Το Συμβούλιο της Ευρώπης προωθεί την μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο “hot spot”


Το Συμβούλιο της Ευρώπης προωθεί την μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο “hot spot”Το Συμβούλιο της Ευρώπης προωθεί την μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο “hot spot”
ΠΗΓΗ

Έκθεση σχετικά με την παρουσία των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα εκπόνησε το Συμβούλιο της Ευρώπης, για να μας πει ότι κακοπερνάνε οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
Στην έκθεση αυτή, που φιλοξενείται στα πρωτοσέλιδα του εγχώριου Τύπου, διαπιστώνεται «υπερπληθυσμό, κακές συνθήκες κράτησης, ακόμα και κακομεταχείριση των κρατούμενων μεταναστών». Μάλιστα, το Συμβούλιο της Ευρώπης προχωρά και σε… συστάσεις προς την χώρα μας, όπως την μη κράτηση των λαθρομεταναστών, σε καμία των περιπτώσεων.

Από την όλη έκθεση εγείρονται δύο σημαντικότατα ζητήματα, που ζητούν απαντήσεις:

Α) Τι γίνανε άραγε όλα αυτά τα λεφτά που έδωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, ασχέτως ή επιπροσθέτως από τον Soros και τους άλλους ταγούς της παγκοσμιοποίησης, λεφτά που τώρα της δίνουν το δικαίωμα να κάνει… συστάσεις;

Β) Εφόσον οι ευρωπαίοι «εταίροι» μας ανησυχούν για τον υπερπληθυσμό των λαθρομεταναστών και απαγορεύουν τις επαναπροωθήσεις, γιατί δεν δέχονται μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών στα εδάφη τους, αλλά αντιθέτως αρχίσανε τις επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών από την Γερμανία προς την Ελλάδα;