την «ελευθερία» και  «ποικιλομορφία» της γνώμης που ευαγγελίζονται κατά το δοκούν οι οπαδοί της ανοικτής κοινωνίας.

Ας αναλύσουμε όμως τι σημαίνει ο όρος «ανοικτή κοινωνία» σύμφωνα με τον Καρλ Πόπερ. Ο Πόπερ θεωρεί ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια διαδικασία ανάπτυξης και κινείται μέσα από την απελευθέρωση του ατόμου στην ελευθερία και την αυτοδιάθεση από αρχικά κλειστές κοινωνίες σε ανοικτές κοινωνίες. Μια εξελικτική εξέλιξη απαιτεί σύμφωνα με τον Πόπερ την ανοικτή φύση της κοινωνίας, στην οποία οι ελεύθερες ατομικές σχέσεις ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε μια συνεχή διαδικασία για τις καλύτερες ιδέες. Αυτό πρέπει να συμβαδίζει με την δημοκρατία ως πλουραλιστική μορφή πολιτικής οργάνωσης στην οποία είναι δυνατή η απομάκρυνση ή η αντικατάσταση χωρίς βία μιας κατεστημένης κυβέρνησης. Ο νόμος είναι αυτός που καθορίζει το πλαίσιο εντός του οποίου μπορεί να διεξαχθεί ο ανταγωνισμός για απόψεις οι οποίες μπορούν να επικρατήσουν με αποφάσεις δημοκρατικής πλειοψηφίας. Τάδε έφη ο Καρλ Πόπερ.

Τα τελευταία χρόνια τα αντεθνικά καθεστώτα της Ευρώπης αφήνουν ανεξέλεγκτα την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, ως επί το πλείστον σουνιτών μουσουλμάνων, που προέρχονται από αφρικανικές και ασιατικές χώρες, τουτέστιν από ερμητικά κλειστές κοινωνίες. Όλα αυτά τα ισλαμικά λεφούσια προέρχονται από χώρες στις οποίες κυριαρχεί η δεσμευμένη με αίμα συλλογικότητα της οικογένειας, η φυλή με τις βάρβαρες δομές της, προέρχονται από χώρες όπου η συλλογικότητα στέκεται ψηλότερα από το άτομο. Το άτομο σε αυτές τις χώρες είναι άνευ αξίας, επομένως η ζωή του δεν αξίζει τόσο πολύ όσο μια ζωή στην σημερινή Ευρώπη, όπου αντίθετα η ελεύθερη ατομικότητα βρίσκεται πάνω από την κοινωνία.

Οι κοινωνίες των εισβολέων λαθρομεταναστών με τις ιεραρχικές δομές τους είναι δεσμευμένες δια αίματος με την θρησκευτική τους πίστη. Αντλούν την όποια νομιμότητα τους, την ηθική τους και την διαβίωση τους από θεϊκά όντα. Σύμφωνα με τα πιστεύω τους, τα άτομα δεν μπορούν ποτέ να καθορίσουν την ηθική τους συμπεριφορά, δεν μπορούν ποτέ να αποφασίσουν, να επικρίνουν και να αλλάξουν τους θρησκευτικούς νόμους που διέπουν τις κοινωνίες τους, όπως εν αντιθέσει συμβαίνει στις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Για το Ισλάμ νομοθέτης είναι ο Αλλάχ με διαμεσολαβητή τον προφήτη του Μωάμεθ.

Μια σαφέστερη αντίθεση με την «ανοικτή κοινωνία» που ευαγγελίζονται οι παγκοσμιοποιητές και τα γκρουπούσκουλα τους είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς. Τουτέστιν η εισβολή τόσων λαθρομεταναστών από θρησκευτικούς και κοινωνιακά ολοκληρωτικούς πολιτισμούς αποτελεί στην πραγματικότητα μια τεράστια επίθεση στην «ανοικτή κοινωνία» της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των πάσης φύσεως οπαδών της παγκοσμιοποίησης, αυτών δηλαδή που εξομοιώνουν την ανοικτή κοινωνία με την «θρησκεία» των ανοικτών συνόρων. Τουτέστιν το αφήγημα των αριστερών, ψευτοδεξιών και νεοφιλελευθέρων περί ανοικτής κοινωνίας είναι πολύ σαθρό και δεν αξίζει περαιτέρω κριτικής. Το ερώτημα είναι γιατί γίνονται όλα αυτά; Γιατί κατευθυνόμαστε προς μια αποσταθεροποίηση των ευρωπαϊκών κοινωνιών, γιατί τα ισλαμικά στίφη πρέπει να ισοπεδώσουν τους αυτόχθονες λαούς της Ευρώπης;

Οι σημερινές ψεύτικες δημοκρατίες της Ευρώπης, η «δημοκρατία» της Ελλάδας, η «δημοκρατία» της Γαλλίας ή Γερμανίας, στην πραγματικότητα είναι ολιγαρχίες, στην πραγματικότητα κυβερνούν κάποιοι πίσω από την πρόσοψη του οικοδομήματος που έχει την επιγραφή Δημοκρατία. Στην πραγματικότητα αυτοί που κυβερνούν από την σιωνιστική κρύπτη θέλουν να κυβερνούν κοπάδια, αφού οι ίδιοι κυριαρχούνται από τις ολοκληρωτικές σκέψεις της παγκοσμιοποίησης. Στην πραγματικότητα αυτοί είναι οι φασίστες, αν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει αυτή την έκφραση ως αντιπροσωπευτική του ολοκληρωτισμού. Αυτοί λοιπόν οι «φασίστες» της παγκοσμιοποίησης μπορούν να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους στην Ευρώπη έχοντας ως φυσικούς συμμάχους τα στίφη των ισλαμιστών εισβολέων, σίγουρα όχι με τις αυτόχθονες φυλές της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Αυτό που σήμερα οι Σιωνιστές και τα γκρουπούσκουλα τους μας παρουσιάζουν ως «ανοικτή κοινωνία» στην πραγματικότητα είναι μια απάτη, είναι η κερκόπορτα μαζικής μετανάστευσης Αφρικανών και Ασιατών, αυτών των λαών δηλαδή που εχθρεύονται τις ανοικτές κοινωνίες και θέλουν να τις καταστρέψουν. Η «ανοικτή» τους κοινωνία που μεταφράζεται σε «ανοικτά σύνορα» έχει ως σκοπό να φέρει χαοτικές συνθήκες, να αποσταθεροποιήσει τις ευρωπαϊκές μονοπολιτισμικές κοινωνίες και να εξαλείψει το έθνος-κράτος.

Οι Σιωνιστές προφανώς έχουν ξεπεράσει και τον Όργουελ, αφού «ανοικτή κοινωνία» σημαίνει πλέον «ολοκληρωτισμός» της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face