Ευρωπαϊκή Ένωση και ευρώ σημαίνουν υποταγή στον σιωνιστικό καπιταλισμό


Ευρωπαϊκή Ένωση και ευρώ σημαίνουν υποταγή στον σιωνιστικό καπιταλισμόΕυρωπαϊκή Ένωση και ευρώ σημαίνουν υποταγή στον σιωνιστικό καπιταλισμό
ΠΗΓΗ

Το κοινό νόμισμα της Ε.Ε. προοριζόταν να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος του καπιταλισμού στην Ευρώπη και να διαιωνίσει την ολιγαρχία της σιωνιστικής ελίτ, η οποία από την εποχή του Coudenhove-Kalergi σχεδίαζε την δημιουργία μιας ενωμένης Ευρώπης που θα κατοικείται από μια μεικτή λευκή, αφρικανική και ασιατική φυλή. Με την εισαγωγή του ευρώ οι ιθύνοντες της ΕΕ υποσχέθηκαν αιώνια ειρήνη μεταξύ των ευρωπαϊκών εθνών, κοινωνική ισορροπία και οικονομικό ισομερισμό μεταξύ του φτωχού Νότου και πλούσιου Βορά. Για αρκετά χρόνια αυτές οι ονειρικές υποσχέσεις της σιωνιστικής καπιταλιστικής ελίτ  φαινόταν να γίνονται πραγματικότητα.

Στην συνέχεια το 2007/2008 ήρθε η χρηματοπιστωτική κρίση, η οποία έγινε διαρκής μέχρι των ημερών μας και εξελίχθηκε σε παγκόσμια κρίση της καπιταλιστικής οικονομίας. Οι οικονομίες που βάσισαν την ανάπτυξη τους σε τοκογλυφικά δάνεια εξελίχθηκαν σε μια τεράστια οικονομική φούσκα η οποία κινδυνεύει να σκάσει, όχι μόνο στις μικρές οικονομίες, αλλά και στην καρδιά του συστήματος, δηλαδή στις ΗΠΑ. Αποτέλεσμα της κρίσης είναι η πτώχευση, η αναδιάρθρωση χρεών, η υποτίμηση νομισμάτων, η εξασθένιση του πληθυσμού, η οικονομική συρρίκνωση και η σχεδόν αναγκαστική υπαγωγή στο ΔΝΤ ή σε άλλους θεσμούς του σιωνιστικού καπιταλισμού, οι οποίοι υποδεικνύουν από θέση ισχύος το μοντέλο ανάπτυξης (βλ. Ελλάδα).

Οι ιθύνοντες των Βρυξελών που παίρνουν εντολές από την σιωνιστική ελίτ απαγορεύουν την διαρθρωτική προσαρμογή του ευρώ, ώστε να διευκολυνθούν οι παραπαίουσες οικονομίες, υπερασπίζοντας έτσι το κεντρικό πολιτικό τους έργο, αλλά κυρίως υπερασπίζοντας τα συμφέροντα του πιστωτή, δηλαδή τον κεντρικό σιωνιστή τραπεζίτη και τα τοκογλυφικά δάνεια του. Επομένως στο πλαίσιο του σιωνιστικού καπιταλιστικού συστήματος ο μόνος τρόπος προσαρμογής των οικονομιών της Ευρώπης που αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι η εσωτερική υποτίμηση, ένα μέτρο που είναι κοινωνικά επώδυνο, άδικο και οδηγεί στην φτώχια μεγάλα στρώματα του πληθυσμού λόγω της οικονομικής παρακμής.

Ο στόχος όπως διακηρύσσουν οι καπιταλιστές είναι να μειωθεί το κόστος παραγωγής και να αποκατασταθεί η ανταγωνιστικότητα. Όμως για την παγκοσμιοποιημένη αγορά η έστω επιτευχθείσα αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας δεν οδηγεί στην αποκατάσταση της οικονομίας, με αποτέλεσμα οι πιστωτές να παίρνουν μεν με τόκο πίσω τα δάνεια τους, αλλά η φτώχια και η κοινωνική καταστροφή να παραμένει.

Μπροστά σε αυτή την κοινωνική καταστροφή υπάρχει πλέον αντίσταση. Ο κοινωνικός ή λαϊκός εθνικισμός σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο αντιστέκεται στο καπιταλιστικό σύστημα και στην ΕΕ που διαμόρφωσε το καθεστώς του ευρώ για να μειώσει ή και να καταστρέψει τους μηχανισμούς κοινωνικής ασφάλειας και πρόνοιας που είχαν δημιουργηθεί στα εθνικά κράτη, για να καταστρέψει το ίδιο έθνος-κράτος. Το ερώτημα για όλους αυτούς που ακόμη πιστεύουν στον θεσμό της ΕΕ, η οποία υποσχόταν την ειρήνη μεταξύ των ευρωπαϊκών εθνών, την κοινωνική ισότητα και την ανάπτυξη που θα εξισορροπούσε το χάσμα μεταξύ πλούσιου Βορρά και φτωχού Νότου, είναι: Η φτώχια της Ελλάδας είναι εγγυητής της ειρήνης στην Ευρώπη; Είναι εγγυητής της ειρήνης οι «ανθρωπιστικοί πόλεμοι για τα ανθρώπινα δικαιώματα» που έγιναν στα Βαλκάνια από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ με σκοπό την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας; Είναι εγγυητές της ειρήνης οι λαθρομετανάστες τους οποίους προσκαλεί η νομενκλατούρα της ΕΕ να εισβάλλουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο για να δημιουργηθεί η «νεγροειδής» φυλή που οραματίζονταν ο Coudenhove-Kalergi; Είναι εγγυητής της ειρήνης η εξάπλωση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς; Όχι βέβαια. Όλα αυτά γίνονται για να ωφεληθεί και να στερεώσει την εξουσία του το σιωνιστικό κατεστημένο.

Ο μόνος τρόπος κοινωνικής και πολιτικής άμυνας εναντίον αυτού του σκοτεινού, μισαλλόδοξου και απάνθρωπου σιωνιστικού καθεστώτος είναι η επανεθνικοποίηση των κρατών της Ευρώπης. Το έθνος-κράτος είναι το μόνο οχυρό που μπορεί να αμφισβητήσει και να εξουδετερώσει την ολιγαρχία της σιωνιστικής ελίτ και το αντιπροσωπευτικό της νόμισμα. Οι εθνικιστές είναι δεσμευμένοι αντίπαλοι της ΕΕ και των κυβερνητικών οργάνων της που αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα του σιωνιστικού καπιταλισμού. Όμως τι σημαίνει αυτό συγκεκριμένα πολιτικά;

Αυτό σημαίνει ότι η σημερινή πολιτικό-οικονομική κρίση της ΕΕ θα πρέπει αντιμετωπιστεί όχι με αμυντική τακτική, αλλά με «βίαιη» πολιτική αντιπαλότητα από όλους αυτούς που πιστεύουν στο έθνος-κράτος, έτσι ώστε να κλονιστεί από την περιφέρεια η καπιταλιστική σιωνιστική ολιγαρχία των Βρυξελλών με στόχο να ανοίξουν οι πόρτες για εθνοκεντρικές εναλλακτικές λύσεις που μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρεσβεύει στην Ελλάδα.