«Αριστερά» προς ενδιάμεσο χώρο: Βρείτε τα γιατί το ΕΛΑΜ πάει Ευρωβουλή!


«Αριστερά» προς ενδιάμεσο χώρο: Βρείτε τα γιατί το ΕΛΑΜ πάει Ευρωβουλή!«Αριστερά» προς ενδιάμεσο χώρο: Βρείτε τα γιατί το ΕΛΑΜ πάει Ευρωβουλή!
ΠΗΓΗ

Τον πανικό τους για την ραγδαία άνοδο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου εκφράζει το εκφραστικό όργανο του ΑΚΕΛ. Συγκεκριμένα, σε σημερινό άρθρο που αφορά τις Ευρωεκλογές ο αρθρογράφος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη μεγάλη πιθανότητα το Εθνικιστικό Κίνημα να κατακτήσει μία από τις 6 έδρες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Μάλιστα, προχωρά ένα βήμα παραπέρα και καλεί τον ενδιάμεσο χώρο να συνασπιστεί άμεσα, προτού να είναι αργά. Ξεπερνώντας τις φαιδρότητες περί φασισμού και ακροδεξιάς, είναι ξεκάθαρο πως όλοι έχουν αντιληφθεί πως το Εθνικιστικό Κίνημα ανεβαίνει ραγδαία και είναι πλέον έτοιμο να διεκδικήσει θεσμικό ρόλο, όπου είναι δυνατόν. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως τους τελευταίους μήνες γινόμαστε μάρτυρες της εκτίναξης των Εθνικιστικών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη και ένας πατριωτικός άνεμος πνέει πάνω από την Γηραιά Ήπειρο.

Για αυτό, λοιπόν, το Μάιο του 2019 τα όνειρα και οι εκκλήσεις των πολιτικών μας αντιπάλων δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα αλλά αντιθέτως τα έδρανα της Κύπρου στο Ευρωκοινοβούλιο θα έχουν Εθνικιστή μαζί με εκατοντάδες άλλους Πατριώτες από όλη την Ευρώπη.