Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!


Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!
Άλλη μία έντονα προβεβλημένη, δήθεν, φεμινίστρια και σιωνίστρια, πάλι εντελώς «τυχαία», διακηρύσσει ότι επιβάλλεται η …ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ (!) για να απαλειφθούν οι ανισότητες των δύο φύλων!Η ίδια συνεργάζεται με μία άλλη σιωνίστρια, την Gloria Steinem που …πολεμάει υπέρ των εκτρώσεων.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!
Η μείωση του πληθυσμού και στις δύο περιπτώσεις είναι ο πραγματικός σκοπός τους.

Και εννοείται…
Οι επιθυμίες της Ελίτ …αναβαπτίζονται σε «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ», ώστε να παρασυρθούν οι μάζες των ηλιθίων, που θα αναλάβουν την ταχύτερη διάδοση κι εφαρμογή της ατζέντας.Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!

Όπως είπαμε η Νέα Τάξη διαθέτει απίστευτη τεχνογνωσία και μπορεί να «πείσει» την ανθρωπότητα να αυτοκτονήσει, πιστεύοντας ότι πράττει το σωστό.
Κάπως έτσι αυτοκτονήσαμε κι εμείς εκλέγοντας τον κύριο «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» κι αμέσως μετά τον συμφοιτητή του τον κύριο «ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ».

Κάπως έτσι και οι Ουκρανοί «αυθόρμητα» πέτυχαν να δουν τη χώρα τους να διχοτομείται.
Τα σχέδια της Νέας Τάξεως υλοποιούνται με τις ενέργειες των ίδιων των θυμάτων της.
Τα αφεντικά του πλανήτη θέλουν τον απόλυτο έλεγχο επάνω στην ζωή και τον θάνατό μας.

Επομένως η ανεξέλεγκτη αύξηση του πληθυσμού τους πανικοβάλει και αυτονόητα επενδύουν σε οτιδήποτε μπορεί να την φρενάρει.
Δείτε στο video παρακάτω τη φυσικότητα με την οποία ο Bill Gates αναφέρεται στην μείωση του πληθυσμού, που μολύνει τη ατμόσφαιρα (!) μέσω της χρήσεως των εμβολίων!

Σίγμα

(Με υλικό από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ)
Διαβάστε επίσης τα πολύ ενδιαφέροντα:

Υ.Γ.1.

Υ.Γ.2.
Gloria Steinem: Πώς η CIA χρησιμοποίησε τον Φεμινισμό για την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!

Του HenryMakowPh.D. / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

«Στη δεκαετία του 1960, η ελίτ των media εφηύρε το δεύτερο κύμα φεμινισμού ως μέρος της ατζέντας της ελίτ για τη διάλυση του πολιτισμού και την δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης».

Από την στιγμή που έγραψα αυτές τις λέξεις την περασμένη εβδομάδα, έχω ανακαλύψει ότι πριν γίνει μια φεμινίστρια ηγέτης, η Gloria Steinem εργάστηκε για τη CIA, κατασκοπεύοντας μαρξιστές φοιτητές στην Ευρώπη και διαταράσσοντας τις συνεδριάσεις τους. Έγινε το αγαπημένο παιδί των μέσων ενημέρωσης λόγω των συνδέσεών της με τη CIA. Το ‘MSMagazine’, το οποίο επιμελήθηκε για πολλά χρόνια ήταν έμμεσα χρηματοδοτούμενο από τη CIA.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!Η Steinem προσπάθησε να καταστείλει αυτές τις πληροφορίες, που ήρθαν στο φως τη δεκαετία του 1970 από μια ριζοσπαστική φεμινιστική ομάδα με το όνομα “Red Stockings” (“ΚόκκινεςΚάλτσες“).Το 1979, η Steinem καιοιπανίσχυροι φίλοιτηςπουήτανσυνδεδεμένοιμετηνCIA, Katharine Graham τηςWashington Post καιοΠρόεδρος του Ιδρύματος Ford, Franklin Thomas,εμπόδισαντον εκδοτικό οίκο Random House απότο να δημοσιεύσει αυτήν την πληροφορία στο “Feminist Revolution”(‘ΦεμινιστικήΕπανάσταση’).Παρ ‘όλα αυτά η ιστορία εμφανίστηκε στο “VillageVoice” στις 21 Μαΐου 1979.

