Ομολογία Μουζάλα σε γερμανική εφημερίδα: Αυτοί που μας έρχονται δεν είναι πρόσφυγες!


Ομολογία Μουζάλα σε γερμανική εφημερίδα: Αυτοί που μας έρχονται δεν είναι πρόσφυγες!Ομολογία Μουζάλα σε γερμανική εφημερίδα: Αυτοί που μας έρχονται δεν είναι πρόσφυγες!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Με τον πλέον επίσημο τρόπο τελειώνει το παραμύθι των «προσφύγων», αφού ο πλέον υπεύθυνος (τρόπος του λέγειν…) για το θέμα αυτό φροντίζει επιτέλους να ονοματίζει τα πράγματα όπως είναι.

Ο λόγος για τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα “Die Zeit” ομολογεί ότι στην Λέσβο έρχονται πλέον κυρίως αφρικανοί, πακιστανοί και αφγανοί και σχεδόν κανένας ιρακινός ή Σύριος.

Δεν χρειαζόταν, βεβαίως, η ομολογία του Μουζάλα για να γίνει αντιληπτό κάτι το οποίο ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή. Ότι δηλαδή, η συντριπτική πλειοψηφία όλων όσοι εισέρχονται παράνομα στην Χώρα μας είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες.

Ακόμη ένας μύθος, λοιπόν, των «αλληλέγγυων», των «αντιρατσιστών» και των «ανθρωπιστών» διαλύεται μέσα από τα επίσημα κυβερνητικά χείλη, με το ερώτημα πλέον να τίθεται πιο επιτακτικό από ποτέ: Αφού τελικά δεν είναι πρόσφυγες και δεν δικαιούνται παραμονής στην Ελλάδα, γιατί δεν απελαύνονται άμεσα από την Χώρα μας;
Μήπως επειδή τους προορίζουν για τους «νέους Έλληνες», προς αντικατάσταση αυτών που δολοφονούν με τις αμβλώσεις και εκείνων που με τις μνημονιακές πολιτικές τους στέλνουν στο εξωτερικό προς εύρεση εργασίας;

Όπως και να έχει, το γεγονός ότι μέλος της κυβέρνησης φροντίζει ο ίδιος να αποδομεί την καθεστωτική προπαγάνδα περί «προσφύγων» είναι από μόνο του πολύ σημαντικό.