Πανευρωπαϊκή έκκληση Τσίπρα για να τον σώσουν από τους Εθνικιστές!


Πανευρωπαϊκή έκκληση Τσίπρα για να τον σώσουν από τους Εθνικιστές!Πανευρωπαϊκή έκκληση Τσίπρα για να τον σώσουν από τους Εθνικιστές!
ΠΗΓΗ

Άρθρο στη σημερινή επετειακή, για τα 70 χρόνια, έκδοση της εφημερίδας Welt am Sonntag έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας με τίτλο «Οι φωνές που θέλουν να διχάσουν τις κοινωνίες μας δεν πρέπει να κερδίσουν το πάνω χέρι» και ξεκάθαρη στόχευση στο να κρούσει τον κώδωνα για τον Εθνικισμό και την Χρυσή Αυγή.

Πέρα από το τραγελαφικό υμνολόγιο του Τσίπρα στην Μέρκελ, όπου την ραίνει με ροδοπέταλα, γράφοντας γραφικότητες όπως ότι «η Γερμανίδα Καγκελάριος απέδειξε πόσο σημαντική είναι η υπεύθυνη ηγεσία», μιλώντας – βεβαίως – για την κρίση με τους λαθρομετανάστες όπου η Μέρκελ επέβαλε στην Ελλάδα την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων», υπάρχει και η έκκληση του Τσίπρα προς την Μέρκελ για τον Εθνικισμό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το μεταπολεμικό όραμα της Γερμανίας «δεν άφησε περιθώρια να εξαπλωθούν ο εθνικισμός και ο σωβινισμός στην Ευρώπη» και ακολούθως κάνει λόγο για «λαϊκιστικές δυνάμεις που προσπαθούν να διχάσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους λαούς της με την προώθηση του εθνικισμού και του ρατσισμού στις κοινωνίες μας».

Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, κοιτώντας και τον δακρύβρεχτο τίτλο του άρθρου, ο Τσίπρας νιώθει την αύξηση της Χρυσής Αυγής και απευθύνει αντεθνικιστικό προσκλητήριο προς τους Ευρωπαίους, οι οποίοι έχουν παρόμοια προβλήματα, για να τον σώσουν από τον καταποντισμό.