Οι ΗΠΑ έχουν ανάγκη έναν παγκόσμιο πόλεμο – Η Ρωσία και η Κίνα είναι υπαρξιακή απειλή για την κυριαρχία του δολαρίου


Οι ΗΠΑ έχουν ανάγκη έναν παγκόσμιο πόλεμο - Η Ρωσία και η Κίνα είναι υπαρξιακή απειλή για την κυριαρχία του δολαρίουΟι ΗΠΑ έχουν ανάγκη έναν παγκόσμιο πόλεμο – Η Ρωσία και η Κίνα είναι υπαρξιακή απειλή για την κυριαρχία του δολαρίου
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ RUSSIA INSIDER

Η Κίνα και η Ρωσία λαμβάνουνμέτρα για να ξεφύγουν από τον ελέγχο του δολάριο και να απογαλακτιστούν απο αυτό και απο τις ΗΠΑ!
Η εμμονή της Δύσης με τη Ρωσία, τους τελευταίους μήνες, λειτουργεί παράλληλα με έναν νέο «εχθρό» την  Κίνας. Η Κίνα και η Νότια Θάλασσα της Κίνας είναι πλεον ένα άλλο θέμα των ΜΜΕ . Έχουμε τώρα δύο νέους εχθρούς εκτός του Σύρου προέδρου Άσαντ, του Ιράν, του Ιράκ, της Λιβύη και όποιον άλλο αισθανόνται οι Αμερικανο-Σιωνιστές ότι πρέπει να δαιμονοποιήσουμε. Ολόκληρη η λίστα των εχθρών συνεχίζει να αυξάνεται, ακόμη κι αν υπάρχουν  μηδέν απειλές προς τις ΗΠΑ από οποιαδήποτε από τις συμμαχικές με αυτήν χώρες.
Η Κίνα άρχισε να εργάζεται το CIPS)ένα νέο παγκόσμιο εμπορικό σύστημα διακανονισμού, απο τον Οκτώβριο του 2016.

Κατά την επίσκεψή του στην Κίνα, ο αναπληρωτής επικεφαλής της Ρωσικής Κεντρικής Τράπεζας, Σεργκέι Shvetsov είπε ότι οι δύο χώρες θέλουν να διευκολύνουν τις συναλλαγές σε χρυσό μεταξύ τους.

«Συζητήσαμε το θέμα του εμπορίου σε χρυσό. Οι χώρες των BRICS είναι μεγάλες οικονομίες με μεγάλα αποθέματα χρυσού και ένα εντυπωσιακό όγκο της παραγωγής και της κατανάλωσης αυτού του πολύτιμου μετάλλου. Στην Κίνα, ο χρυσός που χρησιμοποιείται στις εμπορικές της δραστηριότητες είναι στη Σαγκάη, στη Ρωσία είναι στη Μόσχα. Η ιδέα μας είναι να δημιουργήσουμε μια σύνδεση μεταξύ των δύο πόλεων, προκειμένου να αυξηθεί το εμπόριο μεταξύ των δύο αγορών δήλωσε ο  Πρώτος Αναπληρωτής Κυβερνήτης της Ρωσικής Κεντρικής Τράπεζας, Σεργκέι Shvetsov στο πρακτορείο ειδήσεων TASS της Ρωσίας.

Τώρα που η Ρωσία και η Κίνα έχουν συστήματα για τη διεξαγωγή του παγκόσμιου εμπορίου εκτός της Federal Reserve (FED) οι δύο χώρες μπορούν λαμβάνουν αποφάσεις, χωρίς το φόβο μη ισχύς των νομισμάτων τους όπως αυτό που συνέβη στο Ιράν Μάρτιο του 2012.

Το Ιράν επανασυνδεθεί με το σύστημα SWIFT τον Φεβρουάριο του 2017. Έχοντας ένα άλλο έθνος να ελέγχει το νόμισμά τους αυτό μπορεί να είναι καταστροφικο. Τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα έχουν πλέον τη δυνατότητα να κρατήσει όλα τα νομίσματα που λειτουργούν τόσο εσωτερικά όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτός του συστήματος δολαρίου SWIFT στις ΗΠΑ.

Η δημιουργία ενός BRICS «χρυσή αγορά» θα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος παράκαμψης του δολαρίου, ενώ το χρήσο «νόμισμα» που θα μπορούσε εύκολα να ανακυκλωθεί για το εμπόριο με άλλα κράτη-μέλη.

Οι πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί από τα κράτη-μέλη της χώρες BRIC (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική) για να δημιουργηθεί μια νέα χρηματοπιστωτική αρχιτεκτονική στην όγδοη σύνοδο κορυφής που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 στην Ινδία, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να αποκτούν δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων χρέος.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή ενεργεί όπως μια μεθυσμένη γκόμενα.

Η επιθετικότητα που βγαίνει από τον Λευκό Οίκο και το Πεντάγωνο, μέσω του ΝΑΤΟ, έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο χάος. Οι ΗΠΑ είναι απένταρες και δεν μπορούν να εξοφλήσουν τα οφειλή τους, μόνο φωνάζουν και απειλούν.

.Η Ρωσία και η Κίνα είναι αρκετά μεγάλες χλωρες, αρκετά πλούσιες και αρκετά ισχυρές, στρατιωτικά, να σταθούν ισάξια απέναντι απο τις ΗΠΑ.

Προκαλούν συνέχεια και διεξάγουν πολεμικές επιχείρησή ενάντια σε όσους είναι αντίθετοι με τα δικά τους συμφέροντα!

Αυτά τα έθνη, η Κίνα και η Ρωσία δεν είναι  Συρία,  Λιβύη, Ιράκ ή οποιοδήποτε άλλο πολεμοκάπηλο μικροσκοπικό έθνος και έτσι δεν μπορούν να εκφοβιστούν Αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά και ο μοναδικός κανόνας που ισχύει είναι αυτός: Η Κίνα και η Ρωσία έχουν χρυσό, οι ΗΠΑ έχουν χρέος.