Βίντεο με αποκάλυψη κορυφαίου απόστρατου στρατηγού των ΗΠΑ: «Θα καταλάβουμε 7 χώρες μέχρι το 2012»


Βίντεο με αποκάλυψη κορυφαίου απόστρατου στρατηγού των ΗΠΑ: «Θα καταλάβουμε 7 χώρες μέχρι το 2012»2Βίντεο με αποκάλυψη κορυφαίου απόστρατου στρατηγού των ΗΠΑ: «Θα καταλάβουμε 7 χώρες μέχρι το 2012»

Βίντεο με αποκάλυψη κορυφαίου απόστρατου στρατηγού των ΗΠΑ: «Θα καταλάβουμε 7 χώρες μέχρι το 2012»Αποκαλυπτικό βίντεο (για το οποίο τα mainstream κανάλια σιωπούν) από εκπομπή της Amy Goodman στις 2 Μαρτίου, 2007, όπου ο απόστρατος Στρατηγός (με τέσσερα αστέρια) του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, γνωστός και από τον πόλεμο στο Κόσσοβο, αλλά και τους βομβαρδισμούς στη Σερβία το 1999, επί Κλίντον, Στρατηγός Wesley Clark, εξηγεί ότι η κυβέρνηση Μπους σχεδίαζε να επιτεθεί σε 7 χώρες μέσα σε 5 χρόνια: το Ιράκ, τη Συρία, Λίβανος, τη Λιβύη, τη Σομαλία, το Σουδάν και τελικά το Ιράν (από το 2007 μέχρι το 2012)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο Στρατηγός (ε.α.) Wesley Clark, του Στρατού των ΗΠΑ, είναι πρώην διοικητής του Γενικής Ευρωπαϊκής Διοίκησης των ΗΠΑ, η οποία περιελάμβανε όλες τις αμερικανικές στρατιωτικές δραστηριότητες στις 89 χώρες και εδάφη της Ευρώπης, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Είναι βετεράνο ςτου Βιετνάμ και έχει τιμηθεί με πολλά παράσημα.

Από: http://www.youtube.com/user/vasoula2908

Ο Wesley Clark Kanne, (γεν. στο Σικάγο στις 23 Δεκεμβρίου του 1944) αποφοίτησε από την φημισμένη Στρατιωτική Σχολή του West Point, ενώ του απονεμήθηκε Υποτροφία της Rhodes από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπου απέκτησε πτυχίο στη Φιλοσοφία, Πολιτική και τα Οικονομικά. Πέρασε 34 χρόνια στο στρατό και το Υπουργείο Άμυνας, έλαβε πολλά παράσημα, τιμητικές πλακέτες και το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας.

Ο Κλαρκ πήγε στο Βιετνάμ στις 21 του Μαΐου του 1969. Τον Φεβρουάριο του 1970, πυροβολήθηκε τέσσερις φορές από ένα στρατιώτη Βιετκόνγκ με ένα ΑΚ-47. Τραυματίας ο Clark φώναξε προς τους άνδρες του, οι οποίοι αντεπιτέθηκαν και νίκησαν τους Βιετκόνγκ. Ο Clark τραυματίστηκε στο δεξί του ώμο, στο δεξί χέρι, στο δεξί ισχίο, και στο δεξί πόδι. Του απονεμήθηκε ο Αργυρούς Σταυρός για τις ενέργειές του κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

Βίντεο με αποκάλυψη κορυφαίου απόστρατου στρατηγού των ΗΠΑ: «Θα καταλάβουμε 7 χώρες μέχρι το 2012»Ο Κλαρκ διοίκησε την Επιχείρηση Allied Force στον πόλεμο του Κοσόβου κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής Ευρώπης του ΝΑΤΟ, τα έτη 1997 – 2000.

Ο Clark κατέβηκε στην προεκλογική κούρσα το 2004 για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά αποσύρθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2004, υποστηρίζοντας τον Τζον Κέρι . ο Clark ηγείται σήμερα μιας επιτροπής πολιτικής δράσης με το όνομα “WesPAC”. Ο Κλαρκ θεωρήθηκε πιθανός υποψήφιος για το δημοκρατικό χρίσμα το 2008, αλλά στις 15 Σεπτεμβρίου 2007, ενέκρινε την γερουσιαστή Χίλαρι Κλίντον. Αφότου η Κλίντον εγκατέλειψε την μάχη, ο Κλαρκ ενέκρινε τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο προπάππους από την πλευρά του πατέρα του Clark ήταν Εβραίοςαπό την Λευκορωσία που μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεφύγει από το ρωσικό πογκρόμ. Ο παππούς του Κλαρκ, Benjamin J.Kanne, ο οποίος παντρεύτηκε την Μεθοδίστρια Veneta Kanne, προέρχεται από την οικογενειακή γραμμή Kohen.

Ο Clark ασπάστηκε τον καθολικισμό, τη θρησκεία της συζύγου του, Γερτρούδης, ενώ βρισκόταν στο Βιετνάμ.

Ο Clark ήταν αντίθετος με τη λήψη στρατιωτικής δράσης εναντίον του Ιράν και τον Ιανουάριο του 2007 επέκρινε αυτούς που ονόμασε ως “οι άνθρωποι των χρημάτων της Νέας Υόρκης” (“New York moneypeople”), οι οποίοι πιέζουν για έναν πόλεμο. Αυτό τον οδήγησε να κατηγορηθεί για «αντισημιτισμό».