Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΔΡΑ ΠΑΝΤΑ …ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!


Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΔΡΑ ΠΑΝΤΑ …ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΔΡΑ ΠΑΝΤΑ …ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΔΡΑ ΠΑΝΤΑ …ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!

Tα συστημικά ΜΜΕ με δεξιοτεχνία αναφέρονται σε μεμονωμένα περιστατικά βιασμών κι άλλων εγκλημάτων, που διαπράττονται όμως από πρόσφυγες, δημιουργώντας έντεχνα κλίμα τρόμου εναντίον τους.

Σκεφτείτε οικογένειες με μωρά παιδιά που είναι στους δρόμους, εκτεθειμένοι σε χιλιάδες κινδύνους, ακόμα και στον καιρό, να στοχοποιούνται οι ίδιοι ως …δημόσιος κίνδυνος κι όχι αυτοί που εξόπλισαν κι εκπαίδευσαν τους αποκεφαλιστές τους.
Φυσικά δεν αναφέρουν τα σχετικά στατιστικά.
Πόσοι άραγε βιασμοί αποδίδονται σε (πραγματικούς) πρόσφυγες σε σχέση με τον συνολικό τους αριθμό στην κάθε περιοχή;
Και πόσοι βιασμοί αποδίδονται κατά μέσον όρο στους ντόπιους πληθυσμούς;
Γιατί ένας μεμονωμένος βιασμός στην Ινδία έγινε παγκόσμιο πρωτοσέλιδο και χιλιάδεςβιασμοί στις ΗΠΑ και ειδικά μέσα στα κολέγια, κι όχι σε καταυλισμούς με προβλήματα ασφαλείας, δεν αποτελούν θέμα συζητήσεως;
Πόσοι βιασμοί αποδίδονται στην χρήση αλκοόλ, που δεν συνηθίζουν οι μουσουλμάνοι (και πραγματικοί) πρόσφυγες;Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΔΡΑ ΠΑΝΤΑ …ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!2Ἡ προπαγάνδα τῶν βιασμῶν δρᾶ ΠΑΝΤΑ …ἐναντίον μας!!!

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Αντί να στοχοποιηθεί η αιτία της προσφυγιάς στοχοποιούνται τα ίδια τα θύματα.
Αντί να επιτεθούν με σακούλες γεμάτες σκατά στις ξένες πρεσβείες και στα Ελληνικά Υπουργεία που συμμετείχαν στην επίθεση κατά της Συρίας, επιτίθενται με γουρουνοκεφαλές στην θρησκεία ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων.
Ἡ προπαγάνδα τῶν βιασμῶν δρᾶ ΠΑΝΤΑ …ἐναντίον μας!!!
Ανθρώπων που πιστεύουν κι αυτοί στον θεό, δηλαδή σε αντίθεση με τους θύτες τους, που υπηρετούν τους τοκογλύφους, τον σιωνισμό και το χρήμα. Προβοκάτσιες από …δήθεν φανατικούς χριστιανούς, όπως ακριβώς οι σφαγές μουσουλμάνων από τους …δήθεν φανατικούς μουσουλμάνους της ISIS.
Η παράσταση είναι τέλεια στημένη και περιμένει τους βλάκες να τσιμπήσουν το δόλωμα και να προχωρήσουν σε ακόμα πιο γελοίες κι επικίνδυνες δράσεις.
Το σύστημα ξέρει να ερεθίζει τα βασικά ένστικτά των ανθρώπων με δεξιοτεχνία και να τους κάνει να αντιδράσουν …«αυθόρμητα» προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και πάντα μακριά από τα κέντρα εξουσίας.
Οι ηλίθιοι είναι πολλοί. Οι ηλίθιοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την προπαγάνδα ενός ανωνύμου ή επωνύμου πράκτορα δημοσιογράφου από την πραγματική είδηση, από την πραγματική διάσταση της καταστάσεως.
Ο ηλίθιος θέλει απλοϊκές απαντήσεις, θέλει να έχει έναν εχθρό, που να έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, να έχει ένα χρώμα, μία θρησκεία.
Ο ηλίθιος υποφέρει μπροστά σε πολύπλοκες καταστάσεις και τις αποφεύγει γιατί δεν μπορεί να τις καταλάβει.
Το σύστημα του έφτιαξε νέο εχθρό.
Παλαιότερα ήταν ο Βούλγαρος, ο Τούρκος, ο Σκοπιανός, ο Αλβανός, ο αριστερός, ο δεξιός.
Τώρα είναι ο μουσουλμάνος που είναι και μελαμψός.

