Τραγικό! Υποχρεωτικά Δωρητές οργάνων οι Βρετανοί εκτός κι αν ζητήσουν εξαίρεση.


Τραγικό! Υποχρεωτικά Δωρητές οργάνων οι Βρετανοί εκτός κι αν ζητήσουν εξαίρεση.Τραγικό! Υποχρεωτικά Δωρητές οργάνων οι Βρετανοί εκτός κι αν ζητήσουν εξαίρεση.

Υποχρεωτικά Δωρητές οργάνων οι Βρετανοί εκτός κι αν ζητήσουν εξαίρεση. Ότι ακριβώς επιδίωξαν να περάσουν οι χαφιέδες της Ελληνικής Βουλής εκμεταλλευόμενοι τον πανικό των Μνημονίων και την αστραπιαία φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Και ποιοι “φιλάνθρωποι” νομοθετούν στα τυφλά τις εντολές των τοκογλύφων; Αυτοί που άφησαν τα Νοσοκομεία χωρίς υλικά και φάρμακα ,που έβαλαν λουκέτο σε κλινικές και σε Κέντρα Υγείας, που μείωσαν τους μισθούς των γιατρών κι έδιωξαν χιλιάδες επιστήμονες από την Ελλάδα.

Τραγικό! Υποχρεωτικά Δωρητές οργάνων οι Βρετανοί εκτός κι αν ζητήσουν εξαίρεση.3Διαπιστώνουμε φυσικά ότι όλες οι κυβερνήσεις ψηφίζουν “αυθόρμητα” και ταυτόχρονα συγκεκριμένους νόμους που είναι προφανές ότι υπαγορεύονται από συγκεκριμένα κέντρα και δεν λαμβάνουν ποτέ υπόψη τη βούληση του λαού.
Μας κλέβουν την ψήφο λέγοντας ψέματα με μοναδικό σκοπό να νομιμοποιήσουν την εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων εις βάρος μας.

Ότι και να ψηφίσουμε αυτοί θα κάνουν ότι έχουν πάρει εντολή να κάνουν.
Τα παιδιά του Soros εργάζονται μεθοδικά χωρίς να χάνουν χρόνο.