Χυδαία υπεράσπιση των τζιχαντιστών από την ΕΡΤ-ΣΥΡΙΖΑ!


Χυδαία υπεράσπιση των τζιχαντιστών από την ΕΡΤ-ΣΥΡΙΖΑ!Χυδαία υπεράσπιση των τζιχαντιστών από την ΕΡΤ-ΣΥΡΙΖΑ!

Χυδαία υπεράσπιση των τζιχαντιστών από την ΕΡΤ-ΣΥΡΙΖΑ!

Χθες το βράδυ και λίγο μετά τα μεσάνυχτα το χαφιεδοκάναλο της ΕΡΤ-1 παρουσίασε ένα «ντοκιμαντέρ» (Συρία: Οι λεγεώνες του ιερού πολέμου, 2015) για την Συρία παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ των τζιχαντιστών και κατά του αγώνα του Συριακού λαού για ανεξαρτησία και ελευθερία. Τα χαφιέδικα δυτικά υποκείμενα που σκηνοθέτησαν αυτό το «ντοκιμαντέρ» σίγουρα αποτελούνάλλη μια βρώμικη ΜΚΟ.

Η ΕΡΤ μαζί με τους χαφιεδοτσιπρέους που την διευθύνουν ξεπέρασαν σε χυδαιότητα τα κρατικοδίαιτα και μιζαδόρικα μυξομάντιλα: «Εφημερίδα των Συντακτών» και «Αυγή». Αυτή η κυνική προπαγάνδα αγιοποίησης των τσιχαντιστών αποτελεί ένα άμεσο κάλεσμα σε φανατικούς μουσουλμάνους της δύσης να στρατευτούν στους στόχους του «χαλιφάτου».

Μέσα από τις γραμμές των τζιχαντιστών, οι συντελεστές του «ντοκιμαντέρ», πέρασαν όλη την αντιδραστική προπαγάνδα υπέρ των ισλαμοφασιστών και της Σαρίας. Είπαν ξεκάθαρα ότι πολεμούν τον Άσαντ γιατί δεν εφαρμόζει την Σαρία! Παρουσίασαν τους τζιχαντιστές ως ευχάριστους καθημερινούς ανθρώπους που μάχονται για τα πιστεύω τους!! Προσπάθησαν με καλά σκηνοθετημένες μάχες να περάσουν το μήνυμα ότι οι τζιχαντιστές είναι ατρόμητοι, θαρραλέοι και δυνατοί. Μικρά παιδιά έτοιμα να σκοτώσουν, γυναίκες με μπούρκες έτοιμες να θυσιαστούν και ο πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ ζώνεται με εκρηκτικά και για να αντιμετωπίσει ελεύθερους σκοπευτές τους Συριακού «καθεστώτος»!!!

Λίγο πριν το τέλος του «ντοκιμαντέρ» ο πρωταγωνιστής – καμικάζι αυτοκτονίας παρουσιάζεται να πεθαίνει σκοτώνοντας αρκετούς ελεύθερους σκοπευτές και ανοίγοντας τον δρόμο για τους τζιχανιστές να καταλάβουν μια περιοχή! Τότε είναι που οι κάμερες ζουμάρουν στα σκηνοθετημένα πτώματα των στρατιωτών του Συριακού «καθεστώτος» τα οποία κείτονται στο έδαφος!! Τα πρακτοράκια του «ντοκιμαντέρ» λένε ότι οι εικόνες είναι σκληρές και αποφασίζουν να κλείσουν τις κάμερες…

Χυδαία υπεράσπιση των τζιχαντιστών από την ΕΡΤ-ΣΥΡΙΖΑ!2Το «ντοκιμαντέρ» τελειώνει με μια στατιστική για τα παιδιά που έχουν χάσει την ζωή τους στον πόλεμο της Συρίας! Για την δυτική ιμπεριαλιστική προπαγάνδα τα παιδιά είναι το καλύτερο υλικό προς εκμετάλλευση. Πεθαίνουν αθώα παιδιά…, τι κακός που είναι ο πόλεμος, κακό το «καθεστώς» που τον ξεκίνησε, καλοί οι μαχητές που αντιστέκονται στο «καθεστώς»!!
Αυτή είναι η χυδαία, κυνική και ιμπεριαλιστική προπαγάνδα της γερμανικής ΕΕ για τον πόλεμο της Συρίας. Χαφιέδικη, ιμπεριαλιστική και δουλεμπορική είναι η ευρωαριστερά στην Ελλάδα! Η ΕΡΤ και οι Συριζαίοι που την διευθύνουν αποτελούν λακέδες του γερμανικού ιμπεριαλισμού και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπιστούν.
Λαϊκή αντίσταση στην βαρβαρότητα της ΕΡΤ και του Σύριζα!
ΠΗΓΗ