Μητσοτάκης: Δεν θα γίνω Όρμπαν – Θα εξασφαλίσω καλύτερες συνθήκες για τους λαθρομετανάστες!


Μητσοτάκης: Δεν θα γίνω Όρμπαν - Θα εξασφαλίσω καλύτερες συνθήκες για τους λαθρομετανάστες!Μητσοτάκης: Δεν θα γίνω Όρμπαν – Θα εξασφαλίσω καλύτερες συνθήκες για τους λαθρομετανάστες!
ΠΗΓΗ

Μπορεί ο Μητσοτάκης μιλώντας προς τους ψηφοφόρους του να βγάζει μια «σκληρή» και «συντηρητική» εικόνα, όμως στην πραγματικότητα δεν απέχει καθόλου από τις προγραμματικές θέσεις του Σύριζα, ιδιαίτερα στο ζήτημα των λαθρομεταναστών.

Έτσι, μιλώντας στο εσωτερικό του κόμματός του, και συγκεκριμένα στην συγκέντρωση των τομεαρχών ήταν εξόχως σαφής ως προς τον πολιτικό προσανατολισμό της Νέας Δημοκρατίας προς το κέντρο και ειδικότερα προς τα κεντροαριστερά, φτάνοντας μάλιστα να επιτεθεί στον Όρμπαν λέγοντας ότι «όποιος κάνει ακροδεξιά στροφή δεν έχει θέση στην πολιτική μας οικογένεια» και δίνοντας στήριξη στον ανθέλληνα Βέμπερ για την προεδρία της Κομισιόν.

Η επίθεση στον Όρμπαν, βεβαίως, δεν έμεινε χωρίς διαπιστευτήρια προς τις σκοτεινές εκείνες δυνάμεις που κινούν την παγκοσμιοποίηση και βρίσκονται πίσω από την χρηματοδότηση των hot spot και των διάφορων ΜΚΟ. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μητσοτάκης ο Τσίπρας πήρε 1,6 δισ. ευρώ για να φτιάξει τον «χειρότερο καταυλισμό στον κόσμο», αναφερόμενος στην Μόρια.

Αφού, λοιπόν, ο Μητσοτάκης δεν θα ακολουθήσει πολιτική Όρμπαν, δηλώνοντας μάλιστα ότι τα κλειστά σύνορα τα απεχθάνεται η πολιτική του οικογένεια και παράλληλα μέμφεται την κατάσταση στην Μόρια, με ασφάλεια συμπεραίνουμε πως αυτό που θέλει να πει ότι αυτός ως πρωθυπουργός θα είχε μεγαλύτερη χλίδα για τους λαθρομετανάστες, όπως κάποτε ο Σαμαράς διαφήμιζε τα δικά του κέντρα λαθρομεταναστών με τις κουζίνες, τα air condition και όλα.