Η Steinem πάντα προσποιούταν ότι ήταν μία ριζοσπαστική φοιτήτρια. «Όταν ήμουν στο κολέγιο, ήταν η εποχή του McCarthy,” είπε στην Susan Mitchellτο 1997, “και αυτό με έκανε μαρξίστρια». (Icons, Saints and Divas: Intimate Conversations with Women who Changed the World 1997. σελ 130)ΤονΙούνιοτου 1973 τοπεριοδικότηςMS. Magazine έγραφε: ” ΗGloriaSteinemυπήρξε ανεξάρτητη συγγραφέας σε όλη της την επαγγελματική ζωής. Το περιοδικό Ms magazine είναι η πρώτη πλήρης αμειβόμενη δουλειά της.”

Δεν είναι αλήθεια. Μεγαλωμένη σε μια φτωχή, δυσλειτουργική οικογένεια στο Τολέδο του Οχάιο, η Steinem με κάποιο τρόπο κατάφερε να παρευρεθεί στο ελίτ κολλέγιο SmithCollege, με ‘πνευματική μητέρα’ (‘almamater’) τηνBetty Friedan. Μετά την αποφοίτησή της το 1955, η Steinem έλαβε υποτροφία “ChesterFellowshipStudentBowles” για τη μελέτη στην Ινδία. Κατά περίεργο τρόπο, μια αναζήτηση στο Internet αποκαλύπτει ότι αυτή η υποτροφία δεν έχει καμία ύπαρξη εκτός από την Gloria Steinem. Κανένας άλλος δεν την έχει λάβει.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!Το 1958, η Steinem προσλήφθηκε από τον Cord Meyersτης CIA για να κατευθύνει μια «άτυπη ομάδα ακτιβιστών” με το όνομα “Ανεξάρτητη Υπηρεσία Έρευνας.” Αυτό ήταν μέρος του «Συνεδρίου για την Πολιτιστική Ελευθερία» της Meyer, που δημιούργησε περιοδικά όπως το like “Encounter”και το “PartisanReview” για την προώθηση μιας αριστερο-φιλελεύθερηςchicιδεολογίας για να αντιταχθεί στον μαρξισμό. Η Steinem, παρακολούθησε κομμουνιστικά φεστιβάλ νεολαίας στην Ευρώπη, δημοσίευσε μια εφημερίδα, έκανε αναφορές για άλλους συμμετέχοντες, και βοήθησε να προκληθούν ταραχές.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!Ένας από τους συναδέλφους Steinemστην CIA ήταν ο Clay Felker. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, έγινε συντάκτης στο ‘Esquire’ και δημοσίευσε άρθρα με τα οποία η Steinemκαθιερωνόταν ως ηγετική φωνή για την απελευθέρωση των γυναικών. Το 1968, ως εκδότης του περιοδικού ‘New York Magazine’, την προσέλαβε ως βοηθό συντάκτη και στη συνέχεια εκδότη του περιοδικού ‘Ms. Magazine’το 1971.
Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!