Για τον ηλίθιο αρκούν αυτά τα χαρακτηριστικά.
Αν του μιλήσεις για ΝΑΤΟ, για Κεντρικές Τράπεζες, για σιωνισμό, για ιδιωτικοποιήσεις φυσικών πόρων δεν θα καταλάβει πολλά…
«Εγώ Χριστιανός, εσύ μουσουλμάνος, εγώ έχω δίκιο, εσύ είσαι αποκεφαλιστής και παιδόφιλος»…
Και δεν θα αναρωτηθεί για το πώς τα συστημικά μέσα ενημερώσεως ή οι σελίδες κοινωνικής δικτυώσεως χρησιμοποιούσαν (και χρησιμοποιούν) μισθοφόρους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, για να στιγματίσουν ολόκληρους λαούς.
Αντί να καταλάβει πως ο μισθοφόρος αποκεφαλιστής «φόρεσε» τον ρόλο του μουσουλμάνου στην Συρία, «φόρεσε» τον ρόλο του ναζί στην Ουκρανία, «φόρεσε» τον ρόλοτου …δημοκράτη στην Λιβύη, θα δεί μόνον τό …θρησκευτικό περίβλημα που του αποδίδουν, συμπαρασύροντας στις …εκτιμήσεις του και εκατομμύρια αθώα θύματα, την ώρα που οι πραγματικοί εγκέφαλοι δεν στοχοποιούνται και θησαυρίζουν.

Αυτοί που σκότωσαν 1.500.000 Ιρακινούς, 576000 παιδάκια στο ΙΡΑΚ και βίαζαν ομαδικά τις κόρες των Ιρακινών, απλά …δεν ήταν καλοί Χριστιανοί…
Ενώ τους μισθοφόρους της Δύσεως που παριστάνουν τους Μουσουλμάνους και σφάζουν πραγματικούς μουσουλμάνους, πρέπει να τους θεωρούμε γνήσιους εκπροσώπους του Ισλάμ.

Οι ηλίθιοι υποφέρουν κι αυτοί από την επίθεση των τοκογλύφων αλλά δεν στοχοποιούν τις υπηρέτριες των τοκογλύφων. Είναι γεμάτοι οργή και το σύστημα θα χρησιμοποιήσει την οργή τους ενάντια στα ίδια του τα θύματα.

Ήδη οι πράκτορες οργανώνουν τους μετανάστες ενάντια στους …«φασίστες» και τους …«φασίστες» ενάντια στους μετανάστες.
Οι ηλίθιοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι την κατάσταση στην Συρία την σχεδίασαν, την χρηματοδότησαν και την υποστήριξαν και Έλληνες αλήτες πολιτικοί καθ’υπόδειξη των ξένων νταβατζήδων.
Αγνοούν ότι η Ελλάδα συμμετείχε οικονομικά και πολιτικά στην επίθεση που εξαπέλυσαν οι ύαινες εναντίον του Συριακού Λαού.
Αγνοούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε να εξοπλισθούν οι αποκεφαλιστές της Συρίας για να ανατρέψουν τον Άσαντ.
Ἡ προπαγάνδα τῶν βιασμῶν δρᾶ ΠΑΝΤΑ …ἐναντίον μας!!!
Αγνοούν ότι ο Αβραμόπουλος απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας.
Ἡ προπαγάνδα τῶν βιασμῶν δρᾶ ΠΑΝΤΑ …ἐναντίον μας!!!
Αγνοούν ότι όλα τα λαμόγια της πολιτικής είχαν συνταχθεί από την αρχή υπέρ των αποκεφαλιστών και κατά του Άσαντ καθ’ υπόδειξη των σιωνιστών.
Ἡ προπαγάνδα τῶν βιασμῶν δρᾶ ΠΑΝΤΑ …ἐναντίον μας!!!Ἡ προπαγάνδα τῶν βιασμῶν δρᾶ ΠΑΝΤΑ …ἐναντίον μας!!!
Ἡ προπαγάνδα τῶν βιασμῶν δρᾶ ΠΑΝΤΑ …ἐναντίον μας!!!

