Διψάνε για αίμα! Σιωνιστής Νετανιάχου: Προωθούμε πόλεμο με το Ιράν


Διψάνε για αίμα! Σιωνιστής Νετανιάχου: Προωθούμε πόλεμο με το ΙράνΔιψάνε για αίμα! Σιωνιστής Νετανιάχου: Προωθούμε πόλεμο με το Ιράν
ΠΗΓΗ

Στην αποκάλυψη των σχεδίων των σιωνιστών για νέο αιματοκύλισμα του κόσμου, με επίθεση στο Ιράν, προέβη ο επικεφαλής του σιωνιστικού τρομοκράτους, Νετανιάχου.

Ο εν λόγω βρέθηκε την Τετάρτη στην Πολωνία, για να συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη για τη Μέση Ανατολή, την οποία συνδιοργανώνουν ΗΠΑ και Πολωνία και σε δηλώσεις του, που καταγεγραμμένες σε video και τις οποίες έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του στο twitter, μίλησε ξεκάθαρα για «πόλεμο με το Ιράν»:

«Αυτό που είναι σημαντικό σε αυτή τη συνάντηση -κι αυτή η συνάντηση δεν γίνεται μυστικά, διότι διεξάγονται πολλές τέτοιες- είναι πως πρόκειται για μια ανοικτή συζήτηση, με αντιπροσώπους ηγετικών αραβικών χωρών, που κάθονται στο ίδιο τραπέζι με το Ισραήλ για να προωθήσουν ένα κοινό συμφέρον, τον πόλεμο με το Ιράν»!

Βέβαια, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, οι συνεργάτες του Νετανιάχου εξαφάνισαν το βίντεο, ενώ στην ανάρτηση στο Twitter άλλαξαν τη φράση «πόλεμο με το Ιράν», με τη φράση «μάχη με το Ιράν».

Ωστόσο, η πρόθεση των σιωνιστών για νέο αιματοκύλισμα είναι σαφέστατη και δεν διαγράφεται! Αυτός είναι ο σιωνισμός!