Η WarnerCommunicationsέβαλε σχεδόν όλα τα χρήματα, αν και πήρε μόνο το 25% του αποθέματος. Η πρώτη εκδότρια του περιοδικού ‘Ms. Magazine’,ήταν ηForsling Harris, με διασυνδέσεις με την CIA, που σχεδίασε την διαδρομή της αυτοκινητοπομπής του Τζον Κένεντι στο Ντάλας. Παρά την ‘αντικαθεστωτική’ εικόνα που έδειχνε το περιοδικό, προσέλκυσε διαφημίσεις από την αφρόκρεμα των εμπορικών εταιριών της Αμερικής. Δημοσίευε αγγελίες για την ITT την ίδια στιγμή που οι γυναίκες πολιτικοί κρατούμενοι στη Χιλή βασανίζονταν από τον Πινοσέτ, μετά από ένα πραξικόπημα που ήταν εμπνευσμένο από τα αμερικάνικα συγκροτήματα επιχειρήσεων και τη CIA.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!Οι προσωπικές σχέσεις της Steinem, επίσης διέψευδαν τις ‘αντικαθεστωτικές’ αξιώσεις της. Είχε μια εννιάχρονη σχέση με τον Stanley Pottinger, που ήταν ένα Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας επί Νίξον – Ford, στον οποίον πιστώνεται η στασιμότητα ερευνών του FBI για τις δολοφονίες του Μάρτιν Λούθερ Κινγκκαι του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Χιλής Orlando Letelier(φώτο). Στη δεκαετία του 1980, έβγαινε με τον Χένρι Κίσινγκερ. Για περισσότερες λεπτομέρειες, βλ. τον ερευνητή από το SanFrancisco, DaveEmory.

Η κύρια παρανόησή μας για τη CIA είναι ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, υπήρξε πάντα το εργαλείο της δυναστικής διεθνής τραπεζικής πετρελαϊκής ελίτ (Rothschild, Rockefeller, Morgan) συντονισμένη από το Βασιλικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Υποθέσεων στο Λονδίνο και τον αμερικάνικο κλάδο του, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων. (CFR). Ιδρύθηκε και αποτελείται από γαλαζοαίματους από τραπεζικό κατεστημένο της Νέα Υόρκης και απόφοιτους της μυστικής παγανιστικής εταιρίας “Skull και Bones”του Πανεπιστημίου του Yale.

Η ατζέντα αυτής της διεθνούς κλίκας είναι να υποβαθμίσει τα θεσμικά όργανα και τις αξίες των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να ενταχθούν σε μιαπαγκόσμια κυβέρνηση κατευθυνόμενη από τα Ηνωμένα Έθνη. Στο Καταστατικό Χάρτη της του 1947, η CIA απαγορεύεται να συμμετέχει σε εγχώριες δραστηριότητες. Ωστόσο, αυτό ποτέ δεν την εμπόδισε να διεξάγει έναν ψυχολογικό πόλεμο κατά του αμερικανικού λαού. Ο εγχώριος ομόλογός του, το “Συνέδριο για την Πολιτιστική Ελευθερία» ήταν η “Αμερικάνικη Επιτροπή για την Πολιτιστική Ελευθερία”. Χρησιμοποιώντας θεμέλια της κοινωνίας ως αγωγούς, η CIAήλεγχε τον πνευματικό λόγο τη δεκαετία του 1950 και του 1960, και πιστεύω ότι εξακολουθεί να το πράττει σήμερα. Στο βιβλίο “Ο Πολιτιστικός Ψυχρός Πόλεμος”,(“The Cultural Cold War”), οFrancisStonorSaunders εκτιμά ότι χιλιάδες βιβλία έχουν παραχθεί σύμφωνα με το αποτύπωμα μιας ποικιλίας εμπορικών και πανεπιστημιακών πιέσεων, με συγκεκαλυμμένες επιδοτήσεις.

