“Βράχος” ο Καμμένος: Δεν ρίχνω την κυβέρνηση με τίποτα!


“Βράχος” ο Καμμένος: Δεν ρίχνω την κυβέρνηση με τίποτα!“Βράχος” ο Καμμένος: Δεν ρίχνω την κυβέρνηση με τίποτα!
ΠΗΓΗ

Στον… φιλόξενο Χατζηνικολάου εμφανίστηκε πριν λίγο ο συγκυβερνήτης του Τσίπρα, Πάνος Καμμένος για να εκφράσει για ακόμη μια φορά την απόλυτη υποταγή του στην καρέκλα!

Ο… υπερπατριώτης πρόεδρος των Ανέλ παρά την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και την ρητή δέσμευσή του ότι δεν θα επέτρεπε την προδοσία, επανέλαβε για πολλοστή φορά πως στηρίζει την εθνομηδενιστική κυβέρνηση Τσίπρα και ότι θα πάνε μαζί μέχρι τέλους.

Ο Πάνος Καμμένος έστριψε για ακόμη μια φορά δια… του αρραβώνος λέγοντας πως “όταν, αν και εφόσον” έρθει η συμφωνία στην Βουλή, τότε θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Επανέλαβε επίσης την… παληκαρίσια στάση του, ότι ελπίζει δηλαδή η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών να μην εγκριθεί ποτέ από τα Σκόπια και έτσι να συνεχίζει να βρίσκεται στην καρέκλα του ΥΠΕΘΑ ως “μακεδονομάχος”.

Είπε ακόμη το αμίμητο πως ακόμη και αν ψήφιζε την πρόταση δυσπιστίας και έπεφτε η κυβέρνηση, ο Κοτζιάς δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να υπογράψει στις Πρέσπες την προδοσία της Μακεδονίας. Γι΄ αυτό λοιπόν προτίμησε να τον στείλε και με την δική του ψήφο!

Τέλος, είπε και μια αλήθεια ο Πάνος Καμμένος: Αναρωτήθηκε τι θα κάνει ο Μητσοτάκης, όταν κληθεί η κυβέρνηση της ΝΔ να κυρώσει την προδοσία. Θα την ψηφίσει και με τα δυο τα χέρια!

Μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έχει δεσμευτεί σε Ελλάδα και εξωτερικό πως θα ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.