Οι επενδύσεις έρχονται… Ψάχνουν χώρο για να στήσουν νέο “hot spot” στην Χίο


Οι επενδύσεις έρχονται... Ψάχνουν χώρο για να στήσουν νέο “hot spot” στην ΧίοΟι επενδύσεις έρχονται… Ψάχνουν χώρο για να στήσουν νέο “hot spot” στην Χίο
ΠΗΓΗ

Λοιπόν, να μην έχουμε παράπονο και να μην γκρινιάζουμε για την κατάσταση στην… μεταμνημονιακή Ελλάδα, γιατί οι… επενδύσεις είναι καθοδόν!

Στη Διαύγεια, λοιπόν, δημοσιεύθηκε έγγραφο με το οποίο το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης!) γνωστοποιεί ότι προτίθεται να μισθώσει έκταση ή όμορες εκτάσεις στη Χίο ελάχιστης συνολικής επιφάνειας 39.000 τ.μ. αν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης του Κέντρου Φιλοξενίας με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο ή 40.000.τ.μ. σε περίπτωση εγκατάστασης μονάδας επεξεργασίας λυμάτων προκειμένου να δημιουργηθεί νέο hot spot, χωρητικότητας 1.500 «προσφύγων».

Υποτίθεται, πως στο νέο αυτό hot spot θα μεταφερθεί το υπάρχων στην ΒΙΑΛ (η οποία θα έπρεπε να έχει κλείσει προ πολλού…), αλλά αυτό είναι στάχτη στα μάτια του κοσμάκη, για να μην αντιδράσει. Ποια θα είναι η κατάληξη; Θα επικαλεστούν «έκτακτη ανάγκη στέγασης» των «προσφύγων» και η Χίος θα βρεθεί με δύο hotspots!

Παρεμπιπτόντως, ο χρόνος μίσθωσης της έκτασης θα είναι 5 χρόνια (!), με δυνατότητα επέκτασης για 5 επιπλέον!

(ΥΓ): Μόνη λύση για να κλείσει η ΒΙΑΛ, για να μην δημιουργηθεί νέο hot spot και για να επιστρέψει η Χίος στην προ hotspots κανονικότητά της, είναι η μαζική υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής και η εκλογή εθνικιστή βουλευτή στο νησί, που θα τρομάξει την όποια κυβέρνηση προκύψει και θα την αναγκάσει να λάβει δραστικά μέτρα. Το αυτό, ισχύει βεβαίως για όλα τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, που έχουν μετατραπεί σε απέραντα hotspots!