Υποκρίτρια Κλίντον στους Ευρωπαίους: Ακολουθήστε πιο αυστηρή μεταναστευτική πολιτική για να μην αυξηθεί ο εθνικισμός!


Υποκρίτρια Κλίντον στους Ευρωπαίους: Ακολουθήστε πιο αυστηρή μεταναστευτική πολιτική για να μην αυξηθεί ο εθνικισμός!Υποκρίτρια Κλίντον στους Ευρωπαίους: Ακολουθήστε πιο αυστηρή μεταναστευτική πολιτική για να μην αυξηθεί ο εθνικισμός!
ΠΗΓΗ

Ο τίτλος του άρθρου, θα μπορούσε να είναι αστείος, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η μεγάλη υποκρίτρια Κλίντον, τόλμησε να δώσει συμβουλές στους Ευρωπαίους, για τις μεταναστευτικές ροές.
Η πρώην εκλεκτή των Παγκόσμιων συμφερόντων και της υποκουλτούρας, κάποτε γλεντούσε για τους βομβαρδισμούς της Λιβύης. Η αποσταθεροποίηση της Λιβύης, δημιούργησε το μεταναστευτικό πρόβλημα ή
τουλάχιστον βοήθησε πολύ.Ενώ λοιπόν, η σκληροπυρηνική φεμινίστρια Χίλαρι Κλίντον κάποτε έκανε τα πάντα ώστε να δημιουργήσει τις λεγόμενες μεταναστευτικές ροές,τώρα στέλνει συμβουλές στους Ευρωπαίους και μάλιστα τους λέει ότι πρέπει να… τις ελέγξουν.

Πως δικαιολόγησε αυτή την αλλαγή στην στάση της

Η Κλίντον είπε στην Guardian, ότι ο Εθνικισμός ανεβαίνει σε όλο τον πλανήτη και φυσικά στην Ευρώπη. Μάλιστα τόνισε το γεγονός, ότι για την άνοδο του Εθνικισμού, φταίει η χαλαρή μεταναστευτική πολιτική και εμείς αναρωτιόμαστε:

1) Η Κλίντον και τα διάφορα τσιράκια που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση, δεν δημιούργησαν το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης;
2) Αυτά τα άτομα δεν αποσταθεροποίησαν την ευρύτερη Μέση Ανατολή αλλά και την Αφρική στην ουσία;
3) Δεν ήταν ο Ομπάμα που έπαιρνε τις συμβουλές της Χίλαρι, που χάρηκε για τον θάνατο του Καντάφι;
4) Δεν ήταν ο Μπους που έστειλε τον αμερικανικό στρατό στο Ιράκ αλλά και στο Αφγανιστάν;

Η Κλίντον, πάντα ήταν μέσα στα πράγματα, μέσα από διάφορα πόστα. Ήταν η εκλεκτή αυτών, που επιθυμούν να καταστρέψουν όλες τις Πατρίδες του κόσμου. Επομένως δεν μπορεί αυτή η σκοτεινή γυναίκα, να κουνάει το δάχτυλο της.

Εκατομμύρια άνθρωποι ξεσπιτώθηκαν είτε γιατί βρίσκονταν σε εμπόλεμες ζώνες με τις ευλογίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ γενικότερα, είτε γιατί βρίσκονταν σε περιοχές φτωχές (να’ναι καλά, ο…εξελιγμένος Δυτικός πολιτισμός που πετάει στα σκουπίδια τα παραπανίσια τρόφιμα), είτε γιατί βρίσκονταν σε χώρες στις οποίες υπήρχαν απολυταρχικά καθεστώτα.

Σημείωση: Μέσα στις μεταναστευτικές ροές, έχουν εισχωρήσει και εγκληματικά στοιχεία και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Μιλάμε δηλαδή, για μια κατάσταση αφόρητη και πολύπλοκη. Στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε τι συμβαίνει:

Γιατί όμως από το 2015 και μετά, έγινε τόσο έντονο το μεταναστευτικό πρόβλημα στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα;

Πιο πριν πόλεμος στην Συρία δεν υπήρχε;

Πιο πριν φτωχοί άνθρωποι δεν υπήρχαν;

Απλά πιο πριν, δεν είχαμε προσκαλέσει τους μετανάστες στην Ελλάδα, με τον πιο επίσημο τρόπο.

Τα σχόλια δικά σας!!

Με πληροφορίες από το RT