“Αυγή”: Όχι στην ψήφο των Ομογενών – Ναι στην ψήφο των αλλοδαπών!


“Αυγή”: Όχι στην ψήφο των Ομογενών - Ναι στην ψήφο των αλλοδαπών!“Αυγή”: Όχι στην ψήφο των Ομογενών – Ναι στην ψήφο των αλλοδαπών!
ΠΗΓΗ

Σχόλιο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Η Ελλάς είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης που δεν δίνει δικαίωμα ψήφου στους ομογενείς της στο εξωτερικό. Βέβαια, αυτό δεν γίνεται τυχαία, καθώς είναι ταυτόχρονα και η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης! «Γιατί να ψηφίζουν οι ομογενείς;», αναρωτιέται η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους «οι Έλληνες ομογενείς, σχεδόν ισάριθμοι με τους ντόπιους, δεν πρέπει με την ψήφο τους να καθορίσουν τη ζωή των ντόπιων Ελλήνων», χαρακτηρίζοντάς τους προκλητικά «τουρίστες».

Αντίθετα, η Αριστερά που κυβερνάει την Ελλάδα εις το όνομα της αφέντρας Μέρκελ και του παλιάτσου Τραμπ, θέλει να ψηφίζουν -και να καθορίζουν τις ζωές των Ελλήνων- οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι και δεν διστάζει να το ομολογήσει: «δεν έχουμε δώσει ψήφο στους μετανάστες που ζουν και εργάζονται πολλά χρόνια στην Ελλάδα και η μοίρα τους κρίνεται από τις πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων. Θα δώσουμε ψήφο σε ανθρώπους που έρχονται εδώ μόνο για τουρισμό; Θα καθορίζουν δηλαδή τις κυβερνητικές πολιτικές οι καταναλωτές τουριστικών υπηρεσιών και όχι οι εργαζόμενοι σε αυτές;».

Αν δεν αντισταθούμε στα σχέδια των υπηρετών της Νέας Τάξης θα έρθει η μέρα που άλλοι θα καθορίζουν το μέλλον της Πατρίδας μας!