Η εμετική και αδιάκοπη προώθηση του σεξ από τα ΜΜΕ μας καθιστά ανίκανους να σκεφτόμαστε!


Η εμετική και αδιάκοπη προώθηση του σεξ από τα ΜΜΕ μας καθιστά ανίκανους να σκεφτόμαστε!Η εμετική και αδιάκοπη προώθηση του σεξ από τα ΜΜΕ μας καθιστά ανίκανους να σκεφτόμαστε!

Κοιτάξτε πόσα διαφορετικά είδη ανθρώπων προέκυψαν!
Σε κανένα άλλο είδος της φύσης, ούτε φυσικά και στα πλησιέστερα στο ανθρώπινο είδος …τόσα πολλά και μαζεμένα γενετικά , σεξουαλικά και ψυχολογικά προβλήματα.
Κι επειδή η φύση βελτιώνει συνεχώς τα είδη της , εξαφανίζοντας όσα δεν προσαρμόζονται στο περιβάλλον … αυτή η τεράστια σύγχυση στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα , όλες αυτές οι μη χρήσιμες μεταλλάξεις … που δεν ευνοούν τους τη φύση … δεν μπορεί να είναι φυσικής προέλευσης.

Μόνο για τον άνθρωπο έπαψαν να ισχύουν η εξέλιξη και βελτίωση των ειδών καθώς και οι νόμοι της κληρονομικότητας … γιατί μόνο ο άνθρωπος έβαλε στη διατροφή του συνθετικές ουσίες που δεν υπάρχουν στη φύση προκαλώντας ανωμαλίες στα γονίδιά του.

Μόνο ο άνθρωπος προσβάλλεται από έναν τεράστιο και συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ασθενειών που παραβιάζουν τους νόμους της φύσης και της κληρονομικότητας.
Τόσες νέες περίεργες εκδοχές μόνο στο ανθρώπινο είδος … το «σκεπτόμενο» κι «ευφυές» είδος που έκανε το σεξ σημαία , ταυτότητα, τρόπο ζωής, εμμονή … και από μία ασήμαντη και σύντομη ευχάριστη συνεύρεση … το κατέστησε πηγή χιλιάδων προβλημάτων , βίας και δυστυχίας μέσα στην κοινωνία.
Η εμετική πλέον και αδιάκοπη προώθηση του σεξ από τα ΜΜΕ μέχρι και τα ρούχα που σχεδιάζονται αποκλειστικά για να πολλαπλασιάζουν την σεξουαλικότητα … δεν αφήνουν τον μέσο άνθρωπο να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο … κάπως πιο χρήσιμο.

Η εμετική και αδιάκοπη προώθηση του σεξ από τα ΜΜΕ μας καθιστά ανίκανους να σκεφτόμαστε!2Ενεργοποιούν συνεχώς τα κέντρα του εγκεφάλου και τις σχετικές ορμόνες που σχετίζονται με το σεξ οι οποίες κυριαρχούν στο μυαλό του και τον κρατούν σε μία μόνιμη κατάσταση σεξουαλικής μέθης…στο συνειδητό αλλά και στο ασυνείδητο. Δεν τον αφήνουν να προβληματιστεί για τίποτα άλλο. Μόνο για το πως θα ολοκληρώσει και θα ανακουφιστεί από τη σεξουαλική διέγερση που έβαλε μπροστά τον «μηχανισμό της αναπαραγωγής» .
Η λέξη ωραίο …στην πράξη μεταφράζεται πλέον αποκλειστικά ως σέξυ. Αν κάποια ανήλικη κοπέλα δεν δείξει λίγο από το βρακί της και το μισό της στήθος … υπόκειται σε bullying … γιατί ντύθηκε …«σαν καλόγρια».

Μάνες παροτρύνουν τις κόρες τους να …δείξουν τα ωραία τους πόδια …γιατί αυτά βλέπουν ως φυσιολογικά όλη μέρα στα πρωινάδικα.
Αυτό εκλαμβάνουν ως μόδα, κι ως φυσιολογική εξέλιξη στο ντύσιμο.
Τελικά οι άντρες επικεντρώνουν αποκλειστικά στο σεξ και στο πως να ικανοποιηθούν οι ίδιοι . Δεν θα πάρουν ποτέ στα σοβαρά τη σέξυ σύντροφό τους , δεν θα τη σεβαστούν και μόλις κάποια άλλη τους βάλει μπρος τη «μηχανή» … θα εγκαταλείψουν την πρώτη σύντροφο για να ικανοποιήσουν αυτή την εμμονή του σεξ που το ίδιο το σύστημα επιβάλλει.