Εφιαλτική εξαγγελία Μπακογιάννη: «Θα γεμίσω με λαθρομετανάστες όλα τα δημοτικά διαμερίσματα»!


Εφιαλτική εξαγγελία Μπακογιάννη: «Θα γεμίσω με λαθρομετανάστες όλα τα δημοτικά διαμερίσματα»!Εφιαλτική εξαγγελία Μπακογιάννη: «Θα γεμίσω με λαθρομετανάστες όλα τα δημοτικά διαμερίσματα»!
ΠΗΓΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Έτοιμος να γεμίσει όλο τον Δήμο Αθηναίων με λαθρομετανάστες είναι ο «φιλελέφτ» Κώστας Μπακογιάννης. Αυτό προκύπτει από απάντηση που έδωσε σε ερώτηση που του έκανε κάτοικος του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος. Η ερώτηση είχε ως εξής:

«Θα διατηρήσετε το πρόγραμμα ESTIA, θα το επεκτείνετε ή θα το καταργήσετε; Γνωρίζετε ότι στην Αθήνα, η οποία καλύπτει το 58% του συνόλου του προγράμματος ESTIA, το 60% των διαμερισμάτων του προγράμματος βρίσκονται συγκεντρωμένα στα δημοτικά διαμερίσματα 6ο, 1ο και 5ο; Το γνωρίζετε καλά ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι σε εθελοντική βάση, οπότε μπορείτε κάλλιστα να αποχωρήσετε.

Το ξέρετε ότι με το πρόγραμμα στεγάζονται Αφγανοί, ειδικά στην περιοχή μας, οι οποίοι δεν έχουν προσφυγικό προφίλ; Το ξέρετε ότι συνολικά, από τον Νοέμβριο του 2015 έως 31 Ιανουαρίου 2019, 56.529 άτομα σε όλη την Ελλάδα έχουν επωφεληθεί από το Πρόγραμμα στέγασης και ανάμεσά τους μόνον 5.728 είναι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες (25,2%) και οι υπόλοιποι είναι αιτούντες ασύλου, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να το λάβουν, μπορεί και όχι;»

Η απάντηση του Μπακογιάννη ήταν σαφής και κλασικό δείγμα του τι πρόκειται να συμβεί εάν αυτό το πολιτικό προϊόν της κομματικής οικογενειοκρατίας εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων: «Θα το διατηρήσω αλλά το πρόγραμμα θα μοιραστεί σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας. Αν το καταργήσω πού θα πάνε; Είμαι υπέρ της στέγασής τους με ανταποδοτικότητα, όπως π.χ. την εκμάθηση της Ελληνικής»!

Με απλά λόγια, ο Μπακογιάννης αυτό που έχει ως σκοπό είναι να «μοιράσει» τους λαθρομετανάστες σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας! Πόσο χειρότερος, δηλαδή ήταν ο ανεκδιήγητος Καμίνης από τον εκτός τόπου και χρόνου Μπακογιάννη, που συν τοις άλλοις είναι και υπέρ της υιοθέτησης παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων;

Γι’ αυτό στις 26 Μαΐου η ψήφος στην Ελληνική Αυγή για την Αθήνα και τον Ηλία Κασιδιάρη αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ για όποιον Αθηναίο θέλει να αντισταθεί στον περαιτέρω αφελληνισμό της πόλης στην οποία διαμένει και να ξεκινήσει την πολιτική Αντεπίθεση για την επανελληνοποίησή της.