Έγγραφα-«φωτιά» της CIA επιβεβαιώνουν το σχέδιο για «παγκόσμια Μακεδονία»


Έγγραφα-«φωτιά» της CIA επιβεβαιώνουν το σχέδιο για «παγκόσμια Μακεδονία»

GROTHIA.GR:

Η Ελλάδα ήταν πάντα υπάκουο γιουσουφάκι των ξένων. Δεν έκανε ποτέ τίποτα χωρίς την ρητή εντολή των μεγάλων δυνάμεων. Κι όμως για κάθε τραγωδία που πληρώθηκε με αίμα από τον λαό … κατηγορούν τον ίδιον τον λαό …για μεγαλοϊδεατισμό, και για ιμπεριαλισμό!

Τα εδάφη και οι λαοί ήταν πάντα «αντικείμενα» συναλλαγής ώστε οι τοκογλύφοι να πετύχουν τους μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς τους. Ήθελαν να πάρουν τον Τίτο με το μέρος τους …και του έδωσαν τη Μακεδονία. Θέλουν τώρα να σκλαβώσουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε και δεν τους νοιάζει φυσικά ούτε η ιστορία ούτε η λαογραφία της Μακεδονίας. 


Από τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα προκύπτει ότι οι ΗΠΑ κάλεσαν την Ελλάδα να εγκαταλείψει οποιαδήποτε αξίωση είχε στη νότια Αλβανία με αντάλλαγμα Αλβανία, Γιουγκοσλαβία και Βουλγαρία να συμφωνήσουν στη διατήρηση των συνόρων στην περιοχή.

ΠΗΓΗ

Την Μακεδονία την θέλουν από πολύ παλιά και φαίνεται πως αυτή η κυβέρνηση τους κάνει το χατίρι.
Δεν θα επεκταθούμε στα αρχαία χρόνια αλλά θα επικαλεστούμε δημοσίευμα του Militaire.gr, το οποίο δημοσιεύει έγγραφε που αποχαρακτήρισε η CIA, μεταξύ άλλων, για τα Βαλκάνια του 1949.

Φυσικά, η Ελλάδα μετά από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο είχε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του Εμφυλίου Πολέμου, τον οποίο ξεκίνησε η τότε Αριστερά, η οποία καλόβλεπε την δημιουργία σοσιαλιστικού κράτους «Μακεδονίας», κάτι που οι διεθνιστές που επικρατούσαν σε Ανατολή και Δύση στήριζαν.

Στα τηλεγραφήματα η πΓΔΜ αναφέρεται με το όνομα “Μακεδονία” και γίνεται λόγος για «μακεδονικό θέμα» και «αυτόνομη Μακεδονία».

Δείτε:

Έγγραφα-«φωτιά» της CIA επιβεβαιώνουν το σχέδιο για «παγκόσμια Μακεδονία»Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα τηλεγραφήματα που κάνουν λόγο για ανησυχίες που είχαν οι Αμερικανοί αλλά και ο Τίτο για ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση της Ελλάδας στην Βόρειο Ήπειρο.

Φυσικά οι διεθνιστές των ΗΠΑ ήταν κάθετα αντίθετοι σ΄ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Στο πλευρό τους και ο κομμουνιστής Τίτο.

Έγγραφα-«φωτιά» της CIA επιβεβαιώνουν το σχέδιο για «παγκόσμια Μακεδονία»2Έγγραφα-«φωτιά» της CIA επιβεβαιώνουν το σχέδιο για «παγκόσμια Μακεδονία»3

Από τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα προκύπτει ότι οι Αμερικανοί παγκοσμιοποιητές κάλεσαν την Ελλάδα να εγκαταλείψει οποιαδήποτε αξίωση είχε στην Βόρειο Ήπειρο (Νότια Αλβανία, όπως την ονομάζουν), με αντάλλαγμα Αλβανία, Γιουγκοσλαβία και Βουλγαρία να συμφωνήσουν στη διατήρηση των συνόρων στην περιοχή.

Έγγραφα-«φωτιά» της CIA επιβεβαιώνουν το σχέδιο για «παγκόσμια Μακεδονία»4Την Μακεδονία την θέλουν από παλιά και όλα δείχνουν πως βρέθηκε η κυβέρνηση που θα τους βοηθήσει να την πάρουν. Να δημιουργηθεί ένα διεθνιστικό «αυτόνομο» προτεκτοράτο, «Ελβετία των Βαλκανίων», με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη και απόσχιση ελληνικών εδαφών. Δεν μίλησε τυχαία ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, για «παγκόσμια Μακεδονία».