Νέο φόρο που θα “σώσει” τον πλανήτη ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού.


Νέο φόρο που θα "σώσει" τον πλανήτη ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού.Νέο φόρο που θα “σώσει” τον πλανήτη ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού.

Έχει δύο χρόνια που μας ετοιμάζουν ψυχολογικά για έναν ακόμα φόρο που θα “σώσει” τον πλανήτη … “Επαναστάτες- αντικαπιταλιστές” και “Συντηρητικοί- νεοφιλελεύθεροι” γίνονται μια γροθιά όταν είναι να επιτεθούν στον λαό για λογαριασμό των τοκογλύφων.

Ότι προκαλεί εθισμό ή είναι αδύνατο να αποφευχθεί…εξασφαλίζει στους τοκογλύφους σταθερά έσοδα. Οι πράκτορες της δημοσιογραφίας απλά φροντίζουν να επιρρίπτουν ευθύνες στον καταναλωτή κι όχι στους παραγωγούς ή στους νομοθέτες για να προχωρήσει η ληστεία χωρίς ουσιαστικές αντιδράσεις.

Να νιώθει τύψεις όποιος δεν ματώνει για να πλουτίσουν οι τοκογλύφοι…Με προσεκτικά επιλεγμένο λεξιλόγιο…η ανυπακοή στους τοκογλύφους είναι αμάρτημα και νομικό και “ηθικό”.
Φορολογική συνείδηση, φοροφυγάς, φοροκλέφτης , λαθρέμπορος , μαυραγορίτης, στρατηγικός κακοπληρωτής.

Αυτούς τους όρους χρησιμοποιούν στον ψυχολογικό πόλεμο που μας κάνουν …οι κάτοχοι offshore και μιζαδόροι πολιτικοί και δημοσιογράφοι.
Στην Ελλάδα απαγορεύτηκε η παραγωγή κάνναβης από τους “συμμάχους”μας Άγγλους ώστε να μονοπωλήσουν στην αγορά την Ινδική Κάνναβη. Δηλαδή για να εξυπηρετήσουν τα ξένα συμφέροντα κατέστρεψαν τους Έλληνες παραγωγούς στην αρχή με φόρους και μετά χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα τη Δημόσια υγεία.

Αν βρούμε πίσω από το εμπόριο της Ινδικής Κάνναβης την οικογένεια τοκογλύφων του David Sassοon …συμπέθερο των Rothschild και βασιλιά του εμπορίου Οπίου…δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα.

Νέο φόρο που θα "σώσει" τον πλανήτη ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού.Νέο φόρο που θα "σώσει" τον πλανήτη ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού.Νέο φόρο που θα "σώσει" τον πλανήτη ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού.2Νέο φόρο που θα "σώσει" τον πλανήτη ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού.3Νέο φόρο που θα "σώσει" τον πλανήτη ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού.4Νέο φόρο που θα "σώσει" τον πλανήτη ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού.5Νέο φόρο που θα "σώσει" τον πλανήτη ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού.6Νέο φόρο που θα "σώσει" τον πλανήτη ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού.7Νέο φόρο που θα "σώσει" τον πλανήτη ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού.8Νέο φόρο που θα "σώσει" τον πλανήτη ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι για να πλουτίσουν εις βάρος του λαού.9