Ο «ΓΚΕΙ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ


Ο «ΓΚΕΙ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟΟ «ΓΚΕΙ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ
ΠΗΓΗ

Δηλώσεις για την «Γιορτή του Πατέρα», που συνέπεσε με την πρώτη επέτειο γάμου με τον «καλό» του, έκανε στο CNN ο «γκέι» υποψήφιος πλανητάρχης Πιτ Μπάτιγκιγκ, αποκαλύπτοντας πως θέλει να αποκτήσει παιδιά όταν θα μπει στον Λευκό Οίκο.

«Δεν θα είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά θα έχουν φτάσει σε μια «πρώτη» οικογένεια, αλλά αυτό θα ήταν καλύτερο να το συζητήσω με τον Τσάστεν πριν να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες στην τηλεόραση. Δεν βλέπω γιατί όχι», είπε ο Πιτ Μπάτιγκιγκ, ο οποίος τώρα είναι δήμαρχος της πόλης Σάουθ Μπεντ στην Ιντιάνα.

Τι πιθανότητες έχει ο λεγάμενος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει ο πρώτος «γκέι» πλανητάρχης; Στις αρχές του 2019 η υποψηφιότητά του είχε μικρή απήχηση αλλά τους τελευταίους μήνες η δημοτικότητα του αυξάνεται φτάνοντας στο σημείο σε πρόσφατη δημοσκόπηση στην πολιτεία της Αϊόβα να είναι σε απόσταση αναπνοής από τους συνυποψηφίους του, Μπέρνι Σάντερς και Ελίζαμπεθ Γουόρεν.

Άλλωστε, όλα είναι πιθανά στην χώρα – εμπροσθοφυλακή της παρακμής!