Η καταιγίδα της “ουφολογίας” και η Νέα Παγκόσμια Τάξη


Η καταιγίδα της ουφολογίας και η Νέα Παγκόσμια ΤάξηΗ καταιγίδα της “ουφολογίας” και η Νέα Παγκόσμια Τάξη

Η καταιγίδα της “ουφολογίας” και η Νέα Παγκόσμια Τάξη

Με όλα τα περίεργα που συμβαίνουν γύρω μας και τα τελευταία «τρελά» νέα, δεν μπορεί κανείς να μην αναρωτηθεί για αυτή την καταιγίδα «ουφολογίας» που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες.

Edgar (φωτο) είναι ο τελευταίος αστροναύτης της NASA που ανακοινώνει δημόσια τη γνώση του περί UFO και εξωγήινων, αλλά δεν είναι ο πρώτος.

Μετά τα νέα για την συνέντευξη του Δρ. Μίτσελ στο ραδιόφωνο του Kerrang, το Internet γέμισε σχετικέ συζητήσεις.

Cooper, προηγήθηκε όταν είπε ότι είδε ένα αριθμό «εξωγήινων σκαφών», ενώ πετούσε σε αποστολή. Σε μία άλλη περίπτωση είδε ένα ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα δίσκου πουπροσγειώθηκε σε μία βάση που εργαζόταν στα πλαίσια ενός στρατιωτικού προγράμματος.

Το σκάφος κινηματογραφήθηκε και στην συνέχεια, το φιλμ το έστειλε αμέσως στην Ουάσιγκτον, αλλά ποτέ δεν το είδε κανείς ξανά.

Ο σμηναγός Cooper προχώρησε ακόμη περισσότερο από ό, τι ο Δρ Μίτσελ, και στη δεκαετία του ’70 έστειλε μία επιστολή προς τον ΟΗΕ, ώστε να ενθαρρυνθεί να αρχίσει να ασχολείται με το θέμα.

Η καταιγίδα της "ουφολογίας" και η Νέα Παγκόσμια ΤάξηΕντάξει, έχουμε τους αστροναύτες και τους εξωγήινους.

Τι γίνεται όμως με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη;

Πολλοί που ασχολούνται με τις συνωμοσίες θα γνωρίζουν το όνομα της αδελφότητας«Κάππα Σίγμα»(ΚΣ – «Kappa Sigma»).

Στην φωτογραφία το σύμβολο της “ΚΣ”…

Είναι μία μυστική αδελφότητα του ιδίου τύπου με την περιβόητη “Skull and Bones” (την αδελφότητα «του Κρανίου και των Οστών») στην οποία ανήκουν και οι δύο Μπους, πατέρας και υιός καθώς και ο Γερουσιαστής John Kerry.Είναι ενδιαφέρον ότι ο Δρ Edgar Mitchell είναι μέλος της «Kappa Sigma».

(Ο Mitchell είναι επίσης και ένθερμος υποστηρικτής μιας οργάνωσης παρόμοιας του ΟΗΕ, με το όνομαUnitedNations Parliamentary Assembly , η οποία εργάζεται για ένα «Παγκόσμιο Κοινοβούλιο»).

Και ο σμηναγός Major..Gordon..Cooper υπαγόταν σε διάφορες οργανώσεις.

Η καταιγίδα της "ουφολογίας" και η Νέα Παγκόσμια Τάξη2Διετέλεσε μέλος των «DeMolay», (μασονικού τύπου οργάνωση για νεαρά αγόρια, χρηματοδοτούμενη από τους Ελευθεροτέκτονες), Διδάσκαλος στους Ελευθεροτέκτονες και Τέκτων 33ου βαθμού στο Σκωτικό Τάγμα. Στην φώτο το σύμβολο της οργάνωσης.

Ένα από τα πιο διάσημα μέλη των «DeMolay»,ήταν ο Bill Clinton.

Συνεπώς, αυτοί οι δύο αστροναύτες, οι οποίοι εξέφρασαν δημόσια την πίστη τους στην ύπαρξη εξωγήινων, ανήκουν και οι δύο σε μυστικές εταιρίες. Μυστικές εταιρίες που ενδιαφέρονται μόνο και μόνο για να για την ανάδειξη και υπεράσπιση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Ενδιαφέρον….

Εδώ έρχεται να προστεθείκαι το Βατικανό, που, σύμφωνα με τις συνομωσιολογικές θεωρίες, σε μεγάλο βαθμό,υποστηρίζει επίσης, τη Νέα Παγκόσμιας Τάξης. Το Βατικανό ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η πίστη στην ύπαρξη εξωγήινων βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το Χριστιανισμό. (ΟΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣείχε γράψει σχετικά).

Εάν το σκεφτείτε, ουσιαστικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ενωθεί ο κόσμος κάτω από μία Παγκόσμια Κυβέρνηση, από την απειλή της εισβολής όντων από άλλο πλανήτη. Έτσι, όλοι οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν τα όντα από άλλους πλανήτες.

Η καταιγίδα της "ουφολογίας" και η Νέα Παγκόσμια Τάξη5Βλέπε δημοσιευμένα άρθρα στο ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ:

http://redskywarning.blogspot.com/2008/07/blog-post_05.html

http://redskywarning.blogspot.com/2008/07/blog-post_09.html

Για τους οπαδούς των θεωριών συνωμοσιών, αυτό είναι πολύ σοβαρό. Ίσως να ακούγεται λίγο τρελό. Αλλά, όμως, θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Έτσι δεν είναι;

Το άρθρο – με κάποιες μετατροπές – είναι από το www.Vorchester. com και το αναδημοσίευσε το περιοδικό Hellenic NEXUS (τ. 28).

http://redskywarning.blogspot.nl/2008/10/blog-post_23.html