Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει “Μακεδόνας” και ξεκινήσει άμεσα η συζήτηση περί «μακεδονικής» μειονότητας


Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει "Μακεδόνας" και ξεκινήσει άμεσα η συζήτηση περί «μακεδονικής» μειονότητας2Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στις υπογραφές και βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και δήλωσε Μακεδόνας…μη Έλληνας … για να ξεκινήσει άμεσα η συζήτηση περί «μακεδονικής» μειονότητας. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι θα χαλούσε την θεατρική παράσταση της διπλωματικής «επιτυχίας» …ο φωστήρας «επανόρθωσε» και είπε ότι μίλησε στη «Μακεδονική» αλλά αισθάνεται Έλληνας κι όχι Μακεδόνας…

Καταλάβατε τώρα τι ακριβώς υπέγραψε ο αγεωγράφητος Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς και τι θα ακολουθήσει αμέσως μετά τα φαγοπότια;

Το σλαβοφανές ιδίωμα … έγινε γλώσσα ,,, «μακεδονική» γλώσσα άρα όσοι δεν το μιλούν δεν είναι Μακεδόνες …ασχέτως αν στη Μακεδονία μιλιούνται ανέκαθεν πολλά άλλα ιδιώματα με εξίσου μεγάλη διάδοση.
Ακολούθως προκύπτει και η «εθνική» μειονότητα και με αυτό το σκεπτικό ο φωστήρας Σέλτσας … δήλωσε ότι είναι ο μοναδικός (!) Μακεδόνας της Ελληνικής Βουλής για να τον ψηφίσουν οι γνωστοί κύκλοι.
Δηλαδή να τον ψηφίσουν όλοι αυτοί που κυνηγήθηκαν λόγω του συγκεκριμένου ιδιώματος στο παρελθόν από τους Ελληνόφωνους πράκτορες των Αγγλοαμερικανών .

Κι η ειρωνεία είναι ότι έρχονται σήμερα πάλι Ελληνόφωνοι πράκτορες των Αγγλοαμερικανών και παριστάνουν τους προστάτες των «μειονοτήτων» (!) αυτών που οι γονείς τους κυνηγούσαν και φυλάκιζαν ως πράκτορες της Ρωσίας και της Βουλγαρίας. Άντε να τους εξηγήσει κανείς τώρα τι παιχνίδι παίχτηκε στις πλάτες τους.

Ο φωστήρας Σέλτσας…εκστασιασμένος από το επίτευγμα του Νίμιτς … άφησε εκτός Μακεδονίας … τον Μπόλαρη , την Τζάκρη και πολλούς άλλους για να παραστήσει τον γνήσιο Μακεδόνα…μπροστά στις κάμερες.
Και χαρακτηριστικά είπε ότι …«αισθάνεται» Έλληνας …όχι ότι «είναι».
Η υπόθεση φυσικά θα περάσει στα ψιλά.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει "Μακεδόνας" και ξεκινήσει άμεσα η συζήτηση περί «μακεδονικής» μειονότητας2>>>Ως ο μοναδικός Μακεδόνας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας σε δηλώσεις του στη “μακεδονική” έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας Deutsche Welle.
Σύμφωνα με το skai.gr, ο κ. Σέλτσας φέρεται να προχώρησε στην επίμαχη δήλωση μιλώντας την αποκαλούμενη “μακεδονική γλώσσα” και εμφανίστηκε χαρούμενος για τη συμφωνία του ονοματολογικού ζητήματος.
Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση ο κ. Σέλτσας επιχείρησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του.

Παραδέχτηκε μεν ότι έκανε τις δηλώσεις μιλώντας την “μακεδονική”, καθώς γνωρίζει να την ομιλεί, σημείωσε ωστόσο ότι αισθάνεται Έλληνας και όχι “Μακεδόνας”<<<