Το Σύριζα κατάφερε και έστειλε 6.000.000 Ρώσους τουρίστες στην Τουρκία…!


Το Σύριζα κατάφερε και έστειλε 6.000.000 Ρώσους τουρίστες στην Τουρκία...!Μπράβο στην κυβέρνηση!

Οι κυρώσεις της Ελλάδας ,με εντολή των τοκογλύφων, … εναντίον της Ρωσίας, οι συνεχείς επιθέσεις στα Ρωσικά συμφέροντα από τις υπηρέτριες του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ… απέδωσαν καρπούς! .
6 εκατομμύρια Ρώσοι προτίμησαν την Τουρκία για τις διακοπές τους και γύρισαν την πλάτη στην Ελλάδα.

Παρά τα τρομοκρατικά χτυπήματα, παρά τη κατάρριψη του Ρωσικού Τζετ, παρά τις πολιτισμικές διαφορές … οι Ρώσοι επέλεξαν μαζικά την Τουρκία.
Η κυβέρνηση των κλόουν της Ελληνικής Βουλής , εκτός από τον παραγωγικό τομέα, βιομηχανίες, βιοτεχνίες και αγρότες …σκέφτηκε ότι ήρθε η ώρα να καταστρέψει και τον Τουρισμό. Στην αρχή με την αύξηση του ΦΠΑ και τώρα με τις απρόκλητες κυρώσεις εναντίον της τεράστιας Ρωσικής αγοράς.

Παράλληλα …δίνοντας άσυλο στους Τούρκους πραξικοπηματίες … κατάφερε να μειώσει και την προσέλευση των Τούρκων.
Δύο τεράστιες αγορές . ιδανικές για τον Ελληνικό Τουρισμό που είναι ένα «μικρό μαγαζί» που γεμίζει εύκολα , η Τουρκία των 80.000.000 κατοίκων και η Ρωσία των 144.000.000 κατοίκων μας γυρίζουν την πλάτη … γιατί η κυβέρνηση κάνει δημόσιες σχέσεις με το Ισραήλ των 8.500.000 κατοίκων που είναι μία ασήμαντη αγορά με πληθυσμό το 1/10 της Τουρκίας και το 1/18 της Ρωσίας.

Και μόνο το ότι η Ρωσία έστειλε 6.000.000 τουρίστες στην Τουρκία… δηλαδή παραπάνω από τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας και 2/3 του πληθυσμού του Ισραήλ … καταλαβαίνουμε πόσο θα βοηθούσε την Ελληνική Οικονομία να μας ερχόντουσαν άλλο 1.000.000 Ρώσοι.

Το Σύριζα κατάφερε και έστειλε 6.000.000 Ρώσους τουρίστες στην Τουρκία...!33Μόνο που στην Ελλάδα κυβερνούν πράκτορες ξένων συμφερόντων κι όχι των Ελληνικών. 1.000.000 Ρώσοι που θα άφηναν 1 δισ. ευρώ …τουλάχιστον …προτίμησαν την Τουρκία κι έτσι περισσότερα Ελληνικά Ξενοδοχεία θα κατασχεθούν από τις Τράπεζες και την Εφορία και θα αλλάξουν χέρια σε μια νύχτα για πενταροδεκάρες.

Τα ξένα αφεντικά θα βγάζουν λεφτά χωρίς κανένα ρίσκο και με όλους τους νόμους να τους προστατεύουν. Οι άθλιοι της Βουλής θα παίρνουν τα φιλοδωρήματά τους για να θωρακίζουν νομικά τη ληστεία ώστε κανείς να μην μπορεί να την αναιρέσει και να σώσει τις περιουσίες των Ελλήνων. Ότι είχε κάνει κι ο Γιέλτσιν δηλαδή με σύμβουλο τoν Milton Friedman. Μοίρασε τον Ρωσικό Πλούτο σε μερικούς τριαντάχρονους απένταρους πράκτορες των Rothschild …και όλα έγιναν νόμιμα (!) … και σύμφωνα με ειδικούς φωτογραφικούς νόμους που του υπαγόρευσαν φυσικά τα Chicago Boys.