Στο Πρόγραμμα “Mockingbird Project“ της CIA εμπλέκεται η άμεση διείσδυση των μίντια, μια διαδικασία που περιλαμβάνει συχνά την άμεση εξαγορά των μεγάλων πρακτορείων ειδήσεων. “Στις αρχές της δεκαετίας του 1950”, γράφει η DeborahDavis, στο βιβλίο της “Katherine the Great,”(“Αικατερίνη η Μεγάλη”), στη CIA ανήκαν σεβαστά μέλη της NewYorkTimes, του Newsweek, του CBS και άλλων μέσων επικοινωνίας, περίπου 400 με 600 άτομα. ” Το 1982 η CIA παραδέχθηκε ότι δημοσιογράφοι στο μισθολόγιο τηςCIAείχαν ενεργήσει ως υπάλληλοί της και πράκτορες στον τομέα. ΟPhilipGraham, εκδότης της WashingtonPost, ο οποίος ήταν επικεφαλής της επιχείρησης μέχρι την “αυτοκτονία” του το 1963, καυχιόταν ότι «μπορείς να πάρεις ένα δημοσιογράφο πιο φθηνά από ένα καλό call girl, για ένα 200 δολάρια το μήνα. “

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!Γεννήθηκα το 1949. Οι ιδεαλιστές της γενιάς των γονιών μου ήταν απογοητευμένοι όταν το κομμουνιστικό όνειρο της οικουμενικής αδελφότητας αποδείχθηκε να είναι ο κράχτης για βάναυσο δεσποτισμό. Η δική μου γενιά μπορεί να ανακαλύψει ότι τα καλύτερα ένστικτά μας έχουν επίσης παραποιηθεί και ‘αξιοποιηθεί’. Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα ναρκωτικά σε αντίθεση κουλτούρα του ’60, το κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων, και το αντιπολεμικό κίνημα, όπως και ο φεμινισμός, ήταν καθοδηγούμενα από τη CIA. Για παράδειγμα, η CIA έχει παραδεχτεί τη σύσταση της (National Student Association as a front in 1947 http://www.cia-on-campus.org/nsa/nsa2.html). Στις αρχές της δεκαετίας του 1950 η NSAήταν αντίθετη στις προσπάθειες της Επιτροπής της Βουλής για να ξεριζώσουν τους Κομμουνιστές κατασκόπους. Σύμφωνα με τονPhilAgee, αξιωματικοί της NSA συμμετείχαν στις δραστηριότητες της SNCC, της μαχόμενης πολιτικής ομάδας δικαιωμάτων, καθώς και στους Φοιτητές για μια Δημοκρατική Κοινωνία,(Students for a Democratic Society), μιας ριζοσπαστική ομάδα ειρήνης.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!Σύμφωνα με τον MarkRiebling, η CIA, επίσης, μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει τον Timothy Leary (Αμερικανός ψυχολόγος και συγγραφέας, γνωστός ως υπέρμαχος της έρευνας και της χρήσης του LSD – φωτο). Σίγουρα η οργάνωση διένειμε LSDστον Leary και άλλους διαμορφωτές της κοινής γνώμης τη δεκαετία του 1960. Ο Leary έκανε μια γενιά Αμερικανών να στραφούν μακριά από την ενεργό συμμετοχή στην κοινωνία και να επιδιώξει την εκπλήρωση «μέσα». Σε ένα άλλο παράδειγμα για το πώς η CIAχρησιμοποίησε τα ναρκωτικά για να παρεμβαίνει στην εσωτερική πολιτική, ο GaryWebbπεριγράφει τον τρόπο που στη δεκαετία του 1980, η CIA πλημμύρισε τα γκέτο των μαύρων με κοκαΐνη.

Δεν θα επιχειρήσω να αναλύσω τα κίνητρα της CIA εκτός από το να προτείνω αυτά που έχουν κοινά σημεία: την αποηθικοποίηση, την αποξένωση και την διαίρεση των Αμερικάνων. Η ελίτ λειτουργεί με το να ενισχύει τη διαίρεση και τις συγκρούσεις στον κόσμο. Έτσι, δεν συνειδητοποιούμε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός. Για τον ίδιο λόγο, η CIA επίσης χρηματοδοτεί την ποικιλομορφία και τις πολυπολιτισμικές κινήσεις.