Κι αντί να γεμίσουν σκατά τα σπίτια και τα κεφάλια των πολιτικών που συνυπέγραψαν την γενοκτονία των Σύριων, επιτίθενται στους ίδιους τους Συρίους.
Και με το μυαλό τους το κλούβιο αισθάνονται ότι έκαναν το «πατριωτικό» τους καθήκον υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδας.
Επίθεση στον ξυπόλυτο ξένο, αλλά προσκύνημα στα λαμόγια της πολιτικής για μία καλή σύμβαση/μετάθεση/απόσπαση/προαγωγή κλπ…
Αυτοί που έπεισαν τους Έλληνες ότι είναι τάχα πατριώτες κι εκπρόσωποι του Ελληνισμού και που ενδιαφέρονται για την σωτηρία των Ελλήνων, δεν είναι παρά πράκτορες των ίδιων κέντρων εξουσίας.

Ψάξε την διαδρομή του χρήματος και θα καταλάβεις.
Ζήτα τους να σου δείξουν το εκκαθαριστικό τους, της εταιρείας τους ή της γυναίκας τους και θα καταλάβεις ποιος είναι ο μεγάλος χορηγός της παραστάσεως.
Αυτοί οι πράκτορες είναι που ξέρουν εύκολα να στοχοποιούν τον κάθε ξυπόλυτο Χασάν αλλά όχι τους φρουρούμενους από 200 γορίλες Νετανιάχου, Ομπάμα, Αβραμόπουλο ή Κοτζιά.
Κι αυτοί φροντίζουν ώστε οι ηλίθιοι να μην μπορούν να σκεφθούν λογικά. Να θεωρούν ότι το κύμα μεταναστεύσεως είναι φυσικό φαινόμενο που δεν έχει υπαιτίους με ονοματεπώνυμο.

Και είναι πραγματικά πολύ θλιβερό κάποιοι Έλληνες που βρίσκονται ακόμα στην Γερμανία, για να επωφεληθούν από το υψηλό μεροκάματο των Γερμανών και να επωφεληθούν από το προνομιακό σύστημα της Γερμανίας, να θεωρούν την δική τους μετανάστευση αυτονόητη και δίκαιη, επειδή οι Γερμανοί μας χρωστούν από τον Β’ ΠΠ, αλλά να θεωρούν παράνομη την μετανάστευση των Συρίων, των Αφγανών κλπ, στις ίδιες χώρες που επιτέθηκαν και διέλυσαν τις πατρίδες τους, τις ζωές και τις περιουσίες τους.

Με τον ίδιο τρόπο που κάποτε ο μπασκετμπολίστας Γκάλης κατάφερνε με μαεστρία να κερδίσει φάουλ από την αντίπαλη ομάδα, δηλαδή να υποχρεώσει τον αντίπαλο να αντιδράσει με τρόπο που δεν επιτρέπεται και να εμφανισθεί ο Γκάλης ως θύμα, έτσι και το σύστημα καταφέρνει να αντιδράσουμε εμείς με τρόπο ανεπίτρεπτο για να επιτύχει τον σκοπό του, που είναι να μας περάσει ακόμα περισσότερες αλυσίδες και να πληρώσουμε εμείς με αίμα και χρήμα για τα δικά του εγκλήματα.
Όπως ο Γκάλης απεφάσιζε αυτός πότε θα κάνει λάθος ο αντίπαλος, χειραγωγώντας με μαεστρία τις αντιδράσεις του για να τον οδηγήσει στο φάουλ, έτσι κάνει και το σύστημα με τους χαζούς που έχουν εντελώς προβλέψιμη συμπεριφορά.
Τους χαζούς που κοιτούν όπου τους δείχνει ένα οποιοδήποτε δάκτυλο, αλλά δεν ενδιαφέρονται να μάθουν σε ποιόν πραγματικά ανήκει το συγκεκριμένο δάκτυλο κι αν αυτό που τους δείχνει το δάκτυλο είναι υπαρκτό και σημαντικό.

Στο εξής θα θεωρώ συνεργούς και πράκτορες του συστήματος όσους αναδημοσιεύουν μεθοδικά γελοιότητες από τα γνωστά «πατριωτικά» μπουρδολόγια, που ανήκουν αποδεδειγμένα σε πράκτορες και πατριδεμπόρους και θα τους αφαιρώ από την λίστα των φίλων μου.
Αυτοί που σκόπιμα κρατούν ΕΞΩ από το κάδρο τους ισχυρούς, πραγματικούς ενόχους της ελίτ και της εξουσίας και στοχοποιούν τους ξυπόλυτους δεν μπορώ να συνεχίσω να τους θεωρώ …αθώους.
Ειδικά αυτούς που θέλουν να πολιτευθούν με κάποιο από τα δεκάδες «πατριωτικά» κινήματα που ξεφυτρώνουν κάθε τόσο, επειδή έχουν μυριστεί ότι έχει ψωμί ο χώρος.
Το θεωρούν εξυπνάδα να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη απλοϊκή ρατσιστική ρητορική, που τόσο επιτυχημένα χρησιμοποίησαν όλα τα κόμματα του δήθεν πατριωτικού χώρου (από Καρατζαφέρη και δώθε…) με την ελπίδα να βρεθούν στην Βουλή και να εισπράττουν τα δεκαχίλιαρα παριστάνοντας τους ανιδιοτελείς Κολοκοτρώνηδες, ενώ οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί συνεχίζουν να φουσκώνουν από χορηγίες Τραπεζών και κρατικών οργανισμών.
Πέφτουν στην παγίδα του συστήματος ώστε να ψηφίζονται μετά οι αντι-ρατσιστικοί νόμοι ο ένας πίσω από τον άλλον εντελώς …«φυσιολογικά» και «αναμενόμενα».
Την συνταγή Καρατζαφέρη, που ξεκινά από το «Έξω οι Ξένοι», «Ζήτω η Ορθοδοξία», «Ζήτω η πατρίδα» , «Ζήτω η Μακεδονία κλπ» θα συνεχίσουν να την εκμεταλλεύονται όλα τα λαμόγια που έζησαν και πλούτισαν από τον ιδρώτα των φτωχών Ελλήνων, στους οποίους πούλησαν εν γνώσει τους όνειρα για μία ελεύθερη Ελλάδα, όντας οι ίδιοι από παλιά στο Payroll των ξένων νταβατζήδων.
Νταβατζήδες «μοντέλων» κι ανώμαλοι εκμεταλλευτές γυναικών, που κλαίν για την πατρίδα, έρχονται να μας σώσουν.Ἡ προπαγάνδα τῶν βιασμῶν δρᾶ ΠΑΝΤΑ …ἐναντίον μας!!!
Αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα στις προσφυγικές ροές δεν υπάρχουν εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες πράκτορες και αποκεφαλιστές ή μισθοφόροι. Μα στοχοποιώντας κάποιον για την θρησκεία του τελικά στοχοποιούμε το θύμα κι όχι τον θύτη και ταυτόχρονα παίζουμε σε ένα λάθος παιχνίδι.
Ας δούμε πώς θα καταφέρουμε να σταθούμε στα πόδια μας μόνοι μας, για να σταματήσουν οι ρουφιάνοι των τοκογλύφων να μας εκμεταλλεύονται και να μας υποδεικνύουν το ποιος είναι ο εχθρός.
Ο εχθρός είναι ένας και κρατά το χρήμα, τα ΜΜΕ και τις ζωές μας στα χέρια του. Ο μόνος τρόπος για να τον αντιμετωπίσουμε είναι να του διαλύουμε τα όπλα του ένα ένα, ξεκινώντας από τα προπαγανδιστικά του εργαλεία.

Για να καταλάβουμε δε το τι σημαίνει βιασμός και σε τι έκταση, δείτε το πώς οι …«σύμμαχοί» μας, Αμερικανοί και Ρώσσοι, κατέστρεφαν ζωές.
Για αυτούς τους βιασμούς τώρα μαθαίνουμε κάτι κι εφ΄ όσον θύτες και θύματα έχουν πεθάνει στην πλειοψηφία τους.Ἡ προπαγάνδα τῶν βιασμῶν δρᾶ ΠΑΝΤΑ …ἐναντίον μας!!!
Οι Αμερικάνοι στρατιώτες βίασαν 190 χιλιάδες γυναίκες στη μεταπολεμική Γερμανία, σύμφωνα με το νέο βιβλιο της φεμινίστριας Μίριαμ Γκέμπχαρτ…

Ἡ προπαγάνδα τῶν βιασμῶν δρᾶ ΠΑΝΤΑ …ἐναντίον μας!!!
Γερμανίδες αιχμάλωτες στα χέρια των Συμμάχων. Δύο εκατομμύρια γυναίκες βιάστηκαν από τους Σοβιετικούς στρατιώτες μετά την ήττα της Γερμανίας. «Δεν είχαν στόχο την σεξουαλική ικανοποίηση, αλλά την ταπείνωση του εχθρού», λένε ιστορικοί

Την ταπείνωση του εχθρού; Βιάζοντας παιδιά και έχοντας σκλάβες τις μάνες τους;

Σίγμα


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face