ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ SOROS ΑΛΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ!


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ SOROS ΑΛΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ!ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ SOROS ΑΛΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ SOROS ΑΛΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ!

Επειδή στον πλανήτη των τοκογλύφων υπάρχει μία φυλή ανθρώπων , του περιούσιου λαού δηλαδή και μία φυλή υπανθρώπων , ημών των ελλατωματικών …μοιραία ο αντισημιτισμός δεν υπάγεται στην κατηγορία με τους ρατσισμούς που αφορούν τις άλλες φυλές.
Υπάρχουν Οργανώσεις που είναι …κατά του ρατσισμού …και κατά του αντισημιτισμού σαν να πρόκειται για κάτι διαφορετικό..
Οι επικυρίαρχοι …δεν θέλουν να υπάγονται στην ίδια κατηγορία με τους μουσουλμάνους, τους χριστιανούς , τους μαύρους κλπ που μπορεί να δεχτούν επίσης ρατσιστικές επιθέσεις.
Και φυσικά αυτός ο διαχωρισμός …δεν είναι καθόλου τυχαίος …καθώς δημιουργεί το κατάλληλο υπόβαθρο για τη δημιουργία ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ νόμων και ποινών που αφορούν τον αντισημιτισμό.
Έτσι θα μπορεί ένας πράκτορας της Μοσάντ να βρίζει όσο θέλει το Ισλάμ, τον Χριστιανισμό και να υπάγεται σε άλλους νόμους , ηπιότερους και γενικόλογους που εύκολα θα παρακάμπτονται στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης …

αλλά αν κάποιος τολμήσει να διαπιστώσει ότι οι ισχυρότερες Τράπεζες, οι Διεθνείς Εταιρικοί Κολοσσοί και τα μεγάλα Διεθνή ΜΜΕ ελέγχονται κατά συντριπτική πλειοψηφία από περιούσιους … έμμεσα ή άμεσα … θα βρίσκεται ενώπιον εξειδικευμένου νόμου για «αντισημτισμό».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ SOROS ΑΛΛΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ!Σκεφτείτε ότι στην Ελλάδα που υποτίθεται υπάρχουν Έλληνες Βουλευτές …δεν υπάρχει συγκεκριμένος νόμος κατά του Ανθελληνισμού και του Αντιχριστιανισμού …
Όμως πήγαν να περάσουν πολύ συγκεκριμένο νόμο για την αμφισβήτηση του Ολοκαυτώματος αλλά όχι κατά της αμφισβήτησης οποιουδήποτε άλλου ιστορικού γεγονότος.
Γιατί άραγε δεν αμφισβητεί κανείς τον Τρωικό Πόλεμο ή τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας ή τη Σφαγή της Χίου …αλλά αμφισβητούν ένα τόσο πρόσφατο γεγονός που άγγιξε μάλιστα δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων;
Γιατί άραγε είναι τόσο επικίνδυνο να αμφισβητείται το Ολοκαύτωμα και χρειάζεται ειδική νομική προστασία … ενώ δεν προβλέπεται το παραμικρό όταν αμφισβητούνται άλλα εγκλήματα με ακόμα περισσότερα θύματα;
Γιατί απλά …πίσω από τους θρήνους για τις απώλειες … υπάρχει μία τεράστια ροή χρήματος αποζημιώσεων, μία τεράστια βιομηχανία ληστείας Δημοσίου Πλούτου που πρέπει να προστατεύεται νομικά …

Όπως ακριβώς τα τοκογλυφικά προνομία των Ιδιωτικών Κεντρικών Τραπεζών προστατεύονται από νόμους του κράτους που ψήφισαν προδότες και πράκτορες των τοκογλύφων … έτσι και η Βιομηχανία του Ολοκαυτώματος προστατεύεται με εξειδικευμένους νόμους …διότι υπάρχει χρήμα στη μέση.
Το να αμφισβητήσεις τη Σφαγή της Χίου … δεν ενοχλεί ΚΑΝΕΝΑΝ αντιρατσιστή …διότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση ποτέ να δικαιωθεί αποζημίωση ένας απόγονος εκ των σφαγιασθέντων.
Οι Χιώτες σφάχτηκαν με ρατσιστικά κριτήρια…από αλλόθρησκους αλλά ουδέποτε τέθηκε θέμα ρατσιστικού εγκλήματος.
Ακόμα και τη ρίψη της Ατομικής Βόμβας στη Χιροσίμα μπορεί να αμφισβητήσει όποιος θέλει …χωρίς καμία απολύτως συνέπεια… διότι οι επικυρίαρχοι τακτοποίησαν νομικά το θέμα ώστε κανένα από τα θύματα να μην μπορεί να απαιτήσει αποζημίωση από τους υπεύθυνους του αφανισμού δύο μεγάλων πόλεων στην Ιαπωνία.

Ούτε μπορεί κανείς μπορεί να κατηγορήσει τους αποκλειστικά περιούσιους συμπτωματικά … επιστήμονες που εργάστηκαν για την διάπραξη αυτού του εγκλήματος.
http://grothia.gr/pii-diepraxan-tin-genoktonia-stin-chiros…/
Δεν χαρακτηρίστηκε ποτέ έγκλημα πολέμου όπως επίσης και η ισοπέδωση της Δρέσδης ή η δολοφονία 500.000 αμάχων Βιετναμέζων από τους Δυτικούς ή η δολοφονία 576.000 μωρών στο ΙΡΑΚ .
Καταστράφηκαν ολόκληρες πόλεις και εξοντώθηκαν εκατομμύρια αθώοι χωρίς να αποτελούν στρατιωτικούς στόχους, χωρίς να απειλούν στρατιωτικά άλλους λαούς.
Βομβαρδίστηκαν γυναικόπαιδα καθαρά για εκδικητικούς και τρομοκρατικούς λόγους
Και τέτοιες επιθέσεις έκανε μαζικά μόνο η πολιτισμένη «Χριστιανική» και «αντορατσιστική» Δύση , φροντίζοντας φυσικά να μην βρεθεί ποτέ κανένα Δυτικό κράτος κατηγορούμενο για εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας.
Και μόλις ένα θύμα των επιθέσεων της Δύσης στην Ανατολή …θελήσει να εκδικηθεί σκοτώνοντας μερικούς Δυτικούς άμαχους που δεν μπορούν να συγκριθούν με τα εκατομμύρια που αφάνισαν οι Δυτικοί … το γεγονός μεγεθύνεται για να τρομοκρατηθούν οι πολίτες των Δυτικών κρατών και να επιτρέψουν τη χρηματοδότηση νέων γενοκτονιών μελαμψών ανθρώπων που ζουν κοντά σε κοιτάσματα πετρελαίου για λογαριασμό των επικυρίαρχων και του Ισραήλ.