Αβραμόπουλος: Όχι φράχτες για τους λαθρομετανάστες, μόνο για τον Εθνικισμό!


Αβραμόπουλος: Όχι φράχτες για τους λαθρομετανάστες, μόνο για τον Εθνικισμό!Αβραμόπουλος: Όχι φράχτες για τους λαθρομετανάστες, μόνο για τον Εθνικισμό!
ΠΗΓΗ

Μπορεί οι νεοδημοκράτες να παριστάνουν τους «πατριώτες» για τα ψηφαλάκια, όμως στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία ιδεολογική διαφορά με τα πιο «σκληρά» κομμάτια του αντεθνικού μαρξισμού.
Αυτό αποδεικνύεται και από τις πρόσφατες δηλώσεις του επιτρόπου στην Ε.Ε. που έχει διορίσει η Νέα Δημοκρατία, του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος μιλώντας για το θέμα των λαθρομεταναστών είπε:

“Δεν χρειάζονται φράχτες και τείχη ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης. Εκείνο που απαιτείται είναι τείχη μπροστά στο λαϊκισμό που απειλεί τους δημοκρατικούς θεσμούς και την ύπαρξη της Ευρώπης”

Βεβαίως, όπου «λαϊκισμός» βάλτε «εθνικισμός», αφού οι ουραγοί της παγκοσμιοποίησης έχουν καταλάβει ότι δεν κάνει να αναφέρονται στον Εθνικισμό. Για όποιους αυτή η δήλωση θυμίζει ολίγον… ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν κάνουν καθόλου λάθος, πρόκειται για ακριβώς την ίδια ρητορεία και ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο.

Μόνος εχθρός της ΝΔ, όπως και του Σύριζα, όπως και όλων των τμημάτων της παγκοσμιοποίησης είναι η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων και τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης, γεγονός που φαίνεται εξάλλου και από τις δηλώσεις και τις πρακτικές όλων των ουραγών της παγκοσμιοποίησης.