Οι ειδικοί στα UFO λένε ότι οι κυβερνήσεις θα χρησιμοποιήσουν μία ψεύτικη εισβολή εξωγήινων για να ελέγξουν την ανθρωπότητα.


Οι ειδικοί στα UFO λένε ότι οι κυβερνήσεις θα χρησιμοποιήσουν μία ψεύτικη εισβολή εξωγήινων για να ελέγξουν την ανθρωπότητα.Οι ειδικοί στα UFO λένε ότι οι κυβερνήσεις θα χρησιμοποιήσουν μία ψεύτικη εισβολή εξωγήινων για να ελέγξουν την ανθρωπότητα.
ΠΗΓΗ

Ο κόσμος μας γίνεται ολοένα και πιο παράξενος μέρα με τη μέρα, πολυάριθμοι UFO εμπειρογνώμονες προειδοποιούν σχετικά με το ποιό μπορεί να είναι, το πιο περίεργο συμβάν ,στην ιστορία του ανθρώπου: μια «κοσμική ψευδή σημαία» όπου, ισχυρίζονται, απελπισμένες οι κυβερνήσεις του κόσμου θα χρησιμοποιήσουν μία τεράστια ψεύτικη εξωγήινη εισβολή,για να ολοκληρώσουν το τελικό τους στόχο να εξασφαλίσουν τη συνολική ανθρώπινη υπακοή, κάτω από ένα ατελείωτο «οι εξωγήινοι έρχονται» σε ψευδή υστερία.

Μπορεί να ακούγεται τρελό για τους αμύητους, αλλά ακούστε τους ειδικούς πρίν κάνει , και ελέγξτε την the Washington Post που καλύπτει ορισμένες από τις τεχνολογίες που μπορούν να το κάνουν αυτό να συμβεί.

Μια τέτοια περίπτωση, λένε οι ειδικοί, θα μπορούσε να αποσπαστεί από ένα συνδυασμό προηγμένων ανθρώπινων εξωτικών αεροσκαφών,με προηγμένη ολογραφική τεχνολογία και συνένοχα τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης που ήδη εφαρμόζονται στην τέχνη της μηχανικής, περίτεχνα με ψεύτικες ειδήσεις (CNN, Washington Post, κ.λπ.) να προπαγανδίζουν αφελείς τηλεθεατές. Να πουν την αλήθεια, οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ό, τι τους έλεγαν, να πιστεύουν, ακόμη και να βασίζονται, σε κανένα υποστηριζόμενο αποδεικτικό στοιχείο (υπόθεση στο σημείο: η παγκόσμια κλιματική αλλαγή- φάρσα).

Ένας από τους γνωστότερους ερευνητές,που μιλά δημόσια για μια εκδήλωση «κοσμική ψευδή σημαία» είναι ο Δρ Stephen Γκριρ Sirius, γνωστοποιεί έναν οργανισμό αφιερωμένο στην αποκάλυψη για την αλήθεια, για πραγματικούς εξωγήινους, καθώς και οργανωμένες ανθρώπινες φάρσες, που προορίζονται για να εξαπατήσουν τις μάζες. Οι ειδικοί στα UFO προειδοποιούν ότι οι κυβερνήσεις θα χρησιμοποιήσουν μία ψεύτικη εισβολή εξωγή’ι’νων για να ελέξουν την ανθρωπότητα. – Εικόνα1

Σύμφωνα με τον Δρ Γκριρ, πολλά (αλλά όχι όλα) από τα λεγόμενα «UFO» γεγονότα μαρτυρουμένα από τον κόσμο, αφορούν σκάφη που κατασκευάζονται από τον άνθρωπο. Επιπλέον, βεβαιώνει ότι το «στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα» αποτελείται από μια δομή εξουσίας, πολύ πέρα από την προσιτότητα ακόμη και για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, και ότι τέτοια συμφέροντα σχεδιάζουν μια εκδήλωση «κοσμική ψευδή σημαία» ώστε η ανθρωπότητα να σκέφτεται μια εξωγήινη εισβολή που θα συμβεί σύντομα.

ΑΠΑΊΤΗΣΗ: Μια παγκόσμια δομή εξουσίας θα συνεχίσει τη ριζική μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, στο πολύ εγγύς μέλλον, μέσω του «Αρμαγεδδώνα»
Σύμφωνα με τον Δρ Greer, αν οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη ξυπνήσουν πάρα πολύ και αρχίσουν να αμφισβητούν το στάτους κβο στη δομή εξουσίας, μια «εξωγήινη εισβολή» θα χρησιμοποιηθεί μέσω της ανάπτυξης των πειστικών «ξένων» αεροσκαφών που έχουν πραγματικά αναπτυχθεί, δοκιμαστεί και τελειοποιηθεί από μυστικοπαθή οπλικές εταιρείες όπως η Northrup, Grumman και η Boeing. Με τη βοήθεια του μέσου fakestream — CNN, NYT, Washington Post και άλλες εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια — κάθε αφήγηση μπορεί να ωθήσουν στη συνέχεια τα «γεγονότα».
Τώρα που επιταχύνετε μαζικά η παγκόσμια αφύπνιση, μέρα με τη μέρα, η σταδιοποίηση της «κοσμικής ψευδής σημαίας» φαίνεται να πλησιάζει, προειδοποιούν οι ερευνητές.
Σε μια παρόμοια προειδοποίηση,ο πρώην Καναδός Υπουργός Άμυνας, Paul Hellyer, προειδοποιεί σχετικά με τη δύναμη του «βαθύ κράτους» επιχειρήσεις, αντιπροσωπείες τεχνολογιών,

Αμερικάνικος στρατός και οι κατασκευαστές όπλων. Η «Συλλογική τους ισχύ είναι ανυπολόγιστη. Και αυτό είναι το σχέδιό τους, είναι μια μεγαλύτερη σε μέγεθος και δύναμη από κάθε Αυτοκρατορία στο παρελθόν. Την αποκαλούν νέα παγκόσμια τάξη,», λέει στο βίντεο του.

«Θα τελειώσει όλα τα προσχήματα της κυβέρνησης, της κυβέρνησης του, από και για τους ανθρώπους. Θα είναι μια δικτατορία… από την προνομιούχο ελίτ», προειδοποιεί.
Παρακολουθήστε την προειδοποίηση εδώ, όπου περιγράφει επίσης τη «κοσμική ψευδή σημαία» που προειδοποιεί ότι έρχεται σύντομα: