Μέχρι τον Ιανουάριο παραμένει ο Ομπαμα στην εξουσία και μπορεί να κυρήξει παγκόσμιο πόλεμο!


Μέχρι τον Ιανουάριο παραμένει ο Ομπαμα στην εξουσία και μπορεί να κυρήξει παγκόσμιο πόλεμο!Μέχρι τον Ιανουάριο παραμένει ο Ομπαμα στην εξουσία και μπορεί να κυρήξει παγκόσμιο πόλεμο!Η πικρή αλήθεια είναι πως ο Ομπάμα θα παραμείνει στην εξουσία των ΗΠΑ μέχρι τον Ιανουάριο!

Άρα υπάρχει περιθώριο 2 ολόκληρων μηνών γνωρίζοντας την φιλορωσική εκστρατεία του Τραμπ,οι ελιτιστες να προχωρήσουν στην αρχή ενος παγκοσμίου πολέμου πρωτου ο Τραμπ αναλάβει την εξουσια!

Επίσης και μόνο που οι υπηρέτες των Ροθτσιλντ γνωρίζουν πως ο Τράμπ μπορεί και θέλει να έχει καλές σχέσεις ,ή επαφές και συζήτηση με τον Κιμ,τον Άσαντ και τον Πούτιν,αυτό αποτελεί αγκάθι στην παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της!

Ο Τραμπ ήταν και απο τους λίγους που αμφισβήτησαν το φαινόμενο του θερμοκηπιού και το βάφτισε ως απάτη της ελιτ,για να περάσουν τους πράσινους φόρους!

Ο ίδιος δηλώνει κατά της λαθρομετανάστευσης της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού!

Αντίπαλος του στις εκλογές στην ουσία ήταν οι τραπεζίτες της GOLDMAN SACHS, ο SOROS και οι Ροθτσιλντ,όσοι δηλαδή χρηματοδότησαν την εκστρατεία της Χίλαρυ Κλίντον!

φυσικά και δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ο Τράμπ λατρεύει το γενοκτονικό κράτος του Ισραήλ και συνεχίζει να κάνει προπαγανδα σιωνιστική κατα του Ιράν!

Όμως ο ίδος οπως προείπαμε,εξυπηρετεί μονο 1 απο τις δεκάδες ατζέντες της Νέας Τάξης!
Οπότε μένουν 2 μήνες…για να δούμε την αντίδραση της σιωνιστικής ελιτ,η οποία θέλει απεγνωμένα ένα παγκόσμιο πόλεμο ενάντια στην ΄χωρα που υπερασπίζεται τις αξίες και τον χριστιανισμο,την Ρωσία!