1926: Όταν οι διαφωτιστές πράκτορες των τοκογλύφων της Βαϊμάρης εκβίασαν τους Γερμανούς ζωόφιλους.


1926: Όταν οι διαφωτιστές πράκτορες των τοκογλύφων της Βαϊμάρης εκβίασαν τους Γερμανούς ζωόφιλους.1926: Όταν οι διαφωτιστές πράκτορες των τοκογλύφων της Βαϊμάρης εκβίασαν τους Γερμανούς ζωόφιλους.

Αν ο Μητσοτάκης επινοήσει έναν φόρο για τα ζώα συντροφιάς από τον οποίο ένα μικρό μέρος θα πηγαίνει στις φιλοζωικές κι από εκεί στις τσέπες κάποιων που μπλέκονται με τις φιλοζωικές για ύποπτο σκοπό … θα δούμε ανακοινώσεις φιλοζωικών να πανηγυρίζουν για τον νέο φόρο.

Θα τον περιτυλίξουν με “φιλοζωική” ευαισθησία κι έτσι θα μετατρέψουν ακόμα έναν “εθισμό” των ανθρώπων , δηλαδή την αγάπη για τα ζώα …σε νέα σταθερά έσοδα για τους τοκογλύφους.

1926: Όταν οι διαφωτιστές πράκτορες των τοκογλύφων της Βαϊμάρης εκβίασαν τους Γερμανούς ζωόφιλους.2Όλα τα εγκλήματα, όλες οι απάτες βασίζουν την επιτυχία τους στην τέλεια παραπλάνηση των θυμάτων τους.

Όσοι έχετε σχέση με τις φιλοζωϊκες…τα μάτια σας ανοιχτά. Με λίγα λεφτά ή και μια υπόσχεση για διορισμό … θα δείτε τους πιο δραστήριους ζωόφιλους να φιλούν τα πόδια των πολιτικών και να αναφωνούν “Επιτέλους νικήσαμε!”.

Στην Γερμανία του 1926 οι διαφωτιστές πράκτορες των τοκογλύφων της Βαϊμάρης …εκβίασαν τους Γερμανούς ζωόφιλους με το να επιλέξουν αν θα θανατώσουν το ζωάκι τους ή αν θα πληρώσουν τον βαρύ φόρο για να το κρατήσουν ζωντανό…

Για τους ίδιους τοκογλύφους δουλεύουν όλοι…μόνο που έχουν πάρει τα μέτρα τους ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να χάσουν