Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!


Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!

“Στοχεύουμε στα πετρέλαια της Βενεζουέλας” …το λένε ξεκάθαρα οι προϊστάμενοι των κάφρων που μας κυβερνούν.

Στοχεύουμε τα πετρέλαια της Βενεζουέλας, μιας και αυτά είναι η κύρια πηγή εσόδων του κράτους της Βενεζουέλας!

(Διαβάστε περισσότερα εδώ: 1. Οι Αμερικανοσιωνιστές δίνουν στον πραξικοπηματικό πρόεδρο της Βενεζουέλας τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας!

2.  Βενεζουέλα: Πως οι Σιωνιστές κατέστρεψαν την τέταρτη πλουσιότερη χώρα 

3. Χουάν Γκουαϊδό: Ο πράκτορας των τοκογλύφων που αυτο-ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Βενεζουέλας! )

Και όλοι σαν ύαινες παίρνουν θέση …να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας…”δημοκρατικά” πάντα.

Και βλέπουμε όλους αυτούς τους δεξιούς και ψευτοεθνικιστές εντός Ελλάδος να συγκρίνουν τον Μαδούρο που λέει ΟΧΙ στους Ρότσιλντ, με τον Τσίπρα που λέει ΝΑΙ στους Ρότσιλντ!!

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% να «στηρίζει» Μαδούρο στα λόγια … αλλά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε με τα τέσσερα τις κυρώσεις της ΕΕ εναντίον της Βενεζουέλας για να ανατρέψουν τον Μαδούρο ενώ πάγωσε και περιουσιακά στοιχεία της Βενεζουέλας στην Ευρώπη για να μην μπορούν να κάνουν συναλλαγές και εισαγωγές.

Ποιος νομίζετε ότι προκαλεί προβλήματα στην οικονομία μίας χώρας με τεράστια αποθέματα πετρελαίου όπως η Βενεζουέλα;

Ο Μαδούρο ή οι δυνάμεις του “καλού” από ΗΠΑ και Ευρώπη που επιβάλλουν συνεχώς κυρώσεις κι εμπάργκο για να καταστρέψουν οικονομικά τη Βενεζουέλα και να της αρπάξουν τον φυσικό της πλούτο οι ακατανόμαστοι;

H Βενεζουέλα είχε πάντα θετικό εμπορικό ισοζύγιο. Οι εξαγωγές της πάντα περισσότερες από τις εισαγωγές κάτι που ανατράπηκε με τον οικονομικό πόλεμο που δέχεται.
Σ’ αυτήν την “δύστυχη” χώρα των 30 εκατομμυρίων κατοίκων το ποσοστό ανεργίας είναι μόλις στο 7,5%.

Στην Ελλάδα έχουμε τουλάχιστον 20% ανεργία και με το 1/3 των εργαζόμενων να δουλεύει μόνο 4 ώρες…και την ίδια στιγμή οι κυβερνήσεις χαρίζουν στους ξένους τοκογλύφους οτιδήποτε παράγει πλούτο

Βλέπουμε όλους αυτούς τους δεξιούς και ψευτοεθνικιστές να βρίζουν τον Μαδούρο όπως έβριζαν τον Τσάβεζ, μόνο και μόνο επειδή ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως σοσιαλιστής!

Ξέχασε ο ψευτό-εθνικιστής πως ο όρος σοσιαλισμός εμπεριέχεται στον εθνικό-σοσιαλισμό… και τώρα τελευταία είναι της μόδας να υποστηρίζει τον καπιταλισμό;;;!!!

Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους στηρίζουν!

Φυσικά και δεν πρέπει να υποστηρίζουμε την Αριστερά, όμως αυτός δεν είναι λόγος να υποστηρίζουμε τον καπιταλισμό  μα ούτε και τον ιμπεριαλισμό των Αμερικανοσιωνιστών στη Βενεζουέλα!!!

Και ας μη κρυβόμαστε άλλο..

Ο κόσμος δεν χωρίζεται σε Δημοκράτες και Δικτάτορες αλλά σε φίλους και εχθρούς των τοκογλύφων.

Υπάρχουν οι πιστοί υπηρέτες Ρότσιλντ και αυτοί που εναντιώνονται υπερήφανα στους Ρότσιλντ..

Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!65

Η Βενεζουέλα εδώ και δεκαετίες όπως και το Ιράν όπως και η Βόρεια Κορέα δεν έχουν μπει τυχαία στο στόχαστρο των δεξιών!
Για το Ιράν λένε υπάρχει η κακή ισλαμική δημοκρατία…
Για την Βενεζουέλα ο κακός Σοσιαλισμός..
Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους στηρίζουν!2Για την Β.Κορέα ο κακός Κομμουνισμός..

Τι κοινό άραγε έχουν πραγματικά αυτα τα 3 κράτη και δέχονται τόσο πόλεμο απο την μηχανή σιωνιστικής προπαγάνδας;;;

Και τα 3 αυτά κράτη, είναι κατά της ύπαρξης του Ισραηλινού κράτους, και επίσης ΔΕΝ έχουν παραδώσει την διαχείριση της κεντρικής τράπεζας της χώρας τους, στους Ρότσιλντ!

(Διαβάστε περισσότερα εδώ: Η Σιωνιστική ολιγαρχία της Βενεζουέλας συνωμοτεί με τις ΗΠΑ για ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης )

Όλως τυχαίως όσοι κλαίγονται για τον κακό Μαδούρο, τους κακούς Ιρανούς, τον κακό Κιμ, είναι αυτοί που δοξάζουν τον Μπολσονάρου , την Σιωνιστική δεξιά μαριονέτα της Βραζιλίας που φοράει κιπάδες και κάνει επικλήσεις στο τοίχος των δακρύων, ο οποίος είναι ένθερμος υπερασπιστής του Ισραήλ και οι γιοί του κυκλοφορούν υπερήφανοι με μπλουζάκια της Μόσαντ!

(Διαβάστε περισσότερα εδώ:

1. Μπολσονάρο: άλλη μια ακροδεξιά μαριονέτα του Ισραήλ

2. Μπολσονάρο: Μια μαριονέτα των τοκογλύφων που στοχεύει σε ηγεσίες κρατών που τόλμησαν να εναντιωθούν στους Ρότσιλντ!

3. Οι γιοί του προέδρου της Βραζιλίας με μπλουζάκια υπέρ των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων και της Μοσάντ )

ΕΜΕΙΣ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ: ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Όλα για το πετρέλαιο: Τα WikiLeaks αποκαλύπτουν τα σχέδια των Αμερικανο-Σιωνιστών για αλλαγή καθεστώτος στη Βενεζουέλα

 

Τα WikiLeaks δημοσίευσαν ένα απόσπασμα από μια διαρροή του 1988 μεταξύ του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών και της πρεσβείας του στο Καράκας – «Στόχοι των ΗΠΑ για τη Βενεζουέλα» – το οποίο υπογραμμίζει τη σημασία των πετρελαϊκών αποθεμάτων της Βενεζουέλας στους ηγέτες των ΗΠΑ.
Η διαρροή καθιστά σαφές ότι ο κύριος στόχος των σχέσεων μεταξύ των ΗΠΑ και της Βενεζουέλας είναι να εξασφαλιστεί ότι η τελευταία θα συνεχίσει να παρέχει ένα “σημαντικό τμήμα” των εισαγωγών πετρελαίου του πρώην και θα ακολουθήσει μια “μέτρια και υπεύθυνη” θέση τιμών πετρελαίου στον ΟΠΕΚ.

Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!54

Τον Ιούλιο του 2016, μια σειρά διαρροών ηλεκτρονικών μηνυμάτων έδειξε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της ως υπουργού Εξωτερικών, η Χίλαρι Κλίντον προώθησε την ανατροπή της λατινοαμερικανικής κυβέρνησης της χώρας τότε, παρά τις δημόσιες εκκλήσεις για φιλία.

Επιπλέον, το 2013 μια διαρροή του 2006 από τον πρώην πρεσβευτή στη Βενεζουέλα, William Brownfield, περιέγραψε ένα περιεκτικό σχέδιο διείσδυσης και αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης του πρώην προέδρου Hugo Chavez.

Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!02Το έγγραφο αναφέρει λεπτομερώς τους πέντε βασικούς στόχους της πρεσβείας στη Βενεζουέλα από το 2004, στους οποίους περιλαμβάνονται:

“Διεισδύση στην πολιτική βάση του Τσάβες”
“Διαίρεση του Τσαβίστας”
“Προστασία ζωτικής σημασίας των αμερικανικών επιχειρήσεων”
“Απομόνωση του Τσάβες διεθνώς”
Το υπόμνημα κατέδειξε επίσης τον κεντρικό ρόλο που διαδραμάτισαν οι προσπάθειες αποσταθεροποίησης από την Υπηρεσία των ΗΠΑ για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID) και το Γραφείο Πρωτοβουλιών Μετάβασης.

Συνολικά, το USAID δαπάνησε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για την οργάνωση 3.000 φόρουμ που προσπάθησαν ουσιαστικά να συμβιβάσουν τους υποστηρικτές του Τσάβες και την πολιτική αντιπολίτευση, με την ελπίδα να τους προσελκύσουν αργά από την πλευρά του Τσάβες.

Παρά τις προφανείς φιλοδοξίες των ΗΠΑ, οι προσπάθειές τους δεν επέφεραν καρπούς.

Ο Σόρος προσπαθεί να ανατρέψει τον Μαδούρο και να αποσταθεροποιήσει την Βενεζουέλα!

 

Βενεζουέλα, Ρωσία, Ιράν, Συρία, Λιβύη… Χώρες που παρέμειναν ανεξάρτητες λόγω των κρατικών ενεργειακών τους πόρων βρέθηκαν απέναντι σε συντονισμένες επιθέσεις «προοδευτικών» αλλά χρεοκοπημένων χωρών της Δύσης …Κι ανάμεσα στις υπάκουες ύαινες του Σιωνισμού και το «περήφανο» Ελληνικό Κράτος. Πρόθυμο πάντα να αγωνιστεί για την επέκταση της δικτατορίας των τοκογλύφων συμμετέχει ενεργά σε κάθε πόλεμο της Νέας Τάξης εναντίον ολόκληρων λαών.

Το Humans Right Watch (Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων) που προσπαθεί να λασπολογήσει τον Μαδούρο ώστε να προκαλέσει μια μορφή  υποκινούμενης επανάστασης έχει συνεργάτη αλλά και βασικό χρηματοδότη τον George Soros!

Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!33Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!44

H απαγόρευση του CNN από τον Maduro, εκτοξεύει τα θεμέλια που συνδέονται με το Σόρος. Παρόλο που ο Maduro δεν είναι ο καλύτερος ηγέτης , είναι σίγουρα δικαιολογημένος να υποδηλώνει ότι τα εταιρικά μέσα των Η.Π.Α. προσπαθούν να υπονομεύσουν την εξουσία του και, επιπλέον, να αποσταθεροποιήσουν την χώρα του!

Η Διεθνής Ομάδα Κρίσεων, μια οργάνωση που επίσης δημιουργήθηκε και χρηματοδοτείται από τον Σόρος, δημοσίευσε μια μακρά ανάλυση των εμπειρογνωμόνων του,όπως ο Φιλ Gunson, η οποία περιγράφει τα βήματα του έργου αλλαγής καθεστώτος σε εξέλιξη.

Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!88Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!99

Σύμφωνα με τα σενάρια που εφαρμόζονται σε άλλες χώρες, το έγγραφο του International Crisis Group συνεχίζει στα βήματα χάραξε ο διεθνής Σιωνισμόςπρέπει δηλαδή να αναλάβουν δράση για την απομάκρυνση της κυβέρνησης Maduro.

Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!89Ας εξετάσουμε αυτό το έργο καλά. Μιλάει για τη δημιουργία ενός κλαμπ  χωρών – όπως και γίνεται με τη Συρία – να αλλάξει μια κυβέρνηση, με τη δολιότητα του θέλει να προσπαθήσει να συμπεριλάβει «υποστηρικτές και ψηφοφόρους του Maduro» αλλάζοντας τους την άποψη για τον ηγέτη τους έτσι ώστε να μην δώσει την ιδέα της υποστήριξης ενός πραξικοπήματος
Μπαίνοντας στο site της Διεθνούς Ομάδας Κρίσεων διαβάζουμε στην κατηγορία Βενεζουέλα (ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ)

Η Βενεζουέλα αντιμετωπίζει μια μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση, με υπερπληθωρισμό, οξεία έλλειψη τροφίμων, φάρμακα και άλλα βασικά αγαθά και ένα από τα υψηλότερα ποσοστά δολοφονίας στον κόσμο. Δεν μπορεί να υπάρξει επιστροφή στη σταθερότητα και την ευημερία χωρίς την επίλυση της χρόνιας πολιτικής σύγκρουσης. Όμως, με τους διάφορους κρατικούς κλάδους που αρνούνται να αναγνωρίσουν την αμοιβαία νομιμότητά τους και με την αμφισβήτηση του χρονοδιαγράμματος και της δικαιοσύνης των μελλοντικών εκλογών, η εξωτερική υποστήριξη του διαλόγου είναι ζωτικής σημασίας για να αποφευχθεί η επιδείνωση της βίας. Το Crisis Group έχει αναπτύξει πολιτικές συστάσεις σχετικά με τις πολιτικές και θεσμικές μεταρρυθμίσεις για την αποκατάσταση του κράτους δικαίου και της δικαστικής ανεξαρτησίας. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τους εθνικούς παράγοντες και τη διεθνή κοινότητα να αναπτύξουν δυναμική για την επιτυχή διευκόλυνση τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των μηχανισμών για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την τεχνική βοήθεια, και να συμβάλουν στην αποκατάσταση ενός αξιόπιστου και χωρίς αποκλεισμούς δημοκρατικού συστήματος.

Βενεζουέλα: Σχέδιο για επίθεση

Τελικά, βέβαια, οι Βενεζολάνοι θα αποφασίσουν πώς θα πρέπει να διοικείται η χώρα τους. Αλλά με έναν πρόεδρο που φαίνεται αποφασισμένος να τους αρνηθεί το δικαίωμα να το πράξουν, χρειάζονται εξωτερική βοήθεια για την επίτευξη μιας λύσης κατόπιν διαπραγματεύσεων και την αποτροπή μιας καταστροφής.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ:

 

Οι Αμερικανοσιωνιστές παραδέχονται ότι θέλουν να κατασπαράξουν τον πλούτο της Βενεζουέλας και οι ξεφτίλες δεξιοί τους υποστηρίζουν!99ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ WIKIPEDIA ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ!

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2013, ένας από τους δύο κορυφαίους υποψηφίους, ο Maduro, συνέχισε να χρησιμοποιεί αντι-αμερικανικά ρητορικά μοτίβα διαφημίσεων παρόμοια με αυτά που χρησιμοποίησε ο Chávez στο παρελθόν. Στο πλαίσιο αυτό, κατηγόρησε τον αντίπαλό του, τον Capriles, ότι ήταν υποστηριζόμενος από τη δύναμη του «Σιωνιστικού καπιταλισμού»Ο Maduro ισχυρίστηκε ότι ο Capriles ενήργησε ενάντια στα συμφέροντα της Βενεζουέλας υπέρ του Ισραήλ και εξ ονόματος του «Εβραϊκού Λόμπι». Αυτή τη φορά υπήρχαν επίσης συχνές αναφορές στις εβραϊκές ρίζες του Capriles σε μια προσπάθεια να βλάψουν την καμπάνια του.

Θα πρέπει να μη ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση του Τσάβεζ έχει στοχεύσει την εβραϊκή κοινότητα εδώ και χρόνια. Το 2004, η αστυνομία ερεύνησε μια εβραϊκή σχολή, ισχυριζόμενος ότι αναζητούσε αποδεικτικά στοιχεία σε σχέση με τη δολοφονία ενός εισαγγελέα.

Το 2007, την παραμονή ενός συνταγματικού δημοψηφίσματος, μυστικοί πράκτορες έσκαψαν το Εβραϊκό Κέντρο Κοινωνικών, Πολιτιστικών και Αθλητικών Ερευνών, αναζητώντας όπλα και εκρηκτικά.

Στις 31 Ιανουαρίου 2009, ένοπλες συγκρούσεις μπήκαν στη συναυλία Tiferet Israel στο Καράκας και την κατέλαβαν για αρκετές ώρες.

Λίγες μέρες αργότερα, μια βόμβα εξερράγη στην ορθόδοξη συναγωγή Beit Shmuel.

Το 2013, 50 διαρροή των εγγράφων έδειξε ότι η εθνική υπηρεσία πληροφοριών των Βολιβάρων είχε κατασκοπεύσει εβραίους πολίτες και κοινοτικούς θεσμούς εδώ και χρόνια.

Αυτά τα γεγονότα συνέβησαν ενώ ο Ούγκο Τσάβεζ εκτόξευσε την αντί-Ισραηλινή – αντι-Σιωνιστική – ρητορική του σε επίπεδα που προηγουμένως ήταν άγνωστα στη Λατινική Αμερική.

Σε μια από τις ομιλίες του το 2005 δήλωνε: «ο κόσμος ανήκει σε όλους μας, αλλά συμβαίνει ότι μια μειοψηφία, οι απόγονοι εκείνων που σταυρώσαν τον Χριστό, οι απόγονοι εκείνων που έδιωξαν τον Simon Bolivar από εδώ και Κατά κάποιο τρόπο τον “σταυρώσαν” στη Σάντα Μάρτα της Κολομβίας. Αυτή η μειοψηφία έχει πάρει στην κατοχή του όλο τον πλούτο του κόσμου. ”

Όταν το κίνημα Chavistas ήρθε στην εξουσία το 1999, περισσότεροι από 20.000 Εβραίοι ζούσαν στη Βενεζουέλα. Σήμερα, ο πληθυσμός αυτός είναι μικρότερος από το μισό. Χιλιάδες Σιωνιστές της Βενεζουέλας εξορίστηκαν. Το κλίμα εχθρότητας προς τους Σιωνιστές ήταν ήδη αρκετά έντονο.

Ο συνεχιστής του Τσάβεζ και μεγάλος οπαδός του αποθανόντα, είναι ο Μαδούρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν 12 χρόνια την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα
2) Στη Βενεζουέλα έπιασαν δουλειά οι μισθοφόροι «επαναστάτες» του Soros-Rothschild
3) Μαδούρο: Ιμπεριαλιστική επίθεση σε Βενεζουέλα, Βραζιλία, Βολιβία
4) Η Βενεζουέλα στόχος του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού
5) H HRW του Σόρος πίσω από τους ακροδεξιούς στην Βενεζουέλα!
6) Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΒΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
7) Νέα Παγκόσμια Τάξη εναντίον Βενεζουέλας8) Ο Maduro δήλωσε ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να παρέμβουν στις εσωτερικές υποθέσεις της Βενεζουέλας
9) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΞΑΝΤΑΣ
10) Η Μόσχα στηρίζει την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της Βενεζούελας!
11) Ούγκο Τσάβεζ. Οι οπαδοί του τον λατρεύουν, η αντιπολίτευση της χώρας του τον μισεί θανάσιμαΟι ΗΠΑ υποστήριξαν
12) «Μου προσέφεραν 25 εκατομμυρια για να σκοτώσω τον Τσάβες».
13) Ο Άσαντ έκανε παραλληλισμούς μεταξύ των γεγονότων στη Συρία και την Βενεζουέλα
14) Περισσότερα από ένα 1.600.000 δολάρια δόθηκαν για αποσταθεροποιητικές ενέργειες στη Βενεζουέλα το 2016
15) Βενεζουέλα: Λίγες αλήθειες και πολλά ψέματα
16) Η Βενεζουέλα θα συνεχίσει να καταγγέλει τόν αποκλεισμό του Παλαιστινιακού λαού
17) Ποιοί κρύβονται πίσω από τα «βίαια» επεισόδια και τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα;
18)Ετοιμάζονται να δικαιολογήσουν στρατιωτικό χτύπημα εναντίον της Βενεζουέλας
19) Μέλος της αντιπολίτευσης παραδέχεται πώς οι εκδηλώσεις βίας στη Βενεζουέλα ανοίγουν τό δρόμο σε ξένη παρέμβαση
20) Ο Nicolas Maduro συνέκρινε τον εαυτόν του με τον Σαντάμ Χουσεΐν
21) Η Σιωνιστική ολιγαρχία της Βενεζουέλας συνωμοτεί με τις ΗΠΑ για ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης
22) Πώς οι καθοδηγούμενες διαμαρτυρίες της Βενεζουέλας μοιάζουν με αυτές της πλατείας Maidan στο Κίεβο!
23) Απίστευτη Νεοταξική προπαγάνδα κατά του Μαδούρο! Διαδηλωτής …δέχτηκε εξ επαφής χτύπημα με δακρυγόνο (!) και πέθανε από διαμπερές τραύμα στα πλευρά.
24) Βενεζουέλα: Μαυραγορίτες κρύβουν τα τρόφημα απο τον λαό,με τις ευλογίες της CIA ώστε να υπάρξει εξέγερση!
25) Βενεζουέλα: ένας ενοχλητικός γείτονας
26) Ο Διευθυντής της CIA παραδέχεται ότι προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Βενεζουέλας
27) Μαδούρο: Οι ενέργειες της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας συνδέονται με την πολιτική των ΗΠΑ
28) Μαδούρο: «Τι διάολο μας νοιάζει τι λέει ο Trump; Δεν θα αφήσουμε τη CIA να κάνει τη χώρα μας Ιράκ!»
29) Το Ρωσικό ΥΠΕΞ προειδοποίησε όσους βοηθούν τη CIA να επέμβει στην Βενεζουέλα!
30) Η Αμερικανική ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία έτοιμη για ένα νέο πραξικόπημα κατά της Βενεζουέλας
31 Όλα για το πετρέλαιο: Τα WikiLeaks αποκαλύπτουν τα σχέδια των Αμερικανο-Σιωνιστών για αλλαγή καθεστώτος στη Βενεζουέλα
32) Ο Σόρος προσπαθεί να ανατρέψει τον Μαδούρο και να αποσταθεροποιήσει την Βενεζουέλα!
33) Η αποσταθεροποίηση της Βενεζουέλας έχει αρχίσει από την εποχή που ο Τσαβες ήθελε ανεξάρτητη νοτιοαμερικανικη Τράπεζα
34) Fake news και προπαγάνδα στις εκλογές της Βενεζουέλας
35) Ποιος πραγματικά είναι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα
36) Στήριξη Μαραντόνα στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας: «Είμαστε chavistas μέχρι θανάτου»
37) Γιατί τα αποθέματα θορίου είναι άλλος ένας λόγος για την επίθεση στη Βενεζουέλα
38) Η Μόσχα καταδικάζει τις απειλές Trump εναντίον της Βενεζουέλας
39) Ποιά είναι πραγματικά η αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα;40) Πείνα στη Βενεζουέλα; Μία ακόμα προπαγάνδα των νεοταξικών ΜΜΕ !
41)  Η Βενεζουέλα σταματά να χρησιμοποιεί το δολάριο στο εμπόριο πετρελαίου
42) Μαδούρο και Άσαντ διαθέτουν τα καύσιμα τους τσάμπα στους πολίτες, γι αυτό θέλει να τους εξοντώσει η τραπεζική μαφία!
43) Βενεζουέλα: Πως οι Σιωνιστές κατέστρεψαν την τέταρτη πλουσιότερη χώρα
44) Χουάν Γκουαϊδό: Ο πράκτορας των τοκογλύφων που αυτο-ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Βενεζουέλας!
45) Υπουργός Άμυνας Βενεζουέλας: Ακολουθούν την τακτική που εφάρμοσαν στη Λιβύη. Επιχειρούν μισθοφόροι να ενσπείρουν το χάος
46) Η Σιωνιστική ολιγαρχία της Βενεζουέλας συνωμοτεί με τις ΗΠΑ για ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης