ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ Αμερικανός στρατηγός: «Μόνο η στρατιωτική επιλογή έχει απομείνει πλέον για τη Βόρεια Κορέα»


ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ Αμερικανός στρατηγός: «Μόνο η στρατιωτική επιλογή έχει απομείνει πλέον για τη Βόρεια Κορέα»ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ Αμερικανός στρατηγός: «Μόνο η στρατιωτική επιλογή έχει απομείνει πλέον για τη Βόρεια Κορέα»
GROTHIA.GR: ΕΙΠΑΜΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ,Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ!

«ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ»
του Πάνου Σπαγόπουλου
Την προληπτική επίθεση στη Βόρειο Κορέα έδειξε ως τη μόνη δυνατή επιλογή για να λυθεί το θέμα της Βόρειας Κορέας ο αμερικανός στρατηγός ε.α. τεσσάρων αστέρων Jack Keane και πρώην υπαρχηγού του αμερικανικού μικτού Επιτελείου ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Αμερικανό πρόεδρο D.Trump.

O Keane, ο οποίος είχε απορρίψει το περασμένο Δεκέμβριο την πρόταση του Trump να είναι ο νέΟς αμερικανός υπουργός Άμυνας, δήλωσε πως «ο βομβαρδισμός των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Kim Jong-un είναι η μόνη λύση που έχει απομείνει στο τραπέζι.

Η ζοφερή αυτή πρόβλεψη του στρατηγού έρχεται ενόψει της συνάντησης του Αμερικανού προέδρου με τον Κινέζο ηγέτη Xi Jinping την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Mar-a-Lago, της Φλόριντα όπου το θέμα της Βόρειας Κορέας θα είναι ένα από τα κύρια θέματα που θα απασχολήσουν τη διμερή αυτή συνάντηση.

Όπως αναφέρει η Daily Μail ο Keane δήλωσε:

«Μια προληπτική επίθεση με στόχο τις βάσεις εκτόξευσης, τις υπόγειες πυρηνικές εγκαταστάσεις, μονάδες πυροβολικού και πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων, καθώς και στόχους της βορειοκορεατικής ηγεσίας ίσως είναι η μόνη επιλογή που υπάρχει σήμερα» σημείωσε ο Αμερικανός στρατηγός για να επισημάνει:

«Κινούμαστε απότομα και επικίνδυνα προς την στρατιωτική επιλογή»,

Ο ίδιος σημείωσε πως οποιαδήποτε προσπάθεια για να πιεστεί η κινεζική ηγεσία για να επιβάλλει κυρώσεις στην Β. Κορέα το πιθανότερο είναι να αποτύχει.