Klintsevich: H Δύση «έχει κυκλοφορήσει το τζίνι,» που μεταφέρει την τεχνολογία σε τρομοκράτες


Klintsevich: H Δύση «έχει κυκλοφορήσει το τζίνι,» που μεταφέρει την τεχνολογία σε τρομοκράτεςKlintsevich: H Δύση «έχει κυκλοφορήσει το τζίνι,» που μεταφέρει την τεχνολογία σε τρομοκράτες
ΠΗΓΗ

Η Δύση ελευθέρωσε «τζίνι από το μπουκάλι», μεταφέροντας την τεχνολογία σε τρομοκράτες για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε Ρωσικούς στόχους με μη
επανδρωμένα βομβαρδιστικά αεροσκάφη, η συμμετοχή των ΗΠΑ σε αυτό είναι όλο και πιο προφανής, είπε στο RIA Novosti την Τρίτη, ο πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής για την Άμυνα και την Ασφάλεια του Συμβουλίου Ομοσπονδίας, Franz Klintsevich.
«Η Δήλωση του εκπροσώπου του Πενταγώνου για την εύκολη διαθεσιμότητα των τεχνολογιών που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη της επίθεσης UAV στη ρωσική βάση στη Συρία, είναι ότι έχουν σχεδιαστεί για απλούς ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μόνο από εικόνες στην οθόνη της τηλεόρασης. Για τον ειδικό είναι προφανής μπλόφα. Μην εκπλαγείτε αν αύριο κάποιος στο οι ΗΠΑ δηλώσει ότι η πυρηνική βόμβα μπορεί να αγοραστεί στην ελεύθερη αγορά «, – δήλωσε ο γερουσιαστής.

Η υλοποίηση τέτοιων επιχειρήσεων απαιτεί τη διαθεσιμότητα όχι μόνο κατάλληλων τεχνολογιών, τόνισε. «Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι οι ειδικοί εκπαιδευτές οδήγησαν τα UAV, οι ίδιοι οι τρομοκράτες δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν, συνεχίζω να λέω ότι η υπόθεση δεν ήταν χωρίς τις ειδικές Αμερικανικές υπηρεσίες.» Σύμφωνα με την «καθαρή σύμπτωση», ένα Αμερικανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος έκανε εκεί κύκλους για περισσότερο από τέσσερις ώρες », δήλωσε ο Γερουσιαστής.

Σύμφωνα με τον Κλίνσεβιτς, πιθανότατα, δεν υπάρχει πλέον κανένα νόημα να κατηγορούνται οι ΗΠΑ για παραβίαση κάποιων ηθικών προτύπων στις διακρατικές σχέσεις. «Είναι αυτό που ονομάζεται παρελθόν στάδιο» – δήλωσε ο πολιτικός.

«Το ζήτημα είναι σε πολύ πιο σοβαρό επίπεδο. Πέρασαν σε τρομοκράτες την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, άμεσα ή έμμεσα, οι Ηνωμένες Πολιτείες ελευθερώνοντας το τζίνι της τεχνολογίας από το μπουκάλι – δεν είναι τα χρήματα: .. Αν την πήραν , τότε δεν την δίνουν πίσω», – κατέληξε συμπερασματικά ο Klintsevich.

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας νωρίτερα, σχολιάζοντας τον εκπρόσωπο του Πενταγώνου σχετικά με το ότι οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν UAV στην επίθεση της 6ης Ιανουαρίου στις Ρωσικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Συρία, ισχυριζόμενος ότι η τεχνολογία «είναι άμεσα διαθέσιμη στην ελεύθερη αγορά», τόνισε ότι η δήλωση του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας νωρίτερα σκόπιμα δεν ανέφερε τίποτα ούτε για την συμμετοχή κάποιας συγκεκριμένη χώρας ούτε σχετικά με τις τεχνολογίες.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, προκειμένου να προγραμματιστούν οι υπεύθυνοι επεξεργασίας αεροσκαφών τύπου UAV και το ρίξιμο των πυρομαχικών με το σύστημα GPS, πρέπει να έχουν αποφοιτήσει από μια αξιοπρεπή σχολή μηχανικής μιας από τις ανεπτυγμένες χώρες.
Επιπλέον, απέχει πολύ από το ότι «δεν είναι όλοι σε θέση να αποκτήσουν ακριβείς συντεταγμένες βάσει δεδομένων εξερεύνησης του διαστήματος». Επίσης, κατά την επίθεση των τρομοκρατών στη Μεσόγειο για περισσότερο από τέσσερις ώρες σε υψόμετρο 7 χιλιομέτρων, αναρτήθηκε αναγνωριστικό αεροσκάφος «Ποσειδών»του Αμερικανικού πολεμικού ναυτικού μεταξύ Ταρτούς και Hmeymim, ανέφερε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.