ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΣΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ: ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ


ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΣΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ: ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΣΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ: ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΠΗΓΗ

Οι κομμουνιστές, είναι τόσο πωρωμένοι προδότες και ούτε θέλουν ούτε μπορούν να το κρύψουν! Προχθές, λοιπόν, μιλώντας σε κουκουέδικη εκδήλωση που έγινε στον Γοργοπόταμο, ο κουκουές Παφίλης αναφέρθηκε στην στάση του ΚΚΕ σε περίπτωση ελληνικής εμπλοκής σε πόλεμο. Και ξεκαθάρισε, πως είτε πρόκειται για πόλεμο αμυντικό (δεχθεί επίθεση η Ελλάδα), είτε για πόλεμο επιθετικό, το ΚΚΕ θα στρέψει τα όπλα κατά της Πατρίδας και θα επιχειρήσει να καταλάβει βιαίως την εξουσία, στο κομμάτι εκείνο που θα της αφήσουν οι εχθροί!

Και βέβαια, δεν πρόκειται για… έκπληξη. Αυτά είναι γραμμένα στο επίσημο πρόγραμμα και στο καταστατικό του κόμματος της προδοσίας και του εγκλήματος.

Διαβάστε και φρίξτε με τους προδότες, στο κεφάλαιο «Ειδικότερα για την επαναστατική κατάσταση» του προγράμματός τους:

«Δεν είναι δυνατό να προβλεφθούν οι παράγοντες που θα οδηγήσουν στην επαναστατική κατάσταση. Το βάθεμα της οικονομικής κρίσης, η όξυνση των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων, που φτάνουν έως τις πολεμικές αναμετρήσεις, είναι δυνατό να δημιουργήσουν τέτοιες συνθήκες στην Ελλάδα. Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης και έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας.

Με την πρωτοβουλία και καθοδήγηση του Κόμματος να συγκροτηθεί εργατικό – λαϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης, με σύνθημα: Ο λαός θα δώσει την ελευθερία και τη διέξοδο από το καπιταλιστικό σύστημα που, όσο κυριαρχεί, φέρνει τον πόλεμο και την «ειρήνη» με το πιστόλι στον κρόταφο».