Ο μόνος τρόπος να διαγραφεί το χρέος των ΗΠΑ είναι ένας πόλεμος!


Ο μόνος τρόπος να διαγραφεί το χρέος των ΗΠΑ είναι ένας πόλεμος!Ο μόνος τρόπος να διαγραφεί το χρέος των ΗΠΑ είναι ένας πόλεμος!

Οι ΗΠΑ χρωστούν πάρα πολλά λεφτά στην Κίνα κι ο μόνος τρόπος να διαγραφεί αυτό το χρέος ώστε οι τοκογλύφοι-δανειστές των ΗΠΑ να συνεχίσουν να αρμέγουν ανενόχλητοι τους Αμερικανούς… είναι ένας πόλεμος.

Ότι έκαναν οι Άγγλοι εναντίον των Κινέζων με τους πολέμους του Οπίου αλλά και εναντίον των Γερμανών κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Με αυτήν την πρακτική οι τοκογλύφοι μετατρέπουν ισχυρές οικονομίες σε νέες αποικίες χρέους.

Υποχρεώνουν άλλα υποτελή κράτη να επιτεθούν συντονισμένα σε ανεξάρτητα κι ισχυρά κράτη ώστε να τα γονατίσουν οικονομικά και στρατιωτικά και να βρεθούν αλυσοδεμένα με διεθνείς συμφωνίες να υπηρετούν τους επικυρίαρχους.
Με μία επίθεση στην Κίνα …το Αμερικανικό χρέος προς τους ηττημένους Κινέζους θα διαγραφεί και οι ΗΠΑ θα βρεθούν πλέον να χρωστούν στους γνωστούς τοκογλύφους για τα πολεμικά δάνεια που έλαβαν για να χρηματοδοτήσουν την επίθεση.
Η δε αποδυναμωμένη οικονομικά Κίνα μετά τον πόλεμο θα αναζητήσει ρευστότητα από τους ίδιους γνωστούς τοκογλύφους.

Κάπως έτσι βρέθηκε η πανίσχυρη οικονομικά Γερμανία,η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης του 1900 να οφείλει …269 δισεκατομμύρια Χρυσά Μάρκα…δηλαδή Χρυσό βάρους 100.000 τόνων στις πιο αδύναμες Ο μόνος τρόπος να διαγραφεί το χρέος των ΗΠΑ είναι ένας πόλεμος!2οικονομίες των εχθρών της. Μια τόσο ισχυρή οικονομία εννοείται οτι το τελευταίο που θα σκεφτόταν θα ήταν να ξεκινήσει έναν παγκόσμιο πόλεμο…εναντίον των πελατών της…αυτών που της χρωστούσαν δηλαδή. Και πριν ξεκινήσει ο αιματηρός Α’ ΠΠ …τα Δυτικά ΜΜΕ φρόντισαν να εξαπλωθεί στους Βρετανούς αντιγερμανική υστερία για να πιστέψουν ότι οι Βρετανοί είναι τα θύματα κι όχι οι θύτες…μοτίβο που είδαμε να επαναλαμβάνεται εναντίον των Σέρβων, των Λίβυων, των Ιρακινών, των Συρίων,των Ρώσων κλπ.

Έτσι και στις μέρες μας τα σιωνιστικά ΜΜΕ συντονισμένα επιτίθενται στα υποψήφια θύματα των τοκογλύφων. Υπάλληλοι των τοκογλύφων που έχουν καταλάβει πολιτικές θέσεις ενοχοποιούν ακατάπαυστα τους λαούς ή τις ηγεσίες που ακόμα δεν υποτάχθηκαν στους επικυρίαρχους.