11χρονο αγοράκι χορεύει σε γκέι μπαρ της Νέας Υόρκης καθώς του πετάνε χαρτονομίσματα


11χρονο αγοράκι χορεύει σε γκέι μπαρ της Νέας Υόρκης καθώς του πετάνε χαρτονομίσματα311χρονο αγοράκι χορεύει σε γκέι μπαρ της Νέας Υόρκης καθώς του πετάνε χαρτονομίσματα
ΠΗΓΗ

Ένα 11χρονο αγοράκι με το ψευδώνυμο “Desmond Is Amazing” χόρεψε στη σκηνή ενός γνωστού γκέι μπαρ της Νέας Υόρκης ενώ ενήλικες άνδρες του πετούσαν χρήματα σαν να ήταν στρίπερ.

Το αγόρι, ντυμένο για να μιμηθεί την τραγουδίστρια Γκουέν Στέφανι, χόρευε στη σκηνή του γκέι μπαρ ”3 Dollar Bill” του Μπρούκλιν. Η εκδήλωση είχε όνομα ”Club Whoa!” και εισιτήρια πωλούνταν από την ιστοσελίδα Eventbright.

Ο Desmond Napoles, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο “Desmond Is Amazing”, είναι μόλις 11 χρονών, αλλά τα ομοφυλοφιλικά και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης τον παρουσίαζαν ως το πρόσωπο του αναπτυσσόμενου προεφηβικού κινήματος ομοφυλοφίλων και τρανσέξουαλ.

Η εκπομπή “Good Morning America” ​​(GMA) του ABC αφιέρωσε πρόσφατα ένα τμήμα της στο αγόρι κατά τη διάρκεια του οποίου η εμφάνιση του αγοριού γιορτάστηκε ως παράδειγμα ατομικότητας και οι γονείς του εγκωμιάστηκαν για την υποστήριξή τους στο χόμπι του. Στην εκπομπή έγινε επίσης μια επίσκεψη έκπληξη από τις “εικονικές drag queens” Hedda Lettuce, Shannel, και Alyssa Edwards οι οποίες επαίνεσαν τις δραστηριότητες του αγοριού ως «θαρραλέες», «εμπνευσμένες» και «το μέλλον του drag». Επίσης παρουσίασαν στο αγόρι διάφορα δώρα, όπως ένα καλάθι δώρων με μακιγιάζ, μια τσάντα μονόκερου με ψεύτικα νύχια και άλλα διάφορα είδη.

11χρονο αγοράκι χορεύει σε γκέι μπαρ της Νέας Υόρκης καθώς του πετάνε χαρτονομίσματα2Το 11χρονο αγόρι παρουσιάστηκε από τους οργανωτές του gay pride της Νέας Υόρκης πολλές φορές. Οι γονείς του έχουν υποστεί σκληρή κριτική για το αμφισβητήσιμο στυλ γονικής μέριμνας. Έγινε διάσημος αφότου ένα βίντεο του όπου χόρευε σεξουαλικά σε μια παρέλαση ομοφυλόφιλων έγινε viral.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, το παιδί εμφανίστηκε μάλιστα σε μια εκπομπή του YouTube  από τον Michael Alig, μια άλλη ”drag queen” που μόλις είχε βγει από φυλάκιση 17 ετών για τη δολοφονία και τον διαμελισμό του εμπόρου ναρκωτικών του. Ο Alig ήταν το θέμα της ταινίας Party Monster του 2003.Σε αυτό το βίντεο, ο Desmond κάθεται ακριβώς κάτω από ένα πίνακα ζωγραφικής με τη λέξη “Rohypnol” ζωγραφισμένη. Το Rohypnol, γνωστό ως “roofies”, είναι γνωστό ως ναρκωτικό βιασμού.