Βατικανό: “Μόνο με Παγκόσμια Κυβέρνηση θα βγούμε απ’την οικονομική κρίση!!!”


Βατικανό: “Μόνο με Παγκόσμια Κυβέρνηση θα βγούμε απ’την οικονομική κρίση!!!”

Βατικανό: “Μόνο με Παγκόσμια Κυβέρνηση θα βγούμε απ’την οικονομική κρίση!!!”Βατικανό: “Μόνο με Παγκόσμια Κυβέρνηση θα βγούμε απ'την οικονομική κρίση!!!”
Όσο ο καιρός περνάει τόσο και περισσότερο πέφτουν οι μάσκες. Τα περί “Νέας Τάξης Πραγμάτων” και ποιοι οι στόχοι αυτής έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες, ιστολόγια, έχουν γίνει αναλύσεις κλπ.

http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9074.html
Οι εξελίξεις ξεκάθαρα οδηγούν ώστε κάποια στιγμή ολόκληρος ο πλανήτης να καθοδηγείται από ορισμένους, λίγους ανθρώπους (αυτό ήδη κιόλας συμβαίνει) και αντί πολλών και διαφορετικών ηγεσιών να υπάρχει μία και μοναδική κυβέρνηση, μία Παγκόσμια κοινώς Κυβέρνηση. Σε αυτή τη μία και μοναδική ή αλλιώς Παγκόσμια Κυβέρνηση θα υπάρχει ένα….
ενιαίο νόμισμα για ολόκληρο το πλανήτη. Το Παγκόσμιο νόμισμα.Βατικανό: “Μόνο με Παγκόσμια Κυβέρνηση θα βγούμε απ'την οικονομική κρίση!!!”

Το “παγκόσμιο νόμισμα” έρχεται! πληροφορίες για την ιστοσελίδα φίλων της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και του Παγκόσμιου νομίσματος. Ανάμεσα στο φωτογραφικό υλικό που η ίδια η ιστοσελίδα τους – http://www.futureworldcurrency.com/Default.asp – έχει δημοσιεύσει υπάρχει και η φωτογραφία του Πάπα (του προηγούμενου) που με καμάρι ποζάρει δίπλα στο παγκόσμιο νόμισμα που του προσφέρουν. Σαν να μην έφτανε αυτό, το Βατικανό χθες 24 Οκτωβρίου 2011 προχώρησε και σε έκδοση έκθεσης σχετικά με την οικονομική κρίση, που απροκάλυπτα εξηγεί τους λόγους που χρειαζόμαστε μία παγκόσμια αρχή και μία παγκόσμια τάξη προκειμένου να βγούμε από την οικονομική κρίση!

“Η παγκοσμιοποίηση αν και φαινομενικά είναι κάτι αρνητικό, εντέλει ενώνει τους λαούς και είναι θέλημα …θεού”, γράφει σε ένα σημείο η έκθεση του Βατικανού.

“Στην ανθρωπότητα υπάρχει πραγματικός κίνδυνος ώστε οι λαοί να καταλήξουν να μην καταλάβουν ο ένας τον άλλο ενώ η πολιτιστική πολυμορφία θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες αντιθέσεις. Πρέπει να θυμηθούμε τον Πύργο της Βαβέλ”.

“Η παγκοσμιοποίηση, ενώνει τους λαούς και οδηγεί προς ένα νέο “κράτος δικαίου” σε υπερεθνικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μίας γόνιμης συνεργασίας. Με μία δυναμική παρέμβαση μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στο παρελθόν και στις αντιπαλότητες που δημιουργούν τα εθνικά κράτη. Η ανθρωπότητα πρέπει σύντομα να επικεντρωθεί στην προσπάθεια μετάβασης από μία αρχαϊζουσας φιλοσοφίας κοινωνία εθνικών κρατών σε ένα νέο μοντέλο διεθνιστικό που θα σέβεται την ταυτότητα κάθε λαού μέσα από μία πολύπλευρη εξέλιξη”.

“Η ειρήνη, η ασφάλεια, η ευημερία, η οικονομική ανάπτυξη και οι διαφανείς διαδικασίες θα έρθουν όπως σωστά είχε πει κάποτε ο Ιωάννης Παύλος Β, μόνο όταν το κάθε κράτος ξεχωριστά δώσει τη θέση του σε ένα νέο κράτος δικαίου καθολικής αρμοδιότητας”

Ευρώ – Νέα Τάξη Πραγμάτων – Ελλάδα

Βατικανό: “Μόνο με Παγκόσμια Κυβέρνηση θα βγούμε απ'την οικονομική κρίση!!!”

Στις 28 Ιουνίου 2011 η γερμανική εφημερίδα HANDELSBLATT είχε δημοσιεύσει άθρο με τίτλο: «Το τέλος του ευρώ θα ήταν τραγωδία για τη νέα τάξη πραγμάτων».

Ο γερμανός Πράσινος πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ, σε δηλώσεις του τότε στην HANDELSBLATT τόνισε πως επιβάλλεται ένα σχέδιο σωτηρίας της Ελλάδας και για να γλιτώσει η ίδια τη χρεωκοπία αλλά και για να μην μας τελειώσει το …ευρώ.

Όπως επισήμανε τότε, οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρωζώνης, θα πρέπει σύντομα να αποφασίσουν αν θέλουν να προχωρήσουν στη προοπτική μιας ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης ή στην εγκατάλειψη του ευρώ.

Ωστόσο στη δεύτερη περίπτωση (στην εγκατάλειψη του ευρώ) προειδοποίησε πως η Ευρώπη θα χάσει μονομιάς όλα όσα πέτυχε εδώ και πάνω από μισό αιώνα και θα επιστρέψει σε μια Ευρώπη …επανεθνικοποίησης.

Και ολοκλήρωσε τονίζοντας: “Αυτό, θα ήταν τραγωδία και καταστροφή για τη νέα τάξη πραγμάτων”.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS
“Η Νέα Τάξης Πραγμάτων” πειραματίζεται στην Ελλάδα για την καθυπόταξη των λαών της γης.
Ας μην πανικοβαλλόμαστε και ας αποφεύγουμε σκέψεις και τάσεις που μας οδηγούν στην μελαγχολία γιατί αυτό επιθυμούν και προσδοκούν οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι μίσθαρνοι, αργυρώνητοι και δοσίλογοι υπάλληλοί τους. Δυστυχώς, σε αυτή την γη, κατά καιρούς, εμφανίζονται οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ που προδίδουν Θερμοπύλες, ανοίγουν Κερκόπορτες και παραδίδουν Μεσολόγγια.

Η απραξία δυναμώνει την μελαγχολία ενώ η πράξη και η δραστηριότητα αποτελεί το ισχυρότερο φάρμακο της.

Ο ελληνικός στοχασμός στάθηκε πάντοτε ο φωτεινός φάρος, της τρικυμισμένης ανθρωπότητας από τις σκοτεινές δυνάμεις που την επιβουλεύονται «στους μεσαίωνες». Η επιστροφή στην μελέτη των πατροπαράδοτων αξιών της (ελληνικής) παιδείας θα μας επαναφέρει όπως τόσες φορές συνέβη στην μυριόχρονη πορεία μας.
Αδόλεσχος

Έχουμε τους παγκοσμιοποιητές και εθνομηδενιστές να υποστηρίζουν μια Κυβέρνηση δωσίλογων. Έχουμε, και τι δεν έχουμε μαζέψει μέσα μας προκειμένου να βαρρύνουμε ηθικά και να υποταχτούμε στη Νέα Παγκ. Τάξη. Εμείς, όμως, θα ορθοποδίσουμε, και τότε όλα θα αλλάξουν.