Εισβολή στο 1ο ΓΕΛ Γέρακα από παρακρατικούς – «Περίεργη» και διαρκής η απουσία της αστυνομίας!


Εισβολή στο 1ο ΓΕΛ Γέρακα από παρακρατικούς - «Περίεργη» και διαρκής η απουσία της αστυνομίας!2Εισβολή στο 1ο ΓΕΛ Γέρακα από παρακρατικούς – «Περίεργη» και διαρκής η απουσία της αστυνομίας!
ΠΗΓΗ Κώστας Αλεξανδράκης

Συντονισμένες επιχειρήσεις τρομοκρατίας από παρακρατικούς και κνίτες κατά των μαθητών του Γέρακα!

Δεν έχει τέλος η πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος ενάντια στα παδιά του Γέρακα που γίνανε σύμβολο ενός αγώνα για την Μακεδονία μας ενάντια στο καθεστώς των εθνοπροδοτών.

Θυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα παιδιά πραγματοποίησαν κατάληψη του σχολείου τους όταν συμμαθητές τους αποβλήθηκαν από το σχολείο επειδή… τόλμησαν να πούνε το «Μακεδονία Ξακουστή».

Αυτή την κατάληψη την έβαλε στόχο όλος ο παρακρατικός συρφετός. Αρχικά είχαμε δημοσιεύματα από την «Εφημερίδα των Συντακτών» και την ιστοσελίδα του Κούλογλου.

Τώρα, όπως διαβάζουμε, ακόμα και οι ζωές των μαθητών τίθενται εν αμφιβόλω, αφού δράση ανέλαβαν οι παρακρατικές συμμορίες και το ΚΚ€.

 

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, σε τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, χθες το πρωί γύρω στις 11, συμμορία παρακρατικών εισέβαλλε στο σχολείο φωνάζοντας συνθήματα και εκτοξεύοντας ύβρεις.

Παράλληλα πέταξαν φέιγ βολάν στα οποία αναγράφονταν τα συνθήματα «ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» και «ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ» με υπογραφή «Συνέλευση Μαθητών/τριών από τον Αναρχικό/Αντιεξουσιαστικό Χώρο»!

Εισβολή στο 1ο ΓΕΛ Γέρακα από παρακρατικούς - «Περίεργη» και διαρκής η απουσία της αστυνομίας!4

Σε όλο αυτό το περιστατικό με την εισβολή εγκληματιών σε σχολικό χώρο, η Αστυνομία ήταν προκλητικά απούσα και το περιπολικό έφτασε ΜΟΝΟ αφότου αποχώρησαν οι εγκληματίες.

Η ίδια προκλητική απουσία της αστυνομίας υπήρξε και όταν άλλη συμμορία, πάνω σε μηχανάκια έφτασε πετώντας φυλλάδια της ΚΝΕ στον χώρο του σχολείου, με προφανή σκοπό την τρομοκρατία κατά των εθνικώς αγωνιζόμενων μαθητών.

Εισβολή στο 1ο ΓΕΛ Γέρακα από παρακρατικούς - «Περίεργη» και διαρκής η απουσία της αστυνομίας!5

Την ίδια στάση της προκλητικής απάθειας απέναντι σε απειλές για την ζωή τους που δέχονται μαθητές είχαμε και στις δεκάδες καταγγελίες γονέων για συνθήματα στο σχολείο που απειλούν τις ζωές των μαθητών από παρακρατικές συμμορίες. Σε αυτά τα περιστατικά, μάλιστα, το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής δεν άφησε τους γονείς ούτε μήνυση να καταθέσουν, λέγοντάς τους πως ο μόνος που μπορεί να καταθέσει μήνυση και αυτή μόνο για φθορά ξένης περιουσίας, είναι ο Λυκειάρχης!

Είναι σαφές πως οι συριζαίοι, οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους και τα σταλινικά απολιθώματα του ΚΚ€, παρέα με σκοτεινούς παρακρατικούς μηχανισμούς, έχουν βάλει στο στόχαστρο τους μαθητές του Γέρακα.

Παρακρατικοί, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από τα παιδιά των Ελλήνων!