Το Σύστημα ετοιμάζει την «πρώτη μαύρη γυναίκα Πρόεδρο των ΗΠΑ»


Το Σύστημα ετοιμάζει την «πρώτη μαύρη γυναίκα Πρόεδρο των ΗΠΑ»

Η διαγαλαξιακή κομπίνα της Lehman Brothers και της Goldman Sachs …πέτυχε με σύνθημα «Ο πρώτος Μαύρος Πρόεδρος των ΗΠΑ». Τη συνέχεια της κομπίνας επιδίωξαν με το σύνθημα «Η πρώτη Γυναίκα Πρόεδρος». Και πριν τελειώσει η καταμέτρηση των ψήφων …ετοιμάζουν τον επόμενο λαγό του συστήματος με σύνθημα «Η πρώτη μαύρη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ».

Η άρρωστη Χίλαρι δεν θα αντέξει να περιμένει 4 ακόμα χρόνια και σε συνδυασμό με την τεράστια εκλογική της αποτυχία, οδήγησε το σύστημα να ξεκινήσει άμεσα την προβολή και την προώθηση της γυναίκας του Obama.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι και σήμερα …το Σύστημα δεν ανέφερε ποτέ οτιδήποτε αρνητικό για τον Obama και τη γυναίκα του. Τα ΜΜΕ στάζουν μέλι για τις πιο πετυχημένες μαριονέτες των Rothschild και της Goldman Sachs.

Η Soros-Huffington Post μας ενημερώνει …ότι ο πλανήτης Γη δεν κρατιέται άλλο… Θέλει τη Michelle Obama για Πρόεδρο της Αμερικής εδώ και τώρα. 

Κι αφού καταφέρουν να εκλέξουν την Πρώτη Μαύρη Γυναίκα Πρόεδρο …ο επόμενος στόχος θα είναι η εκλογή του Πρώτου Transexual Προέδρου της Αμερικής.
Η Νέα Τάξη… δεν θα σταματήσει να εκσυγχρονίζει και να διαφωτίζει τους “οπισθοδρομικούς ρατσιστές σκοταδιστές” που είμαστε εμείς όλοι …εκτός των λαμόγιων και των ανώμαλων της Πολιτικής, της Δημοσιογραφίας και της Τέχνης.

Το Σύστημα ετοιμάζει την «πρώτη μαύρη γυναίκα Πρόεδρο των ΗΠΑ»4Το Σύστημα ετοιμάζει την «πρώτη μαύρη γυναίκα Πρόεδρο των ΗΠΑ»Το Σύστημα ετοιμάζει την «πρώτη μαύρη γυναίκα Πρόεδρο των ΗΠΑ»2