Ενημέρωσις …«φασόν»!!!


Ενημέρωσις …«φασόν»!!!

Ενημέρωσις …«φασόν»!!!
Ενημέρωσις …«φασόν»!!!Ζαχαρέα (STAR): «Μία παρωδία για τον Πρόεδρο Πούτιν που κάνει θραύση στο διαδίκτυο».
Τρέμη (MEGA): «Κάνει θραύση στο διαδίκτυο ένα βίντεο με γνωστό Σλοβένο κωμικό που διακωμωδεί τον Πρόεδρο Πούτιν».Ακόμα και τις λέξεις βαριούνται να αλλάξουν ώστε να μην καταλάβουμε ποιος τους υπαγορεύει την «ειδησεογραφία».

NEWSBOMB: «Σάλος στο διαδίκτυο με την παρωδία Πούτιν».

Ενημέρωσις …«φασόν»!!!Και βέβαια θα κάνει θραύση οτιδήποτε διαφημιστεί τόσο μαζικά από όλα τα ΜΜΕ, την ώρα της μεγαλύτερης τηλεθεάσεως.
Ενημέρωσις …«φασόν»!!!

Αυτό που κάνει θραύση πραγματικά είναι η διασπορά πρακτόρων στα μεγάλα ΜΜΕ που εξασφαλίζουν την μονοφωνική «πολυφωνία», που ακούν όλοι οι υποτελείς του Δυτικού «πολιτισμού» των τοκογλύφων.

«Πολυφωνία»στην Ελληνική «Δημοκρατία» σημαίνει να ακούς τις ίδιες «ειδήσεις» από όλα τα κανάλια και μάλιστα με τρόπο που να εξυπηρετεί ακριβώς τα ίδια ξένα συμφέροντα,
Έτσι όλα τα κανάλια έχουν υποχρεωτικά ειρωνική στάση απέναντι στον Πούτιν, τον Ερντογάν και την Βόρεια Κορέα, ενώ αντιθέτως θεωρούν αυτονόητο ότι πρέπει να γλείφουν τους πισινούς των κλόουν και των απατεώνων της Βασιλικής Οικογενείας της Αγγλίας, που μας σερβίρουν με σεβασμό ως …«έναν αυτονόητα αποδεκτό και νόμιμο θεσμό»!!!

Ενημέρωσις …«φασόν»!!!Ενημέρωσις …«φασόν»!!!Ενημέρωσις …«φασόν»!!!Ενημέρωσις …«φασόν»!!!

Αυτοί οι γελοίοι δημοσιογράφοι είναι που παριστάνουν τους «υπερασπιστές» της «Δημοκρατίας»!!!

Σίγμα

http://filonoi.gr/2016/03/08/enhmerosis-fason/