Ομολογία Κοτζιά: Έχουμε ήδη συμφωνήσει να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!


Ομολογία Κοτζιά: Έχουμε ήδη συμφωνήσει να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!Ομολογία Κοτζιά: Έχουμε ήδη συμφωνήσει να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!
ΠΗΓΗ

Συνέντευξη στον Σρόιτερ έδωσε ο Κοτζιάς περί της εξωτερικής πολιτικής και μίλησε τόσο για την τουρκική προκλητικότητα, όσο και για το ζήτημα της Μακεδονίας μας. Τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν σύσσωμα με την φράση του Κοτζιά ότι «την… επόμενη φορά δεν θα απαντήσουμε ειρηνικά στην τουρκία», η οποία είναι άνευ σημασίας μετά την λήξη του επεισοδίου, απευθύνεται δε μονάχα στο εναπομείναν ακροατήριο του Καμμένου και απαντάται εύστοχα με το «προσοχή να μην φύγει κανάς… πόντος».

Το πραγματικά μείζον της όλης συνεντεύξεως, όμως, ήταν άλλο και όχι οι όψιμοι «λεονταρισμοί» του Κοτζιά. Το μείζον ήταν η ομολογία του Κοτζιά ότι το όνομα της Μακεδονίας μας έχει ήδη προδωθεί.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για το ονοματολόγικό, είπε: «Υπάρχουν διάφορες ονομασίες. Είναι Άνω Μακεδονία, είναι Βόρεια Μακεδονία, είναι Μακεδονία του Βαρδάρη, είναι Μακεδονία Μπαρντάσκι. Υπάρχει μια συζήτηση όμως εκεί. Το όνομα θα είναι λατινικό, θα είναι στα αγγλικά ας πούμε, και μετά εν δυνάμει να μεταφράζεται σε όλες τις γλώσσες»

Αυτές οι δηλώσεις του Κοτζιά έρχονται ως ουσιαστική συνέχεια των δηλώσεων του Ζάεφ, ο οποίος δήλωσε ότι «ένας γεωγραφικός προσδιορισμός είναι μια αποδεκτή λύση, που σημαίνει ότι έχουμε απορρίψει όλες τις άλλες προτάσεις που έγιναν, ανάμεσά τους και με χρονικό προσδιορισμό».

Οι συριζαίοι, λοιπόν, έχουν ήδη συμφωνήσει στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας με τους σκοπιανούς, γεγονός που επιβεβαιώνει τόσο τις κατηγορίες περί μυστικής διπλωματίας, όσο και την κατηγορία περί προδοσίας των ελληνικών θέσεων, όπως αυτές εκφράζονται από τους μόνους πραγματικούς δικαιούχους, τους Έλληνες πολίτες.

Περί της συνεντεύξεως Κοτζιά, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το όνομα του Κοτζιά κατέστη συνώνυμο με την προδοσία των εθνικών θέσεων για την Μακεδονία και το Αιγαίο. Μετά την χθεσινή του συνέντευξη ταυτίζεται πλέον με την γελοιότητα και την γραφικότητα.»

Υ.Γ. Η προδοσία πάντως τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Ο Ζάεφ τρέχει να ενημερώσει την Μέρκελ και ο Κοτζιάς σπεύδει να ξανασυναντήσει τον Ντιμιτρόφ. Μεγάλα και ισχυρά συμφέροντα προστάζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας και οι ολιγόψυχοι μπολσεβίκοι φροντίζουν για μία ακόμα “υπερήφανη” συντριβή της ελληνικής διπλωματίας.