ΗΠΑνθρωπος Θεοδωράκης: Δεν μας ενοχλεί η προδοσία της Μακεδονίας – Αρκεί να ανασχέσουμε την ρωσσική επιρροή!


ΗΠΑνθρωπος Θεοδωράκης: Δεν μας ενοχλεί η προδοσία της Μακεδονίας - Αρκεί να ανασχέσουμε την ρωσσική επιρροή!ΗΠΑνθρωπος Θεοδωράκης: Δεν μας ενοχλεί η προδοσία της Μακεδονίας – Αρκεί να ανασχέσουμε την ρωσσική επιρροή!
ΠΗΓΗ
Γράφει ο Αντίοχος

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αποφάσισε να υπερψηφίσει (αυτός και το τσούρμο του…) την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, αποκάλυψε ο παλαιότερα… τσιπρο-καμμενοφάγος – νυν και αεί ΗΠΑνθρωπος, Στηβ Ποτάμης – Θεοδωράκης.
Που δεν είναι άλλος, από την εντολή που έλαβε από τον πρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή Πάιατ, να επιδείξει επί του θέματος… «πατριωτική ευθύνη». Ιδού:

« Έχουμε μια σπουδαία στιγμή να αποφασίσουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θ’ αφήσουμε. Το δίλημμα των Ελλήνων δεν θα είναι αν η συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή ή κακή αλλά αν θα συνταχθούμε με την Ευρώπη, με το ΝΑΤΟ, με τις ΗΠΑ ή αν θα δώσουμε χώρο στους Ρώσσους. Αντέχει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή μια σύγκρουση με την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία ή την Αμερική;».

Υπάρχει κανείς που δεν έχει καταλάβει ακόμα τι παιχνίδι παίζεται πίσω από τις πλάτες μας, με την εκχώρηση –αρχικά- του ονόματος της Μακεδονίας μας;

(ΥΓ): Σήμερα, η «πατριωτική ευθύνη» των ΗΠΑνθρώπων είναι η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Αύριο», με την ίδια λογική του «δεν αντέχουμε μια σύγκρουση» με τους Αμερικανούς και τους υπηρέτες τους στην Ευρώπη, «πατριωτική ευθύνη» τους θα είναι η εκχώρηση και των εδαφών της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, της Ηπείρου στους Αλβανούς, της Θράκης και του μισού Αιγαίου στους Τούρκους και πάει λέγοντας!

Οφείλουμε να τους σταματήσουμε, πριν να είναι πολύ αργά. Και για να σταματήσουμε τον προδοτικό κατήφορο της Χώρας, μία και μόνη είναι η εθνική επιλογή.