Φάρατζ: Ο Σόρος ελέγχει την Ευρωπαϊκή Ένωση (βίντεο)


Φάρατζ: Ο Σόρος ελέγχει την Ευρωπαϊκή Ένωση (βίντεο)Φάρατζ: Ο Σόρος ελέγχει την Ευρωπαϊκή Ένωση (βίντεο)

O Nigel Farage βάζει τον Soros σε συζήτηση του Ευρωκοινοβουλίου … και φυσικά παγώνουν οι πράκτορες των τοκογλύφων. Που είναι βρε εκείνος ο Γλέζος ο αντικαπιταλιστής; Μα φυσικά είναι κι αυτός μέσα στη λίστα των συμμάχων του Soros … http://istosnews.com/2017/11/αυτοί-οι-έλληνες-ευρωβουλευτές-που-εί/

Ειδικά τώρα που ο «φιλάνθρωπος» για να μην πληρώσει ούτε ένα ευρώ φόρο στις ΗΠΑ παρέδωσε την περιουσία στην ΜΚΟ Open Society Foundation … μέσω της οποία πέφτει το χαρτζηλίκι στους «διαφωτιστές» μας.

Αν στην Ελλάδα μία μάνα δωρίσει 3.000 ευρώ στον άνεργο γιο της …θα κληθεί να πληρώσει φόρο 10%! Αν του τα δώσει κρυφά για να ζήσει … θα πληρώσει ο γιος της φόρο εισοδήματος ως τεκμήριο διαβίωσης που μπορεί να είναι πάνω από 10%. Ο Soros όμως , επιστήμονας στη ληστεία των λαών … δεν θέλει να πληρώσει φόρους…για να παίρνουν επιδόματα οι μαύροι της Αμερικής.
Black lives don’ matter and they won’t get a cent from Soros …

ΠΗΓΗ

Ο Νάιτζελ Φάρατζ κτύπησε ξανά. Σε ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο και αναφερόμενος σε καταγγελίες ότι η Ρωσία προσπάθησε να παρέμβει με μεγάλα χρηματικά ποσά στις βρετανικές ή τις αμερικανικές εκλογές , δήλωσε πως κοιτάμε προς την λάθος κατεύθυνση.

Ο άνθρωπος που κρούεται πίσω από τον έλεγχο των Βρυξελλών δεν είναι άλλος από τον Τζορτζ Σόρος και το ίδρυμά του Open Society το οποίο ελέγχει πρακτικά τις Βρυξέλλες και την ΕΕ.

Δείτε το βίντεο: