Π. Καμμένος: «ΝΑΙ, στην Ηλεκτρονική και Παγκόσμια Διακυβέρνηση»…


Π. Καμμένος: «ΝΑΙ, στην Ηλεκτρονική και Παγκόσμια Διακυβέρνηση»…

Π. Καμμένος: «ΝΑΙ, στην Ηλεκτρονική και Παγκόσμια Διακυβέρνηση»…Π. Καμμένος: «ΝΑΙ, στην Ηλεκτρονική και Παγκόσμια Διακυβέρνηση»...

Καιρός να ανοίξουμε τα μάτια μας και να ξυπνήσουμε!

Να ελευθερώσουμε τη σκέψη μας, γιατί:

«Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά»!!

Πλέον οι Έλληνες έχουμε γίνει καχύποπτοι.

Από τη μια μπορεί να ειναι καλό αυτό γιατί έτσι γινόμαστε πιο υπεύθυνοι, στις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον μας, από την άλλη ίσως να εμποδίζουμε κάτι καλό που ξεκινά…

Επειδή όμως πολύς ντόρος έχει γίνει με το καινούριο κόμμα του Καμμένου, αποφασίσαμε κι εμείς, ως καχύποπτοι Έλληνες να κάνουμε μια μικρή έρευνα, για να δούμε εάν αυτά που γράφτηκαν στην Ιδρυτική του διακήρυξη του νέου κόμματος έχουν αγνές προθέσεις ή είναι φρούδες ελπίδες (που έχουν ως σκοπό να αποπροσανατολίσουν και να κοιμίσουν το λαό)….

Δυστυχώς ή ευτυχώς για όλους μας πέσαμε πάνω στην Συνθήκη της Λισσαβόνας…

Και τι σημαίνει η Συνθήκη της Λισσαβόνας?
Τι είναι γι’ εμάς ως χώρα και ως Λαό?

Εδώ μπορείτε να δείτε τα Πρακτικά της Βουλής, τι ψήφισε,(σελ.: 11109),ο Παναγιώτης Καμμένος το 2008, για το θέμα “Συνθήκη της Λισσαβόνας”:

Π. Καμμένος: «ΝΑΙ, στην Ηλεκτρονική και Παγκόσμια Διακυβέρνηση»...

Προσέξαμε, πως η ψήφο του κ. Καμμένου σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής δεν προσμετρείται, διότι «λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά αν ήταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε ΝΑΙ»…

Δεν έχει σημασία, αν προσμετρείται ή όχι…
Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… “ΝΑΙ” την Συνθήκη της Λισσαβόνας…

Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…

Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει “ΝΑΙ”, στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα “αντιστασιακός”…?

Τι είναι η Συνθήκη Λισσαβόνα;

“H ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ”

H Συνθήκη της Λισσαβόνας επιβάλλει μεταξύ άλλων και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, στα αντικείμενα και στο περιβάλλον στην επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Συνθήκη αυτή επιβάλλει δηλαδή την ηλεκτρονική παγκοσμιοποιημένη διακυβέρνηση των πολιτών, των ζώων, των φυτών, των προϊόντων και του περιβάλλοντος της ΕΕ.

Αντίστοιχες συνθήκες άλλων Ενώσεων (Αμερικανικής Ένωσης, Αφρικανικής Ένωσης…) επιβάλλουν την ηλεκτρονική παγκοσμιοποιημένη διακυβέρνηση των πολιτών και των άλλων εκμεταλλεύσιμων πόρων των αντίστοιχων ηπείρων.

Ενορχηστρωτής της όλης παγκοσμιοποίησης σε πλανητικό επίπεδο είναι ο ΟΗΕ!

Αυτό φαίνεται καθαρά εάν επισκεφθείτε και έχετε την υπομονή να διαβάσετε σχετικά έγγραφα που υπάρχουν online σε σχετικές σελίδες του οργανισμού αυτού.

Αgenda 21:

Η Ελλάδα και οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ που προσχώρησαν στην Συνθήκη της Λισσαβόνας υποχρεούνται να συμμορφωθούν με το καθεστώς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης όπως αυτό καθορίζεται στην Συνθήκη αυτή.

Για τον λόγο αυτό ασκείται τεράστια πίεση στις κυβερνήσεις για “διαρθρωτικές αλλαγές” και ιδιαίτερα στην ελληνική κυβέρνηση, δεδομένου ότι η χώρα μας προσχώρησε στην Συνθήκη αυτή άνευ όρων.

Πρόκειται για τις αλλαγές που παραδίδουν την δημοκρατική διακυβέρνηση των χωρών-μελών της ΕΕ στην παγκοσμιοποιημένη ηλεκτρονική διακυβέρνηση και που δημιουργούν και τις κατάλληλες ηλεκτρονικές δομές για τον σκοπό αυτό.

Το γεγονός αυτό είναι εμφανές όταν διαβάσει κανείς το μνημόνιο, την δανειακή σύμβαση και τις επιστολές πρόθεσης προς το ΔΝΤ της ελληνικής κυβέρνησης στα πλαίσια της αίτησης της χώρας μας για δανειοδότηση αφού σε μερικά από αυτά τα έγγραφα περιγράφονται αναλυτικά οι σχετικές αλλαγές της ηλεκτρονικοποίησης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στους τομείς της υγείας, της οικονομίας, της ενέργειας, της παιδείας, της ασφάλισης, των πληρωμών κλπ.”

Ουσιαστικά, η ψήφιση της Συνθήκης της Λισσαβόνα, άνοιξε την πόρτα και εισέβαλαν, το Δ.Ν.Τ. και η ΤΡΟΙΚΑ στη χώρα μας….

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνθήκη, σε αυτή την σελίδα: “Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ”

Κλείνοντας, αφήνουμε τα συμπεράσματα στην κρίση του καθενός….
Θα θέλαμε όμως από όλους αυτούς, τους «αυτόκλητου σωτήρες», μία ξεκάθαρη θέση και έμπρακτες αποδείξεις. Τα μεγάλα λόγια, είναι αέρας και ο Έλληνας κουράστηκε να τρώει «ΘΑ»….

“Όχι στην ηλεκτρονική και παγκόσμια διακυβέρνηση
που καταργεί την Ελευθερία και τη Δημοκρατία μας.”

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και θα το λέμε συνέχεια:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!

Έλληνες Yoututers

πηγη:http://asimpiestos.blogspot.com/2012/03/blog-post_4896.html