Ο φεμινισμός έχει κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά. Δεν υπάρχει πιο θεμελιώδης αλλά και πιο λεπτή σχέση στην κοινωνία από ό, τι η σχέση ανδρών και γυναικών. Από αυτό εξαρτάται η οικογένεια, τα ερυθρά αιμοσφαίρια της κοινωνίας. Κανείς που τον ενδιαφέρει το καλό της κοινωνίας θα προσπαθήσει να διαιρέσει τους άνδρες και τις γυναίκες. Ωστόσο, το ψέμα ότι οι άνδρες έχουν εκμεταλλευτεί τις γυναίκες έχει γίνει η επίσημη ορθοδοξία.

Ο άνδρας αγαπά την γυναίκα. Το πρώτο ένστικτό του είναι να την εκτρέφει και να την βλέπει να ευδοκιμεί. Όταν μια γυναίκα είναι ευτυχισμένη, είναι όμορφη. Σίγουρα, ορισμένοι άνδρες φέρονται άσχημα στις γυναίκες τους. Όμως, στην συντριπτική τους πλειοψηφία στηρίζουν και κατευθύνουν τις οικογένειές τους.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!Οι φεμινίστριες πολεμάνε αδυσώπητα την ιδέα ότι τα εγγενή αρσενικά και θηλυκά χαρακτηριστικά μας, που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη μας ως ανθρώπινα όντα, είναι απλώς «στερεότυπα». Πρόκειται για μία φαύλη συκοφαντία για όλους τους ετεροφυλόφιλους, το 95% του πληθυσμού. Μιλάμε για μίσος! Ωστόσο, διδάσκεται στα παιδιά στα δημοτικά σχολεία! Απηχεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Λεσβίες όπως η RosieO‘Donnell(φωτο) προβάλλονται ως πρότυπα.

Όλα αυτά γίνονται υπολογισμένα για να δημιουργήσουν προσωπική σύγχυση και χάος στους ετεροφυλόφιλους. Ως αποτέλεσμα, εκατομμύρια Αμερικανών είναι αποδυναμωμένοι και να χωρισμένοι από την σχέση τους στην οικογένεια (τον κόσμο και το μέλλον.) Η Αμερικάνα έχει ξεγελαστεί στο να επενδύει για την καριέρα της αντί για τη διαχρονική αγάπη προς τον άντρα και τα παιδιά της. Πολλές γυναίκες έχουν αποκτήσει ιδιοσυγκρασιακά ακατάλληλη για να είναι σύζυγοι και μητέρες. Οι άνθρωποι, οι οποίοι είναι απομονωμένοι και μόνοι, στερημένοι από αγάπη, είναι εύκολο να τους ξεγελάσουν και να τους καθοδηγήσουν. Χωρίς την υγιή επιρροή των δύο αγαπημένων γονιών, το ίδιο γίνεται και στα παιδιά τους.

Ο φεμινισμός είναι μία τραγελαφική απάτη που διαπράττεται στην κοινωνία από την κυβερνώσα ελίτ. Έχει σχεδιαστεί για να αποδυναμώσει τον αμερικανικό κοινωνικό και πολιτιστικό ιστό, προκειμένου να εισαγάγει μία φασιστικού τύπου Νέα Παγκόσμια Τάξη. Οι υποστηρικτές του είναι ηθικοπλαστικοί τσαρλατάνοι που έχουν γίνει πλούσιοι και ισχυροί από αυτόν. Περιλαμβάνουν μία ολόκληρη κατηγορία από ψεύτες και ηθικά παράλυτους που εργάζονται για την ελίτ σε διάφορα πόστα: στην κυβέρνηση, την εκπαίδευση και τα μέσα ενημέρωσης. Οι απατεώνες πρέπει να εκτεθούν και να γελοιοποιηθούν.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!Η καταπίεση των γυναικών είναι ένα ψέμα. Οι ρόλοι των φύλλων δεν ήταν ποτέ τόσο άκαμπτοι όπως οι φεμινίστριες θα μας κάνουν να πιστέψουμε. Η μητέρα μου είχε μια επιτυχημένη επιχείρηση στην εισαγωγή watchstraps του 1950 από την Ελβετία. Όταν το εισόδημα του πατέρα μου αυξήθηκε, σταμάτησε και επικεντρώθηκε στα παιδιά. Οι γυναίκες ήταν ελεύθερες να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους, εάν το επιθυμούσαν. Η διαφορά ήταν ότι ο ρόλος τους ως σύζυγοι και μητέρες ήταν κατανοητός, και κοινωνικά επικυρωμένος, όπως θα έπρεπε.

Μέχρι που η GloriaSteinem και η CIAεμφανίστηκαν.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Υ.Γ.3.
Με το ύψιστο μετάλλιο βράβευσε ο Obama την ακτιβίστρια υπέρ των εκτρώσεων Gloria Steinem

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!

Η Gloria Steinem έλαβε από τα χέρια του Ομπάμα την υψηλότερη τιμή που μπορεί να λάβει της ένας πολίτης στις ΗΠΑ ο οποίος δεν είναι μέλος του αμερικάνικου στρατού. Ο Ομπάμα απένειμε σε δεκαέξι άτομα το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας μεταξύ των οποίων είναι και η Steinem.
Το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας «απονέμεται σε άτομα που έχουν κάνει ιδιαίτερα αξιόλογη συνεισφορά στην ασφάλεια ή τα εθνικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, στην παγκόσμια ειρήνη ή σε πολιτιστικές ή άλλες σημαντικές δημόσιες ή ιδιωτικές προσπάθειες» και ο Ομπάμα πιστεύει προφανώς ότι το να αφιερώσει κάποιος τη ζωή του για την προώθηση της άμβλωσης είναι ένα μέρος του εν λόγω καταλόγου.

Ανακοινώνοντας το βραβείο, ο Ομπάμα δήλωσε: «Το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας πηγαίνει σε άνδρες και γυναίκες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να εμπλουτίσουν τη δική μας. Τα φετινά τιμώμενα πρόσωπα έχουν ευλογηθεί (sic) με ένα εξαιρετικό ταλέντο, αλλά αυτό που τους διαφοροποιεί είναι το χάρισμά τους να μοιραστούν το ταλέντο τους με τον κόσμο. Είναι τιμή μου να παρουσιάσω ένα δείγμα της ευγνωμοσύνης του έθνους μας».
Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!
Μόλις έμαθαν την είδηση στο Twitter, υποστηρικτές της ζωής έμειναν άναυδοι που η Steinem έλαβε μια τέτοια τιμή.

Ένα από αυτά λέει: Ο Ομπάμα δίνει το Μετάλλιο της Ελευθερίας σε μια γυναίκα που έχει πει ότι το να σκοτώσει το αγέννητο παιδί της είναι μια «καίρια και εποικοδομητική εμπειρία»!..

Η Steinem έχει μια μακρά ιστορία στην προώθηση της άμβλωσης ως ιδρύτρια του περιοδικού ‘Ms. Magazine’ που πραγματοποίησε εράνους για τον Ομπάμα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!
Σχ. ΚΟ: Η εβραϊκής καταγωγής Gloria Steinem εργάστηκε για τη CIA, κατασκοπεύοντας μαρξιστές φοιτητές στην Ευρώπη και διαταράσσοντας τις συνεδριάσεις τους. Έγινε το αγαπημένο παιδί των μέσων ενημέρωσης λόγω των συνδέσεών της με τη CIA. Το περιοδικό ‘MS Magazine’, το οποίο επιμελήθηκε για πολλά χρόνια ήταν έμμεσα χρηματοδοτούμενο από τη CIA.Διάβασε: Gloria Steinem: Πώς η CIA χρησιμοποίησε τον Φεμινισμό για την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας
Η Steinem έχει αυτοπροσδιορισθεί μαρξίστρια, άθεη και υπερασπίστρια των “δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων”. “Διάσημες” ρήσεις της Steinem: «Μια γυναίκα χωρίς άντρα είναι σαν ένα ψάρι χωρίς ποδήλατο». «Εμείς δεν θέλουμε απλά να καταστρέψουμε τον καπιταλισμό, θέλουμε να γκρεμίσουμε το σύνολο της γ…ης πατριαρχίας».
Στο μπλουζάκι της στην πάνω φωτογραφία, λέει με… καμάρι “Έκανα μία άμβλωση”, ενώ κάνει ένα γνωστό συμβολισμό των Illuminati. Η Steinem το 2004 έγραψε μια εισαγωγή στο βιβλίο ενός φίλου στο οποίο διηγείται ότι παρακολούθησε συναντήσεις σε Θεοσοφική στοά, όπου πήγαινε η μητέρα της και η γιαγιά της. Κατά τις συναντήσεις, λέει ότι «αισθάνθηκε το σεβασμό στον τρόπο με τον οποίον αντιμετώπιζαν τα παιδιά … ο οποίος βασιζόταν στην Θεοσοφική πίστη στη μετενσάρκωση».
Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!
Ο Ομπάμα έχει δώσει και στο παρελθόν το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας σε ακτιβιστές υπέρ της έκτρωσης.

Ο γερουσιαστής Τεντ Κένεντι έλαβε το μετάλλιο από τον Ομπάμα το 2009 ενώ μετάλλιο έλαβε και η Sandra Day O’Connor δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Η O’Connor όχι μόνο προώθησε επανειλημμένα ένα απεριόριστο δικαίωμα στην άμβλωση καθ’όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Ανώτατο Δικαστήριο, αλλά συνέγραψε την δικαστική απόφαση που ανέτρεψε τις απαγορεύσεις των Πολιτειών σχετικά με τη μερική – γέννηση άμβλωση κατά τους τελευταίους μήνες της κύησης(‘partial-birth abortion’).

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!
Ο Ομπάμα έδωσε επίσης ένα προεδρικό μετάλλιο στην Billie Jean King, καταξιωμένη επαγγελματία παίκτρια του τένις στη δεκαετία του 1960 και του 1970. Η King ενώθηκε με το γκρουπ υπέρ των αμβλώσεων “Emily’s List” τον Μάρτιο του 2007 για να εργαστεί για την προεδρική εκστρατεία της υπέρμαχου των αμβλώσεων Χίλαρι Κλίντον.
Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ!!!
Μετάλλιο από τον Ομπάμα έλαβε και ο μαύρος Μεθοδιστής κληρικός, αιδ. Joseph Lowery, επειδή συμμετείχε σε μια εκδήλωση τον Οκτώβριο του 2006, όπου συντάχθηκε με τους μαύρους ηγέτες Al Sharpton και Τζέσι Τζάκσον που είναι υπέρ των αμβλώσεων, λέγοντας ότι η άμβλωση δεν αποτελεί ζήτημα για τους μαύρους Αμερικάνους.

Ο Ομπάμα έδωσε επίσης ένα μετάλλιο στην Mary Robinson, την πρώτη γυναίκα πρόεδρο της Ιρλανδίας και πρώην υπεύθυνη του γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Παρά το γεγονός ότι στην Ιρλανδία οι νόμοι προστατεύουν τα αγέννητα παιδιά, η Robinson υποστηρίζει την έκτρωση ως «ανθρώπινο δικαίωμα».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Ομπάμα χαρίζει αφειδώς την ύψιστη τιμητική διάκριση σε ακτιβιστές υπέρ των εκτρώσεων, ο πρόεδρος George W. Bush απένειμε το μετάλλιο στους υπέρμαχους “υπέρ της ζωής”. Το πρώην μέλος του Κογκρέσου Henry Hyde έλαβε ένα τέτοιο μετάλλιο, όπως και ο Κουβανός ακτιβιστής υπέρ της ζωής Δρ Oscar Elias Biscet.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