Οι “κακοί” λευκοί αστυνομικοί και οι “καλοί” έγχρωμοι διαδηλωτές!


Οι "κακοί" λευκοί αστυνομικοί και οι "καλοί" έγχρωμοι διαδηλωτές!Οι “κακοί” λευκοί αστυνομικοί και οι “καλοί” έγχρωμοι διαδηλωτές!

Οι “κακοί” λευκοί αστυνομικοί και οι “καλοί” έγχρωμοι διαδηλωτές!

Παρόλο που στις ΗΠΑ σκοτώνονται από την αστυνομία περισσότεροι λευκοί … ο «καλόκαρδος» Soros … και οι «καλόκαρδες» ύαινες της Δημοσιογραφίας … προωθούν μόνο τους φόνους με θύματα από τις μειονοτικές ομάδες.

Σε παρόμοιες βολικές περιπτώσεις φόνων…τονίζεται το χρώμα του δέρματος του αστυνομικού και το χρώμα του δέρματος του θύματος προκειμένου να μετατρέψουν τη συγκεκριμένη πρακτική της Αμερικάνικης Αστυνομίας …σε προσωποπαγές ρατσιστικό έγκλημα.
Αργά ή γρήγορα με αυτόν τον καταιγισμό της προπαγάνδας που υφίστανται οι μειονοτικές ομάδες , που είναι πάντα αντικείμενο καταπίεσης της πλειοψηφίας … αντιδρούν όπως ακριβώς έχει προβλέψει το σύστημα… ώστε να οδηγηθούν οι εξελίξεις προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.
5 αστυνομικοί νεκροί από ελεύθερους σκοπευτές κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στην αστυνομική βία.

Που θα οδηγήσει τις εξελίξεις αυτό το προσχεδιασμένο χτύπημα που βαθαίνει σκόπιμα το ρήγμα μεταξύ αρχών και πολιτών;
Σε ακόμα περισσότερη άσκοπη βία των αστυνομικών κατά των πολιτών με οποιαδήποτε παράξενη συμπεριφορά ή λανθασμένο τρόπο ανταπόκρισης στους αστυνομικούς , στην κορύφωση της αντιδραστικότητας των πολιτών απέναντι στις αρχές κι άρα σε ακόμα περισσότερη χρήση βίας και τέλος στη δημιουργία συναίνεσης για την κατάσχεση των όπλων που κατέχουν οι Αμερικανοί.
Και με τόση τρομοκρατία σε live παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση … ποιος θα έχει μυαλό να σκεφτεί πόσες εκατοντάδες δισεκατομμύρια έφαγε από τους Αμερικανούς ο Obama για λογαριασμό των Rothschild, του Soros και της Goldman Sachs;
Πόσες επιχειρήσεις έκλεισαν εξαιτίας αυτής της αρπαγής πλούτου και πόσοι μαύροι αναγκάστηκαν να πουλάνε παράνομα CD στους δρόμους λόγω αυτών των λουκέτων ;
Τέτοια ερωτήματα φυσικά δεν πρέπει να μπαίνουν …γιατί οι συζητήσεις πρέπει να τελειώνουν πολύ πριν φθάσουν στους τοκογλύφους.
Οι κακοί μπάτσοι σκοτώνουν άσκοπα καλούς μαύρους και μετά οι κακοί μαύροι που διαθέτουν κακά όπλα σκοτώνουν καλούς μπάτσους …
Κι αυτά φυσικά είναι τα αποτελέσματα του μεγάλου εγκλήματος κι όχι τα αίτια …τα οποία δεν αναζητούνται ποτέ για ευνόητους λόγους.

Οι "κακοί" λευκοί αστυνομικοί και οι "καλοί" έγχρωμοι διαδηλωτές!2Οι "κακοί" λευκοί αστυνομικοί και οι "καλοί" έγχρωμοι διαδηλωτές!3Οι "κακοί" λευκοί αστυνομικοί και οι "καλοί" έγχρωμοι διαδηλωτές!4Οι "κακοί" λευκοί αστυνομικοί και οι "καλοί" έγχρωμοι διαδηλωτές!5Οι "κακοί" λευκοί αστυνομικοί και οι "καλοί" έγχρωμοι διαδηλωτές!6Οι "κακοί" λευκοί αστυνομικοί και οι "καλοί" έγχρωμοι διαδηλωτές!7