Υπουργός Άμυνας ΣΥΡΙΖΑ, Αποστολάκης: Παραβατική συμπεριφορά το «Μακεδονία ξακουστή» στις Ένοπλες Δυνάμεις!


Υπουργός Άμυνας ΣΥΡΙΖΑ, Αποστολάκης: Παραβατική συμπεριφορά το «Μακεδονία ξακουστή» στις Ένοπλες Δυνάμεις!3

Υπουργός Άμυνας ΣΥΡΙΖΑ, Αποστολάκης: Παραβατική συμπεριφορά το «Μακεδονία ξακουστή» στις Ένοπλες Δυνάμεις!
ΠΗΓΗ

Όπως σας είχαμε κάνει γνωστό προ ημερών, τρεις βουλευτές του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας (ΚΚΕ), είχαν απευθύνει ερώτηση στον ομόφρονά τους (κομμουνιστή…) υπουργό Εθνικής Αμύνης, Αποστολάκη, για «αντιδραστικά» και «αλυτρωτικά» συνθήματα και τραγούδια που ακούγονται σε στρατόπεδα, ως αντίδραση στην προδοσία των Πρεσπών.

Μάλιστα, ανέφεραν ως παράδειγμα το σύνθημα «Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία» και το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή».

Στην απάντησή του, ο κομμουνιστής Αποστολάκης υποστήριξε πως τα συντρόφια έχουν λαθεμένη πληροφόρηση και τα διαβεβαίωσε, πως σε κάθε περίπτωση, θεωρεί «παραβατική συμπεριφορά» το «Μακεδονία ξακουστή» και τα λοιπά και θα πατάξει τέτοια φαινόμενα, αν υπάρξουν:

«Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης που κατέθεσαν οι βουλευτές της κοινοποίησης με θέμα «Αναφώνηση αντιδραστικών συνθημάτων σε στρατόπεδα με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών» σας γνωρίζω,

σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία τέθηκαν υπόψη μου, ότι δεν επιβεβαιώνεται η αναφώνηση τέτοιου είδους συνθημάτων. Τέλος επισημαίνεται ότι σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών εφαρμόζονται οι διατάξεις των υφιστάμενων θεσμικών κειμένων των Ενόπλων Δυνάμεων».

Υπουργός Άμυνας ΣΥΡΙΖΑ, Αποστολάκης: Παραβατική συμπεριφορά το «Μακεδονία ξακουστή» στις Ένοπλες Δυνάμεις!2Τοιούτοι μας κυβερνούν και «ολοκληρώνουν ότι άφησε στη μέση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ» – σύμφωνα με την συριζαία υπουργό Αναγνωστοπούλου! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

(ΥΓ): Φωτογραφία από την ομιλία του αρχιπροδότη Ζαχαριάδη στο 2ο Συνέδριο των κομιτατζήδων του ΝΟΦ, που διεξήχθη στο χωριό Ψαράδες των Πρεσπών, στις 25 και 26 Μαρτίου 1949.

Αυτή την προδοσία ολοκληρώνουν σήμερα οι πολιτικοί του επίγονοι, Τσίπρες, Αποστολάκηδες, Κουτσούμπες και CIA! Τότε για λογαριασμό του «πατερούλη» Στάλιν, τώρα για λογαριασμό του «θείου Τραμπ» και της «μητερούλας» Μέρκελ! Προδότεεεεεεεεεεεεεες!