Ψοφοδεξιά δήμαρχος Καβάλας: Μακάρι όλη η Ελλάδα να γεμίσει λαθρομετανάστες!


Ψοφοδεξιά δήμαρχος Καβάλας: Μακάρι όλη η Ελλάδα να γεμίσει λαθρομετανάστες!Ψοφοδεξιά δήμαρχος Καβάλας: Μακάρι όλη η Ελλάδα να γεμίσει λαθρομετανάστες!
ΠΗΓΗ

Μια πραγματικά… πρωτοποριακή πρόταση για το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα, κατέθεσε η ψοφοδεξιά δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, εξ’ αφορμής του ερχομού 250 «προσφύγων» στην πόλη της Καβάλας και της επικείμενης μεταφοράς συνολικά 2.000 «προσφύγων», οι οποίοι θα καταλήξουν – σε πρώτη φάση- στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου.

Ιδού η πρόταση της ψοφοδεξιάς δημάρχου -που βγήκε… απ’ τ’ αριστερά στους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» του ΣΥΡΙΖΑ και δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα το κόμμα της, η Νουδούλα, όταν και αν έρθει στην εξουσία:

«Μακάρι όλη Ελλάδα να πάρει σε μετανάστες αυτό που της αναλογεί… Πρέπει να πάρουν τα ασυνόδευτα μέσα στην Καβάλα που δημιουργούν τα προβλήματα και πρέπει να μοιράσουν στις γειτονιές ανά δύο οικογένειες σε σπίτια για να μπορέσουν να ενταχθούν αυτοί οι άνθρωποι στον αστικό ιστό όπως εντάχθηκαν παλιότερα και οι Αλβανοί και όποιοι άλλοι ήρθαν. Βλέπουμε πόσο διαφορετικός είναι ο Νέος Ζυγός από την ένταξη των Αλβανών μέσα στην κοινωνία…».

Να την χαίρονται οι περιφερόμενοι «ακροδεξιοί» κομματάρχες της Νουδούλας, που «όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν» και απευθυνόμενοι στους πατριώτες, προαναγγέλλουν… μαζικές απελάσεις όταν θα’ ρθουν στα πράγματα!