Γούντι Άλλεν , Στίβεν Σπίλμπεργκ οι γίγαντες της παιδεραστίας! Η Ανωμαλία βασιλέυει ελεύθερη στο Χόλιγουντ.


Γούντι Άλλεν , Στίβεν Σπίλμπεργκ οι γίγαντες της παιδεραστίας! Η Ανωμαλία βασιλέυει ελεύθερη στο Χόλιγουντ.

Γούντι Άλλεν , Στίβεν Σπίλμπεργκ οι “γίγαντες”… της παιδοφιλίας; Υιοθέτησαν παιδιά …που δεν τα ήθελαν για παιδιά αλλά για άλλους λόγους. Κι αυτό εξηγεί προφανώς το ότι δεν κληρονόμησαν τίποτα από τις τεράστιες περιουσίες των “διανοούμενων” πατεράδων τους .

Γούντι Άλλεν , Στίβεν Σπίλμπεργκ οι γίγαντες της παιδεραστίας! Η Ανωμαλία βασιλέυει ελεύθερη στο Χόλιγουντ.Γούντι Άλλεν , Στίβεν Σπίλμπεργκ οι γίγαντες της παιδεραστίας! Η Ανωμαλία βασιλέυει ελεύθερη στο Χόλιγουντ.2

Η κόρη του δισεκατομμυριούχου Spielberg θα προσπαθήσει να βγάλει μεροκάματο κάνοντας στριπτίζ.

Γούντι Άλλεν , Στίβεν Σπίλμπεργκ οι γίγαντες της παιδεραστίας! Η Ανωμαλία βασιλέυει ελεύθερη στο Χόλιγουντ.3

Γούντι Άλλεν , Στίβεν Σπίλμπεργκ οι γίγαντες της παιδεραστίας! Η Ανωμαλία βασιλέυει ελεύθερη στο Χόλιγουντ.4

Τα ΜΜΕ όχι μόνο δεν επιτέθηκαν στους ανώμαλους …αλλά βρήκαν μια ακόμα ευκαιρία να διαφημίσουν την βιομηχανία πορνό, τη μεγαλύτερη βιομηχανία εκμετάλλευσης αδύναμων ανθρώπων… ως μια “φυσιολογική” διέξοδο επαγγελματικής αποκατάστασης.

Βλέπετε ακόμα και η βιομηχανία πορνό του Χόλιγουντ ελέγχεται επίσης από τους τοκογλύφους. Λίγο κλαψούρισμα για το ολοκαύτωμα και δεν θα τολμήσει κανείς να τους πιάσει στο στόμα τους.

Γούντι Άλλεν , Στίβεν Σπίλμπεργκ οι γίγαντες της παιδεραστίας! Η Ανωμαλία βασιλέυει ελεύθερη στο Χόλιγουντ.5

Έγινε παγκόσμιος σάλος όταν οι gay Dolce και Gabbana δήλωσαν ότι είναι εναντίον της υιοθεσίας παιδιών από gay ζευγάρια. Άρχισαν να τους μποϊκοτάρουν κι αναγκάστηκαν να ζητήσουν και συγνώμη.

Για τους παιδόφιλους του Χόλιγουντ δεν έγινε κανένας σάλος. Κανείς δεν είπε να μποϊκοτάρουν τις ταινίες τους . Δεν ζήτησαν ποτέ συγνώμη.