Όταν ο Μιλόσοσκι που τώρα είναι “σκοπιανός” ήταν Βούλγαρος εθνικιστής


Όταν ο Μιλόσοσκι που τώρα είναι “σκοπιανός” ήταν Βούλγαρος εθνικιστής

Όταν ο Μιλόσοσκι που τώρα είναι “σκοπιανός” ήταν Βούλγαρος εθνικιστήςΌταν ο Μιλόσοσκι που τώρα είναι "σκοπιανός" ήταν Βούλγαρος εθνικιστής
Η περίπτωση του πρώην Υπ.Εξ. της FYROM Antonio Miloskoski (κατάγεται από το χωριό Γάβρος της Καστοριάς, ενώ ο Γκρούεφσκι από την Αχλάδα Φλώρινας), αποτυπώνει ανάγλυφα τη…

νεώτερη ιστορία στην ταραγμένη Μακεδονία. Ως ελληνικής καταγωγής “κομιτατζής”, έχει στο DNA του το μίσος για την Ελλάδα. Στην ενωμένη Γιουγκοσλαβία, αυτοί οι Γενίτσαροι δήλωναν -εντός Γιουγκοσλαβίας- “Βούλγαροι”, γιατί πίστευαν ότι οι Βούλγαροι θα είναι οι τιμωροί των Ελλήνων. Τη δεκαετία του ΄80, οι μισοί κάτοικοι των Σκοπίων έλεγαν “είμαστε Σλάβοι” και οι άλλοι μισοί “είμαστε Βούλγαροι” και ορκιζόταν στον Τσάρο Σαμουήλ.

Αργότερα …”ανακάλυψαν” όλοι ότι είναι απόγονοι του Αριστοτέλη.

Στις φωτογραφίες, ο Μηλώσης, περιχαρής ανάμεσα σε μέλη της Νεολαίας του Βουλγαρικού εθνικιστικού VMRO. Tου Βουλγαρικού VMRO, όχι του Σκοπιανού.

Σήμερα, ο Μιλόσοσκι -παραγκωνισμένος από τον Γκρούεφσκι που τον φοβάται- το παίζει “υπερΜακεδόνας”. Ό,τι να ΄ναι, αρκεί να είναι το αντίπαλο δέος του ελληνισμού. Άσβεστο μίσος και λαχτάρα για κατάκτηση της ελληνικής Μακεδονίας.
“Solun will be the capital of Macedonia again”,
“Nace ke bide i solunsko pole” ,
τα όνειρα των γενίτσαρων που ήταν Βούλγαροι κι έγιναν εσχάτως “Μακεδόνες”, κληρονόμοι του Αριστοτέλη και του Μ.Αλέξανδρου, με τιςευλογίες των ΗΠΑ.
Όταν ο Μιλόσοσκι που τώρα είναι "σκοπιανός" ήταν Βούλγαρος εθνικιστής
Όταν ο Μιλόσοσκι που τώρα είναι "σκοπιανός" ήταν Βούλγαρος εθνικιστής

taxalia.blogspot.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_